Bulunduğum il ve ilçeden internette biriyle tanıştım konuştuk falan kendisi askeri personel ben adama kelmisiniz diye sordum adam bana hayır dedi sonra karşıma Halit Ergenç gibi biri çıktı ben adama ama kelmisiniz diye sormuştum değilim demiştiniz dedim oda bana Evt değilim Saçı olmayana denir kel bende var Görmem bakmak göreceli demiş Şimdi saçları Halit Ergenç gibi olan biri kel midir değil midir?
Şöyle kendimi kandırmayı çok isterdim. Ama ben bu kadar iyimser değilim sanırım. Evet bu tarz adamlar kel kategorisinde bencede. Halit beye yakışıyor o ayrı.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet değilim Saçı olmayana denir kel bende var Görmek bakmak göreceli demiş bana
Madem mesele o değil neden kel misin diye sordun? 😂 Adamı yalan söylemeye mecbur bırakmışsın resmen 😂 eğer kelime deseydi belki de konuşmak istemeyecektin
Sen kendince kriterini söyledin dimi? Ben kel erkek sevmiyorum dedin. Bir itirazım veya karşı görüşüm oldu mu? Hatta aksine normal bir durum dedim dimi? Sen neden benim görüşüme itiraz ediyorsun? Kim kimi seviyorsa sevsin abi 😅 banane. Ben güvenebileceğim birini istiyorum. Tipiniz, güzellik algılarınız sizin olsun.
Yok abicim istemiyorum alla alla 😂 kendim sanki çok mu yakışıklıyım ki manken gibi kız isteyeyim? Haa kendimi seviyorum ve beğeniyorum orası ayrı ama dış görünüşe göre insanları yargılamayı sevmiyorum.