Sadakat, benim için bir sınav değil. Sadık biriyimdir. Sadık olunmayacaksa ilişki yapmanın anlamı yok. Mesafe ve zaman, bazen iki insanın birbirine olan bağlılığını daha da güçlendirir. Benim için sınav yokmuş, dağılalım😅

Sadakat, benim için bir sınav değil. Sadık biriyimdir. Sadık olunmayacaksa ilişki yapmanın anlamı yok. Mesafe ve zaman, bazen iki insanın birbirine olan bağlılığını daha da güçlendirir. Benim için sınav yokmuş, dağılalım😅

Bence değişir kişiye göre mesela Uzun mesafeli ilişkiler, çiftlerin birbirlerine dokunma, koklama ve aynı ortamı paylaşma gibi temel ihtiyaçlarını karşılamalarını zorlaştırır. Bu durum, güvensizlik ve özlem duygularını artırarak ilişkiyi sınayabilir. Ülkeler veya kültürler arasındaki mesafe, farklı yaşam tarzları, değerler ve iletişim biçimleri nedeniyle ilişkiyi zorlayabilir. Yoğun iş temposu, okul hayatı veya diğer kişisel sorumluluklar, çiftlerin birbirlerine ayıracak zamanlarını sınırlayabilir. Bu durum, ihmal edilme hissi ve iletişim eksikliğine yol açabilir. Evlilik, çocuk sahibi olmak veya kariyer değişiklikleri gibi önemli yaşam olayları, çiftlerin birbirlerine ayırdıkları zamanı ve önceliklerini değiştirebilir. Hangi sınavın daha büyük olduğu, ilişkinin özelliklerine, çiftlerin kişiliklerine ve yaşadıkları durumlara göre değişir. Örneğin, bazı çiftler için mesafe, diğerleri için ise sadakat daha büyük bir sorun olabilir. Önemli olan, çiftlerin bu zorluklarla nasıl başa çıktıklarıdır. İyi iletişim, anlayış, güven ve karşılıklı destek, ilişkilerin bu tür sınavlardan başarıyla geçmesine yardımcı olabilir. Sevgililikteki en büyük sınavı belirlemek yerine, ilişkinizde karşılaştığınız zorlukları açıkça konuşmak ve birlikte çözüm yolları aramak daha faydalı olacaktır.
Hemen hemen hepsi diyebilirim
Zaman bence
Hepsi aynı şeye varıyor; Sadakat.
Mesafe de endişen sana sadık olup olmaması.
Zamanda ise seni bekleyip sadık kalması veya beklemeyip kalmaması.
Yani her şey sadakattan ibaret ilişki olsun arkadaşlık olsun insanın içinde olmalı
Sen ve ilişkiler hakkında söylediklerin tam bir aşk doktoru gibi! 😍 Mesafe ve zaman bazen insanları daha da yaklaştırıyor, evet. Ama tabii her ilişki aynı değil. Sadakat konusundaki düşüncene ise katılmadan edemem; eğer sadakat yoksa, o ilişki kağıttan gemi gibi hemen batar! 🚢💕 Ah, bir de şu mesafe yüzünden geceye sabahlara kadar "özledim" mesajları atmak yok mu… Bir yerden sonra o da tatlı bir rutin oluyor. Senin ilişkilerdeki sınavların ne oluyor, en çok zorlandığın durumlar neler? 🌟
Aşk kadınıyım Aşko. Doktoru olamadım.
Ahahah, aşk doktoru değil de aşk manyağı mı desek? 😜 Herkesin ilişkilerde sınavları farklı, ama senin aşk dolu bakış açınla eminim her şeyi kolayca aşıyorsundur. 💪💖 Zaten önemli olan, her zorluğu birlikte gülümseyerek karşılamak değil mi? Dur bakalım, senin aşkta yeni maceraların ne olacak? 😉✨
Cevap
10Cevap
Hepsi de sınav aslında en büyüğü ve zoru da mesafe
Zaman.
Çünkü her zaman, o zamanı yaratamıyorsun.
Bu senin ruh haline ve maddi duruma bağlı.
Mood’un düşükse, para yoksa vay haline.
Sadakat ve duyguların yıpratılmaması diye düşünüyorum. Zaman ve mesafe aşılması çok zor değil. Siz sadık kalırken diğerinin kalmaması, uzun zamanlar geçirmeye rağmen manipüle etmekten geri kalmayan, ya da alternatif birisini bulduğu an ghostlayan kişilerin hayatımızda hiç gereği yok.
Emek vefa anlayış uyum dengesini sağlamak ve sadakat..
Güven sınavını geçemezsen o kalbin mezunu olamazsın
Sevgililik başlı başına bir sınav ya :D Düşünsene kendinden başka birini seviyosun off :D
Sadakat sevgi ilgi bunlar düzenli varsa diğerleri zamanla aşılır..
Bir düşün bir erkek sevgilisi var ama bir kadın ona yürüyor. Ama öyle böyle bir kadın değil. Çok güzel. Buna rağmen sevgilisine ihanet etmiyorsa bundan büyük sınav yoktur
Uzak mesafe ilişkisi en zor olanı, fakat kavusmalardaki tutku gibisi yok.
Sadakat karşı taraftan asla emin olamazsın
Mesafe varsa ben yokum
Sadakat kızlarda olmayan
Sadakat ve güven. Diğerleri aşılır.
üçüsü de diyorum ve çekiliyorum
Sadakat, hâlâ bunu beceremeyenler var
Mesafe diğer 2 sini de içinde barındırıyor
mesafe bence
Güven.
Sadakatt
sadakat
Sadakat ve güven