Aldatılıp affetmek?

Başlıkta gördüğünüz hatayı yapmış biri olarak sonunda zurnanın deliğine geldim. Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz ve sevgililik dönemimizde iki defa benden gizli arkadaşlarıyla tatile gittiğini öğrendim. İkinci kez yapması bizim nişan yılımızın yaz aylarındaydı ve biz o yılın ekim ayında nişanlandık. Ertesi gün nişanım olacak olan gecede öğrendim. Bodrumda Very Chic Otele gitmiş arkadaşlarıyla. Tesadüfen bi arkadaşını stalklarken içine kurt düştüğünde, köpük partisinden bi durum paylaştığını gördüm ve durumda sevgilim vardı. Büyük bir canım yaparak affettim nişanlandık evlendik ve 2 yıl oldu evleneli. Bu olay 3 yıl önce yaşanmıştı. Nadirende olsa bu konuyu istemsizce açıyordum defalarca özür dilese de takdir edersiniz ki içim soğumadı bunca yıldır. Kafamdaki düşüncelerle sürekli savaş veriyorum. Evliliğimizin hatta nişanlılık döneminin başından beri hiçbir hatası olmadı aksine her konuda yardım eder iki gün boyunca sinirli olsam nazımı çeker üstüne üstlük ev işleriyle ilgilenir benim zamanım olmadığında emir vermez kalkar yemek hazırlar evi temizler vesaire. Benim istemediğim hiçbir yere gitmez. Telefonuna ondan habersiz baktım kaç kere en detaylı şekilde ama hiçbir gizlisi saklısı yok. Şifrelerini bildiğimi bilir değiştirmez. Ama içimde hala affedemiyorum tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Tam mutlu oldum derken ozamanlarla alakalı bir resim görsem direk aklıma geliyor. O arkadaşlarının çoğuda evlendi fakat hala görüşüyorlar. Onlarla birşeyler yapmak istediğini söylediğinde direk beynimde tehlike çanları çalıyor oysaki yaptıkları tek şey petrolde durup sigara içmek. Şimdi size sorum şu, ne yapabilirim nasıl unutup mutlu olabilirim? Onu çok seviyorum ama aklıma bunlar geldiğinde düşüncelerim boşanmaya kadar gidiyor. Gittiği otel yetişkinlere özel oteldi ve bu köpük partisindeyken arkada sahnede kadınlar dans ediyordu, bu beynimden silinmiyor. Üstelik ben başörtülü olduğum için feci şekilde özgüvenimi etkiledi bu durum. Belki çoğunuz bana kızacaksınız affetmeseydin diye - ki haklısınız da. Ama ne yapmalıyım sevdiğim kişiden ayrılmak mı tek çözüm?

Güncellemeler
1 yıl
Konu şu ki orada ne yaptı, kızlarla görüştümü görüşmedi mi biriyle yattı mı vesaire vesaire binlerce kurt var kendisi yapmadığını söylese dahi sonuçta gözümle görmedim.
Aldatılıp affetmek?