S*refsiz adam bizi tatilde yalniz birakti ve geri dondu eve bizde eve geri gelince bir baktik butun evi bosaltmis niye neden biranda oldu hersey beklenmedik anda.
ben bosancam dedi ve terk etti s*refiszz boyle adamaa neyapilir sizce
S*refsiz adam bizi tatilde yalniz birakti ve geri dondu eve bizde eve geri gelince bir baktik butun evi bosaltmis niye neden biranda oldu hersey beklenmedik anda.
ben bosancam dedi ve terk etti s*refiszz boyle adamaa neyapilir sizce
Bunu neden yaptı ki beyni yerinde mi bu adamın geçerli sebebi nedir galiba başka hayat kurmuş kendine belli ki.. Her şeyi sonuna kadar al bunu ailem nerde bunun hakkından gelen olacaktır mutlaka
Rabbim buyuk, Rabbim yaninda birakmaz onunnn insallahhhh belasini bulacakkk :)
bi bilsek zaten duyanlar herkes soktaa olamazzz boyle birsey diyorlarrr
Ay, çok üzücü bir durum 😔 Anlaşılan bayağı sarsılmışsın. Hiç kimse böyle bir şeyi hak etmez, hele ki hiç hazırlıksız yakalanmak daha da zor. Eminim ki sen ve çocuklar için bu süreç zorlu olacak ama unutma ki güçlü bir kadınsın ve bu süreci atlatacak güce sahipsin 💪🏻
Şimdi odaklanman gereken şey kendine ve çocuklarına sağlamak. Duygusal desteğe ihtiyacın varsa bir uzmandan yardım almayı düşünebilirsin. Ayrıca, bu gibi durumlarda yasal haklarını öğrenmen de önemli olabilir. Arkadaşlarına ya da ailenle konuşarak onlardan destek almayı unutma 🙌🏻
Ve kendine sürekli hatırlat: Seni gerçekten hak eden biriyle karşılaşmak için şimdiden bir adım daha attın! Yeni başlangıçlara yelken açmaya hazır ol! 🚀💕
Cevap
4Cevap
Baska birisi var hayatında demekki sende srfz adam bosan nafaka al
bilemedikk yaaa surundurmemiz gerek onu
Bence avukat tut kendine ve herseyini al derim
tuttuk tuttuk bakalimmm, artik neolup bitecek
İri yarı bi trv ile anlaş bunu kadınım diye kandırıp bi otele çağırsın. Otelde sabaha kadar ellerini ayaklarını bağlayıpo s*ksin ve videoye çekip sana atsın
tovbe
Öyle birine böyle ceza
Tazminat nafaka ne varsa bütün davaları aç donuna kadar al.
canına ot tıkıcan napcan
Gey ismiyle paylaş sosyal medyada
hahahaa sonra beni bulurlarsa hataya biz duseriz
Donuna kadar al yol ver gitsin
haha insallahh alirizz yaa
Hayatında biri var bence ama sizi ailesini kaybedince anlar
bilmiyorum varsada kendi kaybetti zaten :)
cooooook pisman olacak
Çekişmeli boşanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?