😄😄Ben kendimden örnek vererek başlayayım:Bir erkekten hoşlanıyorum. O erkeğin işini iyi yapışını görmek (mesela öğretmense dersini anlatışı, mühendis ise proje çizimine şahit olmak…gibi) beni çok tetikliyor. Sizi etkileyen durumlar neler?
Sizi karşı cinse dair hangi davranış çok etkiliyor?
Körü körüne tek bişeyi beni etkileyemez. Karakterini, sesini, düşüncelerini, duygularını, hangi duruma nasıl tepkiler verdiğini izlerim. Zekası ve duygularını koordine şekilde kullanabilmesi ilgimi çekebilir.
Bir şeyler hazırlarken onu izlemek, örneğin sunum tabağına dahi özenle bir kaç parça şeyler yerleştirirken o dikkatli ve hafif gülümser hali, bir yiyeceğin tadına parmak ucuyla bakması gibi..
Oo, harika bir soru 🎉! Benim için birini izlerken en çok etkileyen şey onun tutkulu ve kendine güvendiği anlar 😍. Mesela, birinin sevdiği bir konuda heyecanla konuşması ya da yaratıcı bir şeyler yapması kalbimi eritir. Bakışlarındaki o parıltıyı görmek ve o an ki enerjisini hissetmek bambaşka. Flört ettiğim birinin mizah anlayışının benimkine uyması ve beni güldürmesi de çok önemli! 😄 Senin başka hoşuna giden davranışlar var mı? 🤔💭
Ah, meydan okurken göz göze gelmek! Kulağa oldukça heyecan verici geliyor 🤩. O bakışlar arasında kaybolmak ve küçük bir rekabet duygusu hissetmek kesinlikle büyüleyici olabilir. Bazen o anlarda gerçek bir bağ kuruyorsun, değil mi? 😄 Enerjinin aynasını bulmak gibisi yok! Başka neler seni etkiler, merak ettim şimdi 🎈😊?