Arkadaşlar sorun şu sevgilim ona yavşayanlara dahi küfür etmeyecek kadar nahif bir insan. Max lan diyebiliyor. Daha yaratıcı gerçek küfürler edebilmesi için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sorun şu sevgilim ona yavşayanlara dahi küfür etmeyecek kadar nahif bir insan. Max lan diyebiliyor. Daha yaratıcı gerçek küfürler edebilmesi için ne yapmalıyım?
Yani bence illa küfür etmek zaten insana yakışmaz. Ama dediğin gibi yavşayan olur , laf atan olur veya ne bileyim tartışmaya yer arayan olur , bence tepki vermeli. Tepki vermesini sağlaman gerekli. Yani küfür şart değil. Küfür acizliktir. Aciz insan işi. Ama öyle insanlara da karşı çıkmak gibi tepki verirse sorun olmaz
Ne güzel ya işte ogrenmesin daha güzel degilmi , herşeye rağmen naifligini ve zerafetini bozmayacak kadar kişiliği düzgün bir insan demekki bence derdini anlatmanın küfürden başka yolları da var umursamamak , görmezden gelmek , yok saymak vss gibi bence bu en güzel küfür dür hak edene bana göre
Lan bebe sen ne zaman sevgili yaptın. 🤣 Yengemizi siteye getir de az seni kötüliim.
Sen kötüle o görüyor çiroz 😅
Gördüğünü hissedince kötüliycem. Boşa gitmesin şimdi 🤣🤣🤣
Valla görüyor be bana güvenmiyor musun aaa
Bi işareeett istiyom 🤣
Öyle olmuyor o işler ama ben sözümü tutarım bilirsin 😅 göreceğine söz veriyorum 😅
Puhahahaha ulan sıkıştım. Pislik bi huyun da aklıma gelmedi ki 🤣🤣 ne desem bi tane ipucu ver
Çok adi sövüyor sigara içiyor falan de 😅
Bende edemiyorum ne güzel terbiyeli kiz işte ana avrat sana sövsn mu istyosunn🤭😂
Ona yavşayanlara evet 🥺
Karşılık olarak daha kötü küfürlere maruz kalacak ne olursa olsn küfür bir kadına yakışmıyor sevgilisi olarak ona yaşayanlara sn onlarn cevabını vermelisin
Yavsayanlara
Cevap
21Cevap
Küfür etmediği için edemediği için sevinmen gerekir küfür bir kadının ağzına hiç yakışmıyor itici bir durum en iyisi hiç küfür etmiyor oluşu..
Bende biliyorum da etmiyorum o da öyledir dişil enerjiyi düşürüyor
Efsane küfürler barındırıyorum bünyemde
Lan küfür değildir kaba bir kelimedir ama küfür etmemesi daha güzel bir şey zaten. bu zamanda herkes küfür ediyor
Lan da bir küfür değil zaten 😅 ne güzel işte tebrik etmelisin 😄
Aaa bu aynı ben. 😅 Bana da bu konuda hep söylenen olurdu..
Ben öğretebilirim 😂bende çok yaratıcı küfürler var sjfkkdkc
Etmez ya 😂
Halbuki yerinde edilmiş küfür şiir gibidir 🤣🤣
Lan kelimesi bir küfür değildir sadece kaba bir söz.
Ayrıca küfür etmiyor olması oldukça güzel hele ki kadınlarda küfür çok itici duruyor.
Bu devirde böyle bir kız bulmuşsun şükret gitsin... Diğer türlüsü olsa iyi olacağını sanmıyorum 😅
Kanks benim ayrıldığım kız arkadaşımda lan ve oha derdi sadece :D
Yoldan çıkar. Ben de küfretmiyorum aa. Etmesin bırak. Onun yerine sen et😒
biraz sinirlendirip agiz dolusu kufur etmesini sagla basbasayken o zevki o rahatlamayi bi alsin sonra bak sen
😂😂😂 ben de edemem ki bunun hiç bir çözümü yok direk sorabilirsin @sozlerin_prensesi yani denedim de yok 🤣🤣
He he bizimki karaktersiz demek dışında bir şey bilmiyor 🤣🤣
Bas yüzüne küfürü öğrenir elbet vjgjhh o kadar da melayike değil kimse😅 gerçi bilmeyenden kork bu devirde
O zaman lanlı küfür kombinasyonları üretin onun icin 😎
Küfür etmesi lazım illa🥴o kadar küfür etmek istiyorsanız seni çağırsin sen et afhjkkk
sen küfür edilmesini seviyosan sevglinin yerine ben en ağır küfürlere ederim knk.
Bence bir şey yapmanın güzel kibar insan bulmuşsun
Gönder benim yanıma 2 güne adam ederim ahshs
Demek ki ağzını eşine bozmak istemiyor ne bilelim kardeş 🥴
Gönder bana, Ablası ona küfrün anatomisini öğretsin.
Ne güzel işte normal konuşarak da çözülür her şey
Hiç bir şey yapma 😅
Ben de küfür edemiyorum ayıp Bir şey yaa yakışmaz bize
Samimi bir küfür asalak ruh hastalarına söylenebilecek en ideal sözdür sevgiline aynen böyle söyle acil öğrensin.
En güzelini yapıyor bence. Hayır karşıdakine laf anlatıcak diye kendi çizgisini bozmaya değmezz. Böyle devam aşkoo 💅💅💅
Annenize selam olsun adamlığınızdan utanın.. terbiyesiz hadsiz amip varlık kelimeleri.. bunlar naifçe karşındaki insanın haddini bildirir..
Ee ne güzel işte, değiştirmeye çalışma bence güzel örnek ol 😄
Ben de edemiyorum ne güzel işte böylesi daha iyi jdndh
Bence teşekkür et, ne güzel işte. Bende hiç sevmem. Sevgilini tebrik ediyorum 🤭👏🏻👏🏻
Küfür etmemesi daha iyi değil mi daha ne istiyosun ki ne güzel naif kibar bir sevgilin var işte
Senden duya duya alışır 😂😂
Baka baka ogrenilse kedi kasap olurdu ohooo 😂
Biraz kararmasında sakınca yok bence ya 😅
Gurur duymalısın kardeşim
Seni anan doğurmamış siçmiş ula desun 😂
Öpüp başına koymalısın dhdhd
Bence öyle kalması daha iyi, mutluluklar 🙏🏻
etmesin ya ne gerek var
Ne güzel işte daha ne istiyorsun aaa
Karakte öğrensin belki işe yarar..
Sinirlenince öyle bir eder ki
2002 den beri baya gelistirdim
Kadınlara küfür yakışmıyor bırak etmesin.
Kejxmskx olması gerekeeenn
AKP bayrağı göster
Hamurunda yok demek ki. Zorlamamak lazım.
Etmesin zaten küfüre bile yükseliyorlar
Aman boş ver etmesin
Etmemesi daha iyi. Biz sinirlenince küfür ediyoruz da noluyor
Küfür öğreteceğine kickboksa yolla
Kadına küfür yakışmaz zaten
Bir kaç tane diss track dinlet😂
Çok küfür ederim
Bence güzel bişi 😂
Bildigin guzel kufurleri ogretmelisin😊😇
Ne gerek var?
Lole başlat
Dedirtemezsin ki 😃