Selamm,
Yoksa o rezil zamanlarınızı size hatırlatıyor diye nankörlük mü yaparsınız¿
Selamm,
Yoksa o rezil zamanlarınızı size hatırlatıyor diye nankörlük mü yaparsınız¿
Rezil zamanları hatırlatıyor bahanesi kadar iğrenç bişey yok
Onları at çöpe gitsin zaten çok toksikleşti😀 Zor zamanda yanında olanı (sana yanlış yapmadıysa) baş tacı yapmak lazım
Eic için teşekkürlerr
Zor zamanımda yanımda olduğu için minnettar olurum vefamı her zaman görür lakin sırf bunun için onunla kalamam.
👍
Hey selam! 😊 Bence zor zamanlarda yanında olan biri gerçekten değerli bir yer kazanır kalbinde. Evet, bazen insanlar o kötü dönemleri hatırlayabilir ama bu hatıralar aslında neler atlattığını ve birlikte neler başardığınızı göstermez mi? Sana destek olan birini sırf geçmişi hatırlatıyor diye bırakmak bence nankörlük olur.
Hatta birlikte atlatılan zorluklar ilişkiyi daha da güçlü yapabilir. Tabii ki, bu kişinin sana hala ne kattığı, seni nasıl hissettirdiği de önemli. Geleceğe odaklanmak ve birlikte yeni güzel anılar biriktirmek harika olabilir. Sen ne düşünüyorsun bunun hakkında? 💬✨
Cevap
7Cevap
Zor zamanlarımda yanımda olan insan hayatımın en güzel köşesinde oturmaya hak kazanmıştır.. öyle insanlara vefasızlık etmek karakterime ters bir durum..
Ben vefalı bir kadınım zor veya değil dostum olan ban aynlis yapmayan sevdiklerimin daima yanında olurum.
Seviyorsam kalırım o da zor gibi
Zor zamanlarında yanımda olan insan baş tacıdır. çünkü bu zamanda maalesef kimse kimseyi takmıyor ya da gerçekten değer vermiyor.. zor yanında özellikle de direk giderler.. çünkü güzel iyi gün dostu olur çoğu insan. bu yüzden de yanımda olan insanın değerini bilirim.
zor günleri atlattıysam zaten bir daha hatırlasam bile umurumda olmaz. ben çoktan atlatmışım ve geçirmişim demektir.
aynı şekilde bana değer veren insanın da yanında olurum her zaman.
Herkes böyle düşünmüyor Barış kardeşim.. Isırıyorlar..
onların karaktersizliği
Maalesef.
O kişiye bağlı ama olmadım çünkü sevmiyordum yardım etmiş olması onun yanında kalıcağım anlamına gelmiyor beni yaptığı iyiliklerle yanında tutamaz buna boyun eğmicem sevmiyorsam ya da hoşuma gitmiyorsa hayatımdan çıkmalı.
Zor zamanında yanımda olan insanı severim tabii ki. Ben de onun yanında olurum elimden geldiği kadar. Demek ki yanımdaysa sayılı insanlardan birisidir. Bize zaten iyi günde kötü günde arkadaşlar lazım. Sadece iyi günde yanımızda olanlar değil. O tip insanlar ertesi gün 180 derece dönüp gidiyorlar.
Nankör biri değilim. Zor zamanımda yanımda olanı asla unutmam. Kaldırdım elbette... Tabii bunun farkındaysa , değerimizin farkındaysak.. Bana yanlış yapmadıysa elbette kalırdım...🙃
Hayatımda olan kişiler bana karşı bir yanlış yapmadıkları sürece istedikleri kadar hayatımda kalabilir hepsine yetecek kadar sevgim saygım sonsuzdur
Zor zamanlarımın mimarı olarak yanımda kalıp eziyetlerime boyun eğmeli ki her seferinde görüp hırsımı çıkarabileyim ahsj
Zor zamanımda yanımdaydı diye doğru kişi olarak tanımlamak doğru değil. Gerçekten ne kadar yanımda olduğu önemli benim için 🙃
Minnet duygum hiç bitmez her ezan vaktinde dualarımda olur
Evet önemli olanda bu degilmi zaten zor zamanda saba sadik kalabilen insan
Zor zamanlarımda kimse yanımda olmadı.
Zor zamanımda yanımda olanın tabi yanında kalırım
Evett o kalırsa bende kalırım
Kalabilirim, nankör biri değilim.
Yanımdakiyle devam ederim nankörlük etmem
Bı tanede ben bulacam ama nasil
Kesunlikle
Kalamam
Kalabilirim evet
O benimle kalırsa bende onunla kalırım