Amacı nedir çözemedim beyler?

İş yerinde bana bakan bir adam vardı. Sürekli hikayelerime beğeni yorum atar karşılık beklerdi. Alışveriş merkezinde danışmanlık yapıyoruz oda yan mağzada müdürdü. Bana yazdı sonunda. Danışmada ki siz kızlar çok güzelsiniz. Sizle ilgilenen insanlar çok olur dedi. Dedim yanımda ki kızları tanıyormusun. Oda çok tanımam ama gördüm. Birisi uzun boylu güzel kız diğeri de sarışındı. Birde bana öyle güzel dedim diye kızdın mı dedi. Sarışın kız da mağzada ki adamı kaptı dedi. Beni çok beğendiğini arzuladığını söyledi. Olmazsa sarışın kıza yazarım diyip sinir ediyor beni. Ama sen daha güzelsin diyor. Hakkımda hiç konuştunuz mu dedi. Geçen çok merak ediyorum kıskanç mısın dedi. Bende ne kadar değer verdiğime bağlı. Oda hemen sarışın kızdan bahsetti. Eminmisin o kızla o müdürün ilişkileri devam mı dedi hala. Bende sinirlendim. Git merak ediyorsan ekle sor kıza dedim. Hayır ben seni beğeniyorum sana değer veriyor dedi. İstesem ona yazardım felan. Bende seni farklı biri sanmıştım diyip sildi beni. Ama hala hikayelerime bakıp duruyor? Amacı nedir bunun ya

Amacı nedir çözemedim beyler?