Kendimi bahtsız Bedevi gibi hissediyorum. Sanki hayatta hiçbir şeyi yolunda gitmiyor ve başarısız bir insanmışım gibi ama durum tamda öyle değil 23 yaşında atandım. Tek başıma yaşıyorum ama bu dediklerim gözüme çok basit ve önemsiz geliyor çünkü geldiğim konumdan memnun değilim. Atandığım şehri sevmiyorum. Atandığım kurumda o kadar çok iş yükü var ki boğuluyorum. Atanmak hayalimde oysaki atanınca sevdiğim insanı bulacak mutlu olacaktım. 25 olmama aylar var daha sevip sevilmemişim. Millete bakıyorum işleri yok ama mutlular yanlarında onu seven insan var. Bilmiyorum sanki ben yapayalnızım bu hayatta tutunacak tek bir dalım yok gibi. Hayatım bu kadar kötüye gitmemeliydi bu yaşlarımı hiç böyle hayal etmemiştim. sanki bu dünyadan gitsem ben zaten yaşamıyordum diyecekmişim gibi. Yürürken bile çok düşünceliyim yere çöküp ağlayasım geliyor. Sağlığımı düzeltmeye çalışıyorum, iş tempom hatsafhada, hiç karşılıklı sevmedim dediğim gibi daha ne olabilir... Mutlu olmamama durumumu sevilmememe bağlamış durumdayım. Halbuki güzelim, akıllıyım ama
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zamanla hersey degisiyor aslinda biraz sabret. Ben 25 e kadar öyleydim sonrasında olanlari ben bile hayal etmemistim. Daha erken hemen karamsar olma
Ne oldu mesela anlatır mısın neler değişti. Ben düşünüyorum da 1 yılda hayatına biri mi girecek işlerin yoluna girip buradan kurtulacak mısın saçmalama be kızım diyorum.1,5 yıldır çalışıyorum aynı tas aynı hamam
Senin gibi umutsuzdum işimi degistirdim şehir sehir gezip güzel ortamlar edindim daha iyi para kazandım hayattan zevk almaya başladım
İşimi değiştirmeyi ben de düşünüyorum son zamanlarda. Mutlu olmadığım bir şeyi ömrümün sonuna kadar yapmak mantıklı gelmiyor. Ama yapacakta pek bir işim yok… Senin adına sevindim ama
Konu sadece iş degil kafayı degistir derim. Biraz sosyal ol galiba memursun is bulamayan insanlar var senin yerinde olmak isteyen bir suru insan var. Biraz sosyal ol kendine zaman ayır farkli seylerle ilgilen
İşte sorun şu ki öyle bir yere arandım ki sosyalleşecek ne alan var ne insan var🥹 Buranın en genç memuru da benim
Ya sanki 60 yasindasin omrun boyunca orada kalmayacaksın 5 sene sonra bu haline gülersin. Topla kendini hayat yasamaya değer bence. Yenisin acemilik cekiyorsun diye bence böylesin. Zamanla daha iyi olur
1,5 seneliğim yeni değilim artık😂 5 sene burada kalmak 28yaşına gelmem demek🥹 umarım o yaşta mutlu bir yuvam olmuş olur
1.5 sene yeni sana çok geliyor bu bir. Ikincisi evlenip bunalimda olanlari görüyorsun bekarligin tadini cikar önce 30 dan önce sakin evlenme 😁
30’dan sonra yirmili taşların vermiş olduğu delilik kalmaz ki ama bu düşünceye katılmıyorum. Doğru insan ne zaman çıkarsa o zaman evlenilmeli bence. Bu arada sohbetiniz güzel teşekkür ederim
Rica ederim sen yinede beni dikkate al derim burada tecrube konuşuyor ☺️
Çocuğumun olmasını da istiyorsam eğer fizyolojik olarak 30’dan önce evlenmeliyim😂 İnsanlar neden mutsuz birbirlerini anlamaya çalışmadıkları için. Dinlemedikleri için. Sevmeyi bilmedikleri için bence böyle
Yani bukadar mutsuz insan bilmiyor senmi biliyorsun minnoş hanım arkadaşlık ayri sevgililik ayri beraber yasamak apayri birsey. İnşallah iyi biri olur hep mutlu olursun kismet diyelim. Önce yadamaktan zevk almalısın. Buda bir birliktelik ile degil kendini severek olsun. Yeri gelince oda olur
😅Güzel diyorsun içten içe ben de kendime bunları diyorum ama hayata dökmekte sorun yaşıyorum işte… Allah herkesi dengi olan insanla karşılaştırsın
Senin kafa illaki biri olsun evlenim 😆😆😆 Kafayı degişmen lazım
Buradan çıkış yok yoksa😂 Ve sevmek sevilmekte ihtiyaç bir yerde
Merak ettim istemedigim kucuk bir yer dedin ya nerdesin şehir ☺️
Ait olamama hissi kadar kötüsü yoktur... Ben Amerıkaya geldım büyük hayaller ile mesela.. Ama ait değilsin buralı değilsin. Olmuyor..
Ben de buraya ait değilim. Olduğum yerden çalıştığım yerden memnun değilim. Ruhen de kimseye ait hissetmeyince iyice boğuldum
O yüzden ne yapman gerektiğini biliyorsun... Konfor alanına geri dönmen gerek.. Yoksa kendine ruhani işkence ediyor olacaksın..
Konfor alanım da yok ki. Köpek gibi çalışmak zorundayım hayatımı idame ettirmek için. Burada köpek gibi çalışmaya devam ederken de hayatıma biri girmez
Tüm iyi dileklerim seninle olsunlar.. Zor bir süreç gerçekten.. 2025 yılı umarım senin için daha iyi bir yıl olur umarım.. Ben de kendimi adapte etmek icin spor salonuna yazıldım.. Hic degilse acılarımı spora veriyorum.. Diğer şakırt insanlar gibi namaz kılıyor musun şükret demeyeceğim... Bunlar çok cringe ve çok özel şeyler.. tanrı ve senin aranda her şey. Sabret kelimesine ayrı gıcığım..
Çok teşekkür ederim. Sabır (zaman) demek istenen zaman bence zamanla bir şeyler değişiyor mu değişiyor evet. Bazen bu iyi yönde bazen körü yönde. Ama sabredip edip bir şeyler iyiye gitmeyince ciddi manada üzülüyorum çünkü bazı insanlara çabalamadan güzellikler sunuluyor benim hep o yolda kan ter içinde kalmam gerekiyor.
Evet bazen hedeflere bazı kişiler daha hızlı ve kılçıksız ulaşıyor ama sen emeğin ve azmin ile ulaşıyorsun.. Senin başarın onlardan daha baki bir başarı.. Ancak kutsalı olmayan insanlar hedeflerine ulaşmak için başkalarını kullanır ya da statü kullanır...
Allah'a sığın ve tevekkül et göreceksin işlerin hafifliyecek
Ediyorum. Yardım et içimi ferahlat dayanamıyorum diyorum. Hayırlısıyla düzgün insanı da karşıma çıkar diyorum ama yok yok
Namaz kiliyormusunuz
Kılmak istiyorum bazen başlıyorum da.
Bak mübarek namaz önemli bir ibadet o olmadan huzurlu olamassin
İbadet önemli evet ama insan bazen sorguluyor. Kimseye zararım yok çabalıyorum hep bana istediklerim verilmiyor verilse de o yolda acılar çekiyorum ama diğer insanlara şıp diye veriliyor. Bu beni düşündürüyor
İsminiz nedir
İsmimi neden sordunuz
Ona göre bir şey söyleyeceğim
Issizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Ya sonra