Hayat hep böyle mi gidecek? Ne zaman bir şeyler değişecek?

Kendimi bahtsız Bedevi gibi hissediyorum. Sanki hayatta hiçbir şeyi yolunda gitmiyor ve başarısız bir insanmışım gibi ama durum tamda öyle değil 23 yaşında atandım. Tek başıma yaşıyorum ama bu dediklerim gözüme çok basit ve önemsiz geliyor çünkü geldiğim konumdan memnun değilim. Atandığım şehri sevmiyorum. Atandığım kurumda o kadar çok iş yükü var ki boğuluyorum. Atanmak hayalimde oysaki atanınca sevdiğim insanı bulacak mutlu olacaktım. 25 olmama aylar var daha sevip sevilmemişim. Millete bakıyorum işleri yok ama mutlular yanlarında onu seven insan var. Bilmiyorum sanki ben yapayalnızım bu hayatta tutunacak tek bir dalım yok gibi. Hayatım bu kadar kötüye gitmemeliydi bu yaşlarımı hiç böyle hayal etmemiştim. sanki bu dünyadan gitsem ben zaten yaşamıyordum diyecekmişim gibi. Yürürken bile çok düşünceliyim yere çöküp ağlayasım geliyor. Sağlığımı düzeltmeye çalışıyorum, iş tempom hatsafhada, hiç karşılıklı sevmedim dediğim gibi daha ne olabilir... Mutlu olmamama durumumu sevilmememe bağlamış durumdayım. Halbuki güzelim, akıllıyım ama
Hayat hep böyle mi gidecek? Ne zaman bir şeyler değişecek?