Uzun süre önce biten bir ilişkim için hala bir şans var mı?

Biz normalde 2023 yaz aylarında arkadaştık, sanaldık mesafe sorunu vardı. ben kötü bir dönem geçirdiğimden dolayı habersizce sosyal medyadan uzaklaşmıştım. sonra aniden yazdım yaklaşık 7 ay sonra. Konuşuyoruz ediyoruz sonra aniden çıkma teklifi etti bana. fakat kendisinden emin birisi öyle ciddiyetsiz bir ilişki yapıcak birisi değil. Olduk 3 ay sonra kavga etmeye başladık, benimde onun da hataları oldu falat kendimi zamanla düzeltmeye çalışıyordum çünkü çok yara almıştım. yaralarımı knunla birlikte sarıp onunla iyi olmak istiyordum, fakat ayrıl barış olayları olmaya başladı. En kötü anımda beni bırakmaya başladı. Duyguları karmaşıktı, oda benim gibi kötü zamanlar geçiriyordu. Herkese karşı böyle değildi. Sürekli ben barışmaya çalışıyordum onu değerli hissettirmek için elimden geleni yapıyordum. Eylül aylarındaydık aniden (en son ayrıldığımız gün) o gün bana soğuk yaptı dedim neyin var iyi misin diye sorunun varsa anlatabilirsin dedim. sonra aniden mesajlarıma görüldü atmaya başladı ghostladı. benden ayrılacak mısın dedim yine görüldü attı yazdıklarıma cevap vermedi yarın konuşuruz iyi geceler yazıp gitti. Gece 2:35'e kadar yazdım ufak ufak mesajlar yazdı sadece. Ayrılacağımızı söyledi etti o gün birbirimizi engelleyerek ayrıldık. 3 aydır onu deli gibi özlüyorum süreklide ulaşmaya çalıştım. Bıktığını söyledi etti fakat o zamana kadar onu iyi hissettirmeye çalışıyordum. Bana karşı haksızlıkları oldu onun kırgınlığı vardı sadece üstümde o kadar. Ama bu olaylar dışı cidden iyi birisiydi. sevgisini hissettiren, herkese aynı davranmayan, özel hissettiren birisiydi. İkiz gibiydik her şeyimiz benziyordu ailevi olaylarımız, yaşadıklarımız, davranışlarımız, tarzımız, sevdiğimiz şeyler, ilgi alanlarımız çok ortak yönümüz vardı. Fakat napacağımı bilmiyorum şu an sizce bir umut var mıdır?
Uzun süre önce biten bir ilişkim için hala bir şans var mı?