- 1 ay
Yakın karşı cins arkadaşı olamaz.
Üniversite, kurs, mahalle, iş yeri vs. Gibi yerlerde arkadaşı olabilir sadece orada kalmak ve gayet net bir duvar koymasıyla.
Net bir duvar koyduğu hiçbir insanın telefonunu hiç kimse Açamaz.
Dolayısıyla demek ki ayrı bir samimiyet gelişmiştir. İsterse hiçbir şey yapmasın. Kabul edebileceğim bir durum değil. Zktiri çeker yoluma bakarım ölüm kalım hastalık gibi durumları kanıtlarıyla sunabilirse belki düşünülür. Ki onuda anlarsın bu arada ilk soruşta sen kimsin bilader dediğimde anlaşılır, tatmin olmazsam. İkisini de tatmin ederim.. fazlasıyla.34 Yorumla- 1 ay
Tahmin edeceğim kadar iyi betimlemişsin😅
- 1 ay
E herhalde, ben cevap veriyorum kız ayıQ ol DKDBVSSHSSVSSGG
- 1 ay
😅😅😅
- 1 ay
jzgxzbgdjshssh :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- u1 ay
Önce kim olduğunu öğreniriz, sonra icabına bakarız.
1210 Yorumla- 1 ay
Fevri kararlar hata yaptırabilir haklısın🌸
- 1 ay
Teoride böyle de, pratikte böyle olmuyor djs
- 1 ay
Ahahaah aniden bir sinir yükselmesi oluyor tabi😅😅
- 1 ay
Dişleri sıka sıka konuşuruz, kimsin ulan yerine ‘kimsiniz?’ deriz ahaha
- 1 ay
😅😅😅👍🏻
- 1 ay
- 1 ay
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eski sevgilimin telefonunu karşı cins açmış olur.
811 Yorumla- 1 ay
O vakit eski diye geçmişte kalır tabi. m
- 1 ay
:)) olacaktı
- 1 ay
Telefonu o an karşı cins açarsa zaten eski sevgili olur. Güncel sevgili kalmaz onu diyorum😂
- 1 ay
Aynı şeyi dedik de ifade biçimleri farklı olabiliyor bazen yazıda anladım ben👍🏻😄😄
- 1 ay
😄😄
- 1 ay
Onun anasını avradını severim.. valla hiç kusura bakmasın içimdeki çirkef çıkar..
25 Yorumla- 1 ay
Ahahah e yani çok normal😅😅
- 1 ay
Az bile))
- 1 ay
Aşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. Mutluluklar dilerim , kim olduğunu öğrenirim 🙂
25 Yorumla- 1 ay
O vakit onu demek düşer. Ama ben ağzıma geleni derdim ahahah😅😅😅
- 1 ay
Kibarlık olmaz hocam onlara verip veriştirmek haşlamak gerek😆😆😆🤣🤣
- 1 ay
😅😅
- m1 ay
Olabilir insan gibi sorarım belli olur zaten sonra engeller yenisini bulurum ama önce dinlerim yalan dinelmeyi seviyorum😌
10 Yorumla - 1 ay
Kız kardeşi olabilir (normal)
Annesi olabilir (normal)
Teyzesi olabilir (normal)
Halası olabilir (normal)
Kuzeni olabilir "baba tarafi veya anne tarafı fark etmez"( biraz sorgulamak lazım neden o açtı diye aralarında bişey olabilir mi diye)
Işyerinden birisi açmış olabilir (yine sorgula)
Hiçbiri değil boynuzlanabilme ihtimalim olabilir
ya da kaza yapmıştır olay yerindeki herhangi biri olabilir
Fevri hareket halinde olmaktansa sakince sorup öğrenmek gerekir
Tabi eşe karşı şüphe varsa en ufak şey pire ısırığı gibi kasindirir insani
10 Yorumla Kıza telefonu o "sevgili"me vermesini söyler ve ona lafları boy boy dizdikten sonra engellerdim.
Açıkçası hatayı kızda pek de aramazdım. Belki benden haberi bile olmadı hiç. Ancak ilişkisi olan ve sadıklıkla yükümlü olan sevgilim, onu haşlar ve terk ederdim.26 Yorumla- 1 ay
Çok doğru demişsin.
Ahahaah benim tepkilerde bu olurdu😅😅 - 1 ay
Aynen öyle hırs meselesi yapmayıp o an kusmak sonra arkaya bile dönüp bakmamak.
Ahahaha ay neyseki başıma bu gelmedi😅😅 - 1 ay
Umarım umarım🙏🏻🙏🏻
Hayat iyilerle karşılaştırsın ve güvendiklerimizle🌸
- 1 ay
Ayyy ne güzel soru 😅 öncelikle kim olduğunu öğrenerim sonra hiç açıklama duymak istemiyorum ve Allah size ayrılmasın ve mutluluk dilerim sonra onuya ( erkek sevgilime) sakın karşıma çıkma söylerdim sen sinirlerimi biliyorsun...🎯
22 Yorumla- 1 ay
Hahaha teşekkür ederim😅😅
Çılgın periden çılgın sinirli haller çıkar tahmin edebiliyorum😅😅🍫 - 1 ay
😂😂🍫
Öyleyse sevgilim hiç açamayacak bi durumdadır ki ya babası veya abisi açmıştır. Ya da başına bisey gelmiş (Allah korusun), açan bir polis veya hastanedeki hemşire-doktordur.
Buna benzer bir seçeneğin dışında bir durum ben ve sevgilim için söz konusu olamaz.
10 Yorumla- 1 ay
Böyle bir şey olursa benimle hiç bir bağlantısı kalmaz bunun açıklaması da olamaz. Nasıl benim telefonumu benden başkası açamaz benim dışarıda başıma bir şey gelmediği acil bir durum olmadığı sürece sevdiğim insanın da telefonunu başkası açamaz
10 Yorumla İçimden bir sürü şey kopardı o an çok kötü hissederdim ama yine de önce bi aptallaşıp tepki veremezdim gibi geliyor, öyle anlarda o an şok haliyle kal geliyor insana. Sonra kim olduğunu sorardım
12 Yorumla- 1 ay
Nutku tutulur insanın heralde🫢🫢🌼
- 1 ay
Oooo kopsun kıyamet 😂 yanındayken biri arasa işi olsa onun telefonunu ben yinede açmam o kim oluyor da açıyor telefon da mahremdir nasıl açıyor ağzina ederim 🙄
11 Yorumla- 1 ay
Hahahaha😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Ya valla sizin bu psikanaliz sorularınız her geçen gün çıtası git gide yükseliyor ve sonuç bana göre paranoya teşhisine doğru gidiyor...
27 Yorumla- 1 ay
Yok bir şey olmaz😁😁
Ekstrem sorular sormak hoşuma gidiyor😅
Soruların biri bile kendimden şeyler içermiyor bunu da eklemek isterim🙂 - 1 ay
Tamam peki o zaman size güveniyorum
Tabi ki Karşım da bana göre bir erkek çıkar ise önce tedirgin olurum eşimin başına olumsuz kötü bir şey gelmiş olabileceğini endişesine kapılırım ve sorarım aldığım soruların cevabına göre...
https://youtu.be/X-jdl9hcCeg?si=p071L8JUkkaKL4TJ - 1 ay
Teşekkürler paylaşımın için👍🏻☺️
- 1 ay
Yok korkutmayalım aman🙏🏻
Teşekkürler. Merak uyandırıyorsa ne mutlu:)) - 1 ay
Alışılanlardan bıktık artık farklı olsun diye biraz çabalıyorum tabi amaç eğlence çoğunlukla. Teşekkürler kibar düşünceniz için🙂
- 1 ay
Sevgilim olacak kişinin iyi tanıyor olması lazım beni,, bildiği halde o telefonu karşı cins açıyorsa, olacaklara da hazırdır demek
11 Yorumla- 1 ay
Telefon kişisel bir araç. Başkası çıkıyorsa zaten pek iç açıcı durum yoktur😅
- 1 ay
kimse yakın samimi gormedıgı kişinin telefonunu açmaz. Demek aralarındaki yakınlık başka diye düşünürüm. Sonu iyi olmazyani
13 Yorumla- 1 ay
Ee tabi pek sonu hayırlı biri çıkmıyor😅
- 1 ay
Yolarım ikisinide elşöden alamazlar 😀
- 1 ay
🤣🤣
- m1 ay
annesi ya da kız kardeşi anca 😂 o zaman sinirlenmem, bana yok kuzenmiş yok yakın arkadaşmış işlemez 1ay tribimi yer burnundan fitil fitil getiririm
13 Yorumla- 1 ay
Ahahaha valla öyle bağırta çağırta günler geçiririm😅😅
- 1 ay
Hakk etmiş sonuçta 😂
- 1 ay
Ahahaah aynen😅😅👍🏻🌼
- 1 ay
Valla çok şüpheli birdurum ailesinden birisi olma ihtimali yüksek ama eğer eğer aldatmaysa zaten canı cehenneme derim * cekerim olur biter
14 Yorumla- 1 ay
Tam tersi asla aileden biri olmuyor o kişi🤣
- 1 ay
😂😂😂😂valla mı 😁
- 1 ay
E heralde. Cep telefonu şahsi bir araç. Öyle herkesin elinde pelesenk olacak bir araç değilki😃
- 1 ay
Ama bizim doğu tarafı genelde bakarız kim aramış kim diye merak ederiz
- u1 ay
Benim adami ver senle sonra konuşurum jdjsjs şaka şaka mağarada büyümedim🙄
21 Yorumla- 1 ay
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Esselaaa... Rahmetli eski sevgilimi iyi bilirdik 🥰
21 Yorumla- 1 ay
😆😆👍🏻🥰
- 1 ay
yanlış aradığımı düşünürüm :))) doğruluğunu teyit edersem sebebini sorarım. neden telefona o hanım cevap vermiş? sebebini makul bir şekilde izah etmesi gerekir. izah edemezse arıza çıkarırım ama eşime çıkarırım o arızayı
10 Yorumla - 1 ay
Karşı cinsin kim olduğuna bağlı olarak değişebilir. Abisi de olabilir babası da olabilir sonuçta.
15 Yorumla- 1 ay
Ahahah pek iç açan şeyler çıkmıyor😂
- 1 ay
Tecrübe etmiş insanlar ne kadar ağır olduğunu bilirler, o yüzden kötüyü düşünmezler...
- 1 ay
Kötü etmedim ama kötü karşı tarafın yerine kendimi koyduğumda.
- 1 ay
Kesinlikle. Üstelik sen sevineceğini düşündüğün bir haber vereceğin sırada olması daha kötü tabi.
- 1 ay
🥺🥺
- 1 ay
Benim karsi cinsim mi sevgilimin karsi cinsi mi 😀
12 Yorumla- 1 ay
Sen sevgilini aradığında telefona başka bir erkek daha çıkıyor öyle düşün.
- 1 ay
Kim oldugunu sorarim once, verecegi cevaba gore hareket ederim 😅
- 1 ay
Okurken bir gerildim 😅 acil bir durum olduğunu düşünürüm aksi halde mümkün değil
11 Yorumla- 1 ay
Ahahaha😅😅
Çok gerçekçi sormuşum demek sevindim💜
- 1 ay
Alo demeden ulaan düd*k diye başlarım gerisi ... 😂
13 Yorumla- 1 ay
Ahahha😄😄🤣🤣
- 1 ay
Pardon anlık gerildim🤣🤣😂
- 1 ay
Sorun yok gerilmek normal bu durum karşısında:)
Hiç belli etmem sanki hiçbir şey olmamış gibi normal diyaloğuma devam eder ve eve çağırırım. Ellerini, bacaklarını ve ağzını bağlayıp saçlarını çekerek, tokat atarak sabaha kadar bağırta bağırta g0tünü s... kerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kapatırım konuşursam pek iyi şeyler söylemem o sinirle.🤧😂
11 Yorumla- 1 ay
😅😅
- 1 ay
Ayyyy yorumsuzum 😂😂😂😂😂😂 site kapanır bebeğim kelimeler yetersiz
15 Yorumla- 1 ay
Ahahaha neler demek gelir içimizden bebek tahmin ediyorum😅😅
- 1 ay
Yazdım sildim bebeğim site beni sektir etmesin diye anladın zaten sen onu 😂😂😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰
- 1 ay
Ahahaha anlıyorum😅😅😅😅♥️♥️
- 1 ay
🤗🤗🤗🤗🤗🤗 anlayışlı güzelim benim 🥰
- 1 ay
Karşılıklı güzellik🌸🌸🤍🤍🥰🥰
- 1 ay
Kimmiş o? Yırtarım ikisini de akrabası falan değilse..
13 Yorumla- 1 ay
Genelde pek hayırlı sonuç çıkmıyor😁😁
- 1 ay
Kocasıdır belki de, kim bilir..
- 1 ay
Bu daha hayırsız sonuç😁😁
- 1 ay
Anlik bi sinir krizi 100 akrilik mesaji arti beddualarr
11 Yorumla- 1 ay
Beddua etmek de iyi deşarj ediyor🤣
- 1 ay
Anlamaya çalışırım, kim olduğunu sorarım ilk. Düşünmesi bile kötü ya
15 Yorumla- 1 ay
Evet çok. Ama sonu pek hayırlı ve yüz güldürrn biri çıkmıyor bu durumlarda🤣
- 1 ay
Deliyim ben uzakta bile olsa kalkar giderim🤣
- 1 ay
Sonra al hayatım sevgilinle sana bir ballı zehir yiyin kudurun😅😅
- 1 ay
🤣🤣çok iyi
- 1 ay
🤣🤣🤣♥️
- 1 ay
Tepki veremeden kalp krizinden diger tarafa giderdim
13 Yorumla- 1 ay
Belki ablası ya da annesi😅😅
- 1 ay
O an bu kadar iyi niyetli olamam nxıxnxkx
- 1 ay
Bende olamam şştt🤫🤫
Bakma iyimser fikrime😅😅
- 1 ay
Önden bi kavga kesin olur. Kim olduğunu öğrenirim eğer tanımadığım biriyse ayrılırım
12 Yorumla- 1 ay
Sakin kalmak zor elbet bu durumda:)
- 1 ay
Kesinlikle
Apandisit teşhisi ile apar topar hastaneye yatırmışlardı tabi ameliyata gir çık kendine gel derken 6 saati bulmuştu. Odaya hemşire gelmişti serum takıyordu telefonda montun cebinde kalmıştı rica ettim hemşire telefonu açtı ama o sırada hemşirenin sesini duymuş zor ikna etmiştim 30dk sonra hastaneye gelmişti :D
20 Yorumla- 1 ay
Kim olduğuna bağlı annesi de olabilir kardeşi de
Ama farklı biriyse Artık o benim için yok hükmünde olur
onu bana sorarsanız ben o kişiyi hiç görmedim tanımıyorum cevabını veririm☺️
10 Yorumla Sevgilim olduğu için yeni sevgili bakardım
Birde karşı cinsin kim olduğuna bağli eğer kardeşi falansa sorun yok ama değilse geçmiş olsun bu aşk burada biter
10 Yorumla- 1 ay
Önce bir aradığım numarayı kontrol ederım yanlıs yerımı aradım dıye.. Dogruysa Telefonu sevgilime vermesini söylerim.. Sonra o adamın kım oldugunu neden onun actıgını sorarım... Kafada kurmak ıyı degıl bu seylerde ergenler gibi hemen parlamamak lazım.
00 Yorumla - 1 ay
Nereye tepki sol kaşıyla sol gözünün altına bi yerlere falan güzel tepkilerim mevcut olsun isterdim lâkin fizyolojik farklar imkan vermeyebilir.
10 Yorumla - 1 ay
Sessisce bekler bana yapacağı açıklamayı dinlerdim cvb vermez asıl kişinin telefona gelmesini beklerdim biraz onlar nerak etsin tepkimi
10 Yorumla - 1 ay
Ben çirkinim benim sevgilim olamaz. Olmayan birini de arayamam o yüzden bu yakışıklı erkeklerin dert edeceği bir konu.
10 Yorumla Kiminle görüştüğümü sorarım, söylemiyorsa ben kız arkadaşıyım der tekrar kim olduğunu sorarım. Ondan sonrası da Allah kerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Önce nerede olduklarını ve kim olduğunu öğrenir ve dayak yiyeceğimi de bilsem bir güzel karşı cinsi dövmeye giderdim.
10 YorumlaSevgilimin ismini söylerek kendisinin nerede olduğunu sorardım.
10 Yorumla- 1 ay
Umursamam hesap sormaya tenezzül bile etmem kendi yoluma bakarım.
10 Yorumla - 1 ay
Normal birsey degil eğer annesi kardesi filan degilse
10 Yorumla - 1 ay
En son vermem gereken tepkiyi basta gosterrdim bi guzel soverdimm sonra kim oldgunu sorarsim
10 Yorumla Ney duymamis olayim. cok kiskancim Allah gostermesin
10 Yorumla- m1 ay
Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum ama olursa önce bi şok olurum kimsin diye sorarım
10 Yorumla - 1 ay
Belki de ailesinden biridir.
Bunu öğrenirim önce.
Ha yok değilse de ex olur artık.10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ben kimle görüşüyorum, x’i aramıştım deyip cümleyi devam ettiririm belki koz kardeşi annesi teyzesi mesa arkadaşı olabilir. Belki yolda kaza yaptı biri açabilir niye kötü düşüneyim
10 Yorumla - 1 ay
Kim olduğuna yakınlıklarına bakarım sonra o telefonu kafalarında kırarım.
10 Yorumla Hazerfandan sonra kendi imkanlarıyla uçan ikinci kişi olurdum. 👊
10 Yorumla- 1 ay
Çok kötü olurdum ama sinirlenmeden ilk onu dinlerdim
10 Yorumla - 1 ay
Ailesinden olma ihtimaline karşın önce kendimi tanıtırdım.
10 Yorumla - 1 ay
Nerde olduğunu sorarım hemen şaşkınlıktan ağzından kaçırabilir
10 Yorumla - m1 ay
Kim olduğuna göre değişir. Arkadaşı olabilir sorun yok, belki hastanededir hemşire falandır.
10 Yorumla - 1 ay
Ben bile açmıyorken başkası bu hakkı başkası kendinde görüyorsa artık sevgilim olmaz o kadın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. olayı anlamaya çalışırım kimsin falan.. diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Biz sevdiğimizi yolda bulmadık, hesabı sorulacaktır
10 Yorumla- u1 ay
Hayırdır der kim olduğuna bakarım ilk önce.. fevri davranmam
10 Yorumla - 1 ay
Onun için sevgili dediğim kadının g. tüyle arasında bir problem olması lazım
10 Yorumla - Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi