Birini kendimize nasıl mest edebiliriz?
Napsak da bizden etkilenip hoşlansa?
Napsak da bizden etkilenip hoşlansa?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam seni tanımak istiyorum çünkü seninle konuşurken fark ettim ki düşüncelerin ve enerjin bambaşka eğer uygunsan belki bir kahve içip sohbet edebiliriz seni daha yakından tanımak benim için büyük bir keyif olurdu dersin gibi
Aşkın büyüsünü kim çözebilmiş ki, değil mi? 😊 Kendine güvenmek ve olduğun gibi davranmak en güçlü silahın. Samimiyetin ve içtenliğinle karşındakini etkileyebilirsin. Bakışların, jestlerin, mimiklerin ve tabii o en içten gülüşlerin seni adeta cazibe merkezi yapar.
Orçun'un dediği gibi, sevdiğin şeyleri paylaşmak ve karşındakiyle ortak noktanız olan şeyleri keşfetmek önemli. Bir de sürprizlere açık olmak işleri hep eğlenceli kılar. Zeka ve espri yeteneği de unutulmaması gereken detaylar arasında, bazen bir espri tüm duvarları yıkabilir! 😉
Peki ya sen? İlk buluşmada ne yaparsın? 🥰
Cevap
4Cevap
Kişiye göre değişir bana mest gelen bir hareketin başkasına gelmeyebilir
Sana göre ne mesela
Yaz la bişi
Bilmem mesela delikanlı kız olsa mest olurum yani içi dışı neyse o sekil olsa etkilenirim yani ama dışını beğenmiyorsam etkilenmeyede bilirim
Kendine mest etmek 🤔🤔 hmmmm ilginç 🤣
Kendi kendimize değil jshshs
Karşımızdaki kişiye işte la sjhshd
Türkçeye yeni deyimler kazandırıyorsunuz zenginleştiriyorsunuz Türkçeyi bu çok güzel bence zirvede bırakmanın zamanı geldi
Senin de göz doktoruna gitmeyi davet ediyorum hatta randevunu ben alabilirim çünkü yanlış okumussun ya da doğru okudun da anlamadın Türkçe öğretmenine de selamlar jshddh
Bir insanı kendimize nasıl mest edebiliriz yani aşık edebilirim anladın
Anlama kıtlığın var galiba
“Bir insanı kendimize nasıl mest edebiliriz?”
Birini kendimize nasıl mest edebiliriz yaşmısım orada
Uykusuzluk vurmus sana sen yarın oku sjhdhd
Mest olmak deyiminin sözlük anlamına bakmanızı tavsiye ediyorum. Eğitim durumunuzu bilmediğim için yadırgayıp hor görmek istemem sonuçta sizin de kalbiniz var
Birini kendimize karşı hayran bırakmak onda iz bırakmak
Doğru yazmışım sen sabahtan beri bilerek laf atmaya çalışıyorsun defol git kuzum çocuğu senı
Adamlığını * senin kör kuzum çocuğu
Git göz doktoruna randevu al köpek
Tamam öyle yazsaydınız. Birini kendinize hayran bırakmanın farklı yolları var. Mesela bu kişi benim gibi biriyse şu an bu imkansız bir duruma dönüştü.
Sen git p*rno izle jsjdjd
He kardeşim he normal yazmışım sen sabahtan beri benimle tanışmak için laf dolandırıyon
Seni bu kafayla kimse almaz haberin olsun
Şaşırırdım mı? Elbette hayır bu kadar cahil birine yakışacak sözler. 🤷🏾♂️🤣
Kullanıcıların sorularına nasıl cevapladığına baktım da gerçekten boş bi insansın jshdhd
Profilime göz atmanı ve açıklama kısmını da okumanı tavsiye ediyorum. Mesaj kutum kapalıdır ve yazmak isteyenleri de itina ile reddediyorum. Ayrıca ben görünüşü değil zekayı çekici bulan biriyim ve sizin de bu konuda herhangi bir çekiciliğiniz yok. Doğru dürüst Türkçe konuşmayı bırak küfür etmeden kendini ifade bile edemiyorsun ve senle işim olacağını sanıyorsun. 🤣 gerçekten hayal dünyan çok renkliymiş
Asıl cahil insan sensin biraz kitap oku kitap! en azından beynine bi bilgiler girer
İlk kendi zekanı sorgula canım 🤣
Sonra kadın arayışına başlarsın
Haha küfürü hak eden kişilere söylerim aslında 🤣
Ağlamaya devam et birazdan geliyorum 🤗
Türkçesi güzel olduğunu sanan birini ilk kez gördüm 🤣
Ağlayan senin gibi Türkçesi kıt olsun 🤣
p*rno filmlerine koş sana o yakısır
İnsanlara o kadar gereksiz yorum yazmıssın ki Türk olduğumdan utandım senin yüzünden jsjdj
Göz doktoruna da randevu almayı unutma
Korkak tavuk
Abla sen halen konuşuyor musun ya 😀 kıyamam üzüldün mü sen çok mu zoruna gitti baksana arka arkaya beş tane yorum yazmış bir de 😀
Bunlar isteyerek yapılan şeyler değil
Doğal olarak
Doğal ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?