Merak ediyorum sizce abartiyomuyum?

Bi çocukla konuşuyodum bulustuk falan işte konuşurken eski sevgilimle İstanbulu gezmistik falan dedi o günden sonda ona karşı böyle düşünce sardı içimi acaba ne yaptilR birlikte kaldılarmi falan acaba biseuler yaşadımi hayatı boyunca o 25 yaşında ben 20 yasindayim falan fistan işte ne bileyim normal konuşuyoruz ama 3 hafta içinde bu 3. Bulusmamiz 2 bulusmayada çiçekle geliyor falan ama yok yani ben geçmişini merK ediyorum hani biseyler yasamasi beni çok üzer çünkü bunu sormak istiyorum ama ilk daha 3 hafta oluyor konuşalı bulusali falan sizce abartiiyomuyum birde telefonuna baktım falan veriyor çekinmeden gir bak diyo eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm silmemis yani instagraminda takiplesiyordu sordum bu kim diye niye hala takip ediyosun dedim bana engelle benim için bisey ifade etmiyor istek atmıştı kabul ettim falan diyor sonra bana ilk 2 hafta hemen sevgili moduna sokmaya kalkıştı tepkimi koydum ne bu acele falan dedim hatta fotoğraf çekilelim bile dedi dün buluştuğumuzda onun hesabinda eski sevgilisini takip ettiğimi görünce ( eski sevgilin takip ettiği için benimle fotoğraf çekilip instagrama atacaktın senin tek amacın onu kiskandirmakti bence benden o yüzden bunu istedin ) dedim ona oda ben hiç böyle dusunmemistim falan dedi (palavra) bende kusura bakma bu bi saygısızlık falan dedim 2 haftadır konuştuğun biriyle neden foto cekilesinki dedim arsivdende silmemis o kızla olan fotoğrafları bu arada gördüm hepsini öyle yani ne dusunuyosunuz?
Merak ediyorum sizce abartiyomuyum?