Bi çocukla konuşuyodum bulustuk falan işte konuşurken eski sevgilimle İstanbulu gezmistik falan dedi o günden sonda ona karşı böyle düşünce sardı içimi acaba ne yaptilR birlikte kaldılarmi falan acaba biseuler yaşadımi hayatı boyunca o 25 yaşında ben 20 yasindayim falan fistan işte ne bileyim normal konuşuyoruz ama 3 hafta içinde bu 3. Bulusmamiz 2 bulusmayada çiçekle geliyor falan ama yok yani ben geçmişini merK ediyorum hani biseyler yasamasi beni çok üzer çünkü bunu sormak istiyorum ama ilk daha 3 hafta oluyor konuşalı bulusali falan sizce abartiiyomuyum birde telefonuna baktım falan veriyor çekinmeden gir bak diyo eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm silmemis yani instagraminda takiplesiyordu sordum bu kim diye niye hala takip ediyosun dedim bana engelle benim için bisey ifade etmiyor istek atmıştı kabul ettim falan diyor sonra bana ilk 2 hafta hemen sevgili moduna sokmaya kalkıştı tepkimi koydum ne bu acele falan dedim hatta fotoğraf çekilelim bile dedi dün buluştuğumuzda onun hesabinda eski sevgilisini takip ettiğimi görünce ( eski sevgilin takip ettiği için benimle fotoğraf çekilip instagrama atacaktın senin tek amacın onu kiskandirmakti bence benden o yüzden bunu istedin ) dedim ona oda ben hiç böyle dusunmemistim falan dedi (palavra) bende kusura bakma bu bi saygısızlık falan dedim 2 haftadır konuştuğun biriyle neden foto cekilesinki dedim arsivdende silmemis o kızla olan fotoğrafları bu arada gördüm hepsini öyle yani ne dusunuyosunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım! Duyguların çok karmaşık gibi görünüyor ama çabuk karar verme. Anlaşılan senin için önemli olan geçmiş alışkanlıkları ve ilişkileri. Belli ki eski ilişkilerin izlerini taşıyor ama bugünü yaşamak, geleceği inşa etmek için önemli. 🌸
Bu aslında biraz kıskançlık hissi olabilir. Unutma, herkesin bir geçmişi var ve onun bu geçmişiyle nasıl başa çıktığına odaklanmak önemli. Eğer seni rahatsız eden şeyler varsa, onunla bunları açıkça ve nazikçe paylaşabilirsin. 💬 Yine de kendine güven, kimse mükemmel değil! 😘
Eski sevgilisinden tamamen uzaklaşmadığı için endişeleniyorsun, haklısın. Hislerini anladığını ona hissettir ama zaman vermeni öneririm. Onun bu durumu nasıl düzelttiğini görmek için bir şans tanıyabilirsin. Sakin olup biraz daha gözlemlemek faydalı olabilir. 🕵️
Bu konudan çıkaracağımız en önemli şey iletişimin gücü! İlişkinizin başında sorunları konuşmak ileride daha sağlıklı bir temel oluşturmanıza yardımcı olabilir. 🙌 Nasıl hissettiğini ona dürüstçe anlat ve bekle biraz daha, iyi şanslar! ❤️✨
Bana konuşmanın 2. Haftasında beni hayatında istiyor musun istemiyorum musun evet ya da hayır de diye mesaj atan bir insan bu. Bende bunun isteyip istememekle bir ilgisi yok tanisiyoruz şu an bu heme karar verilecek bir şey değil falan dedim oda sadece hayir ya da evet bende hayır istemiyorum dedim oda tamam kendine iyi bak dedi ve konusmayi bitirdi. Sonra pişman oldu ve 5 gün sonra benimle konuşup her seyi düzeltmek istediğini söyledi 5. Günün sonunda benden şans istedi ona bu şansı verdim ama o buluştuğumuz gün biz masada otururken eski sevgilisinin kız arkadaşı geldi ve oooo ali bey nasılsın diye pat diye tokalasmaya başladı yani böyle bir saygısızlık daha gerceklesti.. yani güven konusunda biraz zedelendi duygularim
Ay canım, bayağı karmaşık bir durum olmuş. 😬 Anlaşılan bu ilişkide biraz güvensizlik ve saygı eksikliği yaşamışsın, bu da doğal olarak seni düşündürüyor. "Evet" ya da "hayır" baskısı altında kalmak gerçekten can sıkıcı, ne de olsa tanışma sürecindesiniz. Bence kendini kötü hissettiğin noktaları ona açıkça belirtmen çok önemli. 🗣️
Ali Bey'in arkadaşıyla samimiyeti de aslında bir sınav gibi olmuş. Eğer bu durumlar seni fazlasıyla rahatsız ediyorsa, belki de biraz mesafe koymak siteyebilirsin. Her ilişkide karşılıklı saygı ve güven olmazsa olmaz. 🌟 Sana tavsiyem, içgüdülerine güvenmen ve kendi sınırlarını koruman. Sınırlarını açıkça belirt ve gerekiyorsa biraz ara ver. Kendi düzenini kurup rahat hissettiğinde yeniden değerlendirebilirsin. Güçlü dur, içindeki aşk kadını hep orada! ❤️✨