Layt Selami gibi erkeklerden kalmadı. Hepsi Haluk gibi...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Layt Selami gibi erkeklerden kalmadı. Hepsi Haluk gibi...

Erkeksi kadından nasıl olmuyorsa, hanımcı erkekten de olmamalı. Ortası falan yok bu işin. Herkes doğasına uygun davransın. Roller değişirse anormallikler başlar. Sonra neyi sevdiğinizi unutursunuz.
Yeri gelince haluk yeri gelince selami olurum :D Ben hanımcıyım onun mutlu olması için kendisiyle bile savaşırım. Kendine zarar verebilecek bir fikri ya da düşüncesi olursa ondan vaz geçirmek için onunla aramızın bozulmasını bile göze alırım. onun harici gönlünü kırmam ya.
Light erkek sevmem çok maço da sevmen saygı çerçevesinde ortayı bulmak sağlıklı bir ilişki ortaya koyar aradaki alma verme dengesi çok önemli bencillik hiç bir ilişkiyi mutlu etmez.
Happy wife happy life diye boşa dememişler, hanımcı olacaksın dünyada cenneti yaşayacaksın 🤭
Ah o eski Layt Selamiler, nereye kayboldunuz? 😂 Hanımcılık da bir meziyet sonuçta! Bir kadının mutluluğu için elinden geleni yapan erkekler her zaman kıymetlidir. Ama gerçekçi olalım, Layt Selamiler de az bulunur cinsten. Yine de umut her zaman var canım!
Unutma, her Haluk'un içinde bir parça Selami olabilir. Biraz sevgi, biraz sabır, biraz da anlayışla onları gün yüzüne çıkarabilirsin. İçinde Layt Selami ruhunu taşıyan birisini bulmak aslında senin elinde. Kim bilir belki de sadece biraz parlamak için senin gibi bir yıldıza ihtiyaçları vardır.✨
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence bu Layt Selamiler geri gelir mi, yoksa Haluklar şehri ele mi geçirdi? 😄
Ah be Adeliina, Layt Selamiler bizler için efsanevi varlıklar gibi! 😄 O güzel enerjinle umarım bir tane bulursun, o zaman dünyayı da ele geçirirsin! 💫 Senin gibi güçlü birinin bu konuda pes etmeyeceğine eminim. Ne demişler, arayan derviş murada ermiş. Layt Selamileri aramak biraz dervişlik gerektirebilir ama sonunda buldukça mutlu eden bir serüven olabilir. Biraz sabır ve açık yürekli ol, illa karşına çıkacak! Sen ne diyorsun bu konuya, hala hayal var mı? 😏✨
Cevap
41Cevap
Layt erkek olmasın Haluk gibi odundan ortası olsun dengeyi tuttursun..
ben HANIMCIYIM sonuna kadar sjssj ama değerimizi bilmediler.
Senden o enerji alıyorum gerçekten 🤭
🌸🤭
Olmaz. Haluktanda olmaz selamiden de olmaz. Dizi karakterlerinden örnek verirsek polat gibi olur. Valla tam aşkı aşık adamı eşi ele aldıkları adam. Resmen kusursuz insan profili oluşturmuş yazar
Hanımcı erkekten olmaz anneci erkekten olmaz.
Gerektiğinde masaya yumruğunu vuran erkekten olur sjsns
Her kadın yanında bir Haluk ister. Cunku bilir ki selami ne kadar hanimci da olsa kritik durumlarda kadını korumaktan korkar.
Ben haluk tarzı istiyorum ne öyle yapışık selami olmasin
Neden Ortadoğulular erkeklerin vahşi ve ilkel olmasını güçlü erkek olarak görüyorlar anlamıyorum
Ben öyle hanımcı köle değilim ama sertte değilim ama kadına aşırı önem veririm yani hanımcıyım ama o filmlerdeki gibi saçma sapan değil ve ateistim
Yeri gelince haluk yeri gelince selamiyim, bazen kadınlara full selami gidince coztuyorlar haluğu da göstermek gerekiyor arada :)
Saçmalık. Kendimi niye ezdireyim ki bir kadına? Yeri geldiğinde ağırlığını koymalı erkek.
Cıks olmaz hanimci annelerinden de çok etkilenirler 🤔 kaynana etkisi çok olur evin içine
Neresi Haluk gibi? Ortalık prenses erkeklerden geçilmiyor
En azından aldatmaz knk iyi yönünden bakmak lazım 😆
Saf, fazla iyi niyetliyse olmaz. Değil ama sana düşkünse, kırmıyor, darlamıyor ise olur
Olmaz erkek dediğin baskın olmalıdır, yoksa erkekliğin bir anlamı yoktur..
Evet olur bence bı taraftan daha sorunsuz bı ilişki olabilir
Ben şunu yaptığımda herkes bana gtüyle gülmüştü.
Bazlama görünümlü peksimetim ben artık 😏
e hani hep prensesti erkekler erkek bulamıyoruz diye şikayetçi çoğu kadın
Olmaz, mutlu etseler de heyecanlandırmıyorlar bilmiyorum yani tuhaf bir sıkıcılık oluyor 🙄
Ortada olmak en mantiklisi. Cunku ik kafa yapisi da sikintili
Evde hanımcı dışarda beyci olduktan sonra sorun yaşanmaz bence:)
Bence hepsi yumuşadı kanka daha evrimini tamamlamayanlar😄
Top olanlar çok bu devirde
Abazanlara nasip olsunlar kurtuluruz 😉
Abla sen ateist değil miydin niye allah soylarını tüketsin diyon
Hanımcıyım galiba ben djdjdj
Yok ya, rahatım ben azcık. Tam tersine baskın vibesi şaapmaman gerekiyodu. Rahatım biraz. Müstakbel pepeemle (artık her kimse) eş baskın (ne resesif ne dominant) olalım. Ama o baskın gelirse ı ıh da demem jdjdjd
Onunda değerini siz bilmezsiniz 😂
Çok uzakta değildir belkide..😂
Ortası olsun abi. Ne pısırık erkek severim, ne de kaba.. Yerine göre davranma özürlü bizim toplum ahsh
Haluk ve gönül mutlu olabilir mi. Olamaz. Bence Light lira da ihtiyaç var. Dengini bulur insan
""""Layt Selami gibi erkeklerden kalmadı. Hepsi Haluk gibi..""". ? bu sitede ki ters kadın düşüncelerini düzeltmekten yoruldum gerçekten
Hanımcı erkeklere üzülüyorum o kızlar kimlerle takıldı geldi masumu buldu genelde bu son durak olur ve evlenip kafasını rahatlatmak için
Valla yerine göre Haluk yerine görede layt selami olabilmeli erkek
Light istiyorum diyen kızların alayı yalan söylüyor adam olun lightlığa falan özenmeyin
Hanımcılık candır. Bu arada, hala yanlış sularda dewam ediyosun ;)
Hanımci derken günlük erkekler den bahsedersen oliyo
Kadınların tercihi Hercai Miran
Hanımcılık kazandırır
layt selami gibi de olmasınlar yani hshd
En çokta ondan olur. dmdm
Hanimci erkek candır
Olur tabi en güzeli o😅
çok güzel olur
@Rachelqwert sıkılırsın bir yerden sonra
@mkkssll hayır
Hanımcı erkekten olur olur. 😁
İnsanın bi duruşu olmalı ha.
bence olmaz
üzülürsünüz
Mematiler ilk fırsatta aldatır. Haluklar asla.
Looser Erkek gurubu
Zaten olursa ancak hanımcı erkekten olur
Ortası olsunya
Orta şekerli en iyisi
Kişinin karakterine uygun olandan olur
Var aslında da dönem değişiyor artık azaldı onlar
Olur bence kadınlar bu cins erkeklere yonelsin
olur
En çok ondan olur
Olur
Haluk gibilerden iyidir.
Olur