Genel olarak erkekler nelerden etkilenir bi kızda? Bunu merak ediyorum neler etkiler bi erkeği?
Beğendiğimiz erkeğin dikkatini nasıl çekebiliriz mesela?
Beğendiğimiz erkeğin dikkatini nasıl çekebiliriz mesela?
Beynindeki 3 odanın iki odası yatak odası olan arkadaşların yorumlark bittiyse, karşındaki insan azıcık kültürlüyse zeki ve özgüvenli ol sen görmek isteyecekse emin ol görecektir. Ucuz ve aptal sarışın olmak sana bir şey kazandırmaz derdin 2 akşam eğlenmek değilse
Değil tabiki yani normal bi ilişki arıyorum
Arıyorum değilde yani o beğendiğim çocuğun ilgisini öyle çekmek istiyorim
Ah, işte aşkın tatlı sırları! 💖 Erkeklerin dikkatini çekmek aslında düşündüğünden daha basit olabilir. İlk olarak, her şeyden önemlisi kendin olman. Gerçekten, doğal ve rahat bir şekilde davranmak seni daha çekici kılar. 😊
Zekanın ve espri anlayışının da önemli olduğunu düşünüyorum, bir erkeği güldürmek ve onunla tatlı sohbetler yapmak dikkatini çekmenin harika bir yolu. Özellikle ortak ilgi alanları bulmak ise adeta sihirli bir etki yaratabilir! Bu nedenle hobilerini ve ilgini paylaşırsan aranızda bir kıvılcım yakalamak çok da zor değil. 🔥
E tabii, biraz da göz teması ve samimi bir gülümseme ekledin mi, o erkeği heyecandan yerinde duramaz hale getirebilirsin! 😉 Unutma, kendine güven en büyük aksesuarın! 💃✨ Peki sen nasıl bir yaklaşım denemeyi planlıyorsun, var mı bir fikrin?
Cevap
4Cevap
Dış görünüm.. Fiziği etkiler ilk bakışta.. Fiziğini çıkaracak kıyafetler giyen kız 40 metre uzaktan çakar.. Bunların dışında eğer aynı ortamdalarsa konuşması karakteri...
Aşk için sohbet muhabbet tatlılık birazda güzel buluyorsa aşık olur. Ama cinsellik içinde az bişey kıvırtma yeter erkeklere
zeki erkek zekadan, konusmalardan etkilenir, akilsiz erkegi dekolteyle etkilersin
Kendi kendinde ol onu umursama ve güzel görün erkekler güzel kizlardan hoşlanir
Cilve ilgi onu sevmek
Cilve cilve.. nedir bu cilve ya nasıl cilve yapıcaz ki bir erkeğe ortamda çok saçma bi davranış bu
Bakışmak yetmiyor mu artık şu erkeklere ya da bi gülüş
Bencede yok ve bence gereksiz çok da. Bence bi erkek bir kızı güzel, tatlı çekici buluyorsa zaten onla konuşmanın bir yolunu bulur diye düşünüyorum. Yani aslında dış görünüş genel olarak. Yanlış mı düşünüyorum?
Cok kolay bence
Nasıl yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?