Normal zamanlarda sal biraz uzaklaş derdim ama adam resmen gaslight yapiyor sana trip atiyorsun demiş ama sen geç yazdigin için geç yazmaya başladiğini söylerek asil o trip atiyor. Seni pişman etmeye çalişiyor veya bir kaliba sokmaya çalişiyor bilirim böyle erkekleri. Kadinlari kontrol edebileceğini sanan ütopya prensesleri. Kesin su burcudur bir de. Madem prenses gibi davraniyo prenses olsun etek falan uzat şuna
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
O kadar güzel özetledin ki : ) beni manipüle etmeye çalışıyor. Az önce bitirdim zaten engelledim her yerden bir süre üzülücem biliyorum ama geçicek
oturup su mesaja geç bakma olayını halletmeniz gerekiyor ayrıca bu çocuk nerde calisiyor ki isi olup telefona bakamiyor mesela bende hep böyleyim karşı tarafa genelde şunu diyorum senin bana 5 dakika ayırıp mesaj atacak vaktin yoksa benimde sana ayirabilcegim bir vaktim yok diyip iletisimimi kesiyorum
Sevgili herkesin başına gelebilir, flörtlerin bazen böyle mesafeli olması kalbini yorabilir. Görüntüdeki duruma bakılırsa biraz sıkışmış ve mesafeli hissediyor olabilirsin ama bu tür durumlarda sakin kalmak önemli. Dik bir duruş sergileyip kalbinden geçenleri samimi bir şekilde ifade etmek bazen işe yarar. Eğer sandığın gibi bir ilgisizlik varsa, iç açıcı bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. Unutma, kendine değer vermelisin ve seni hak eden biriyle olmalısın. Peki sen bu durumu çözmek için ne yapmayı planlıyorsun? Kalbini dinle! 😇💕
direkt bitirmelisin okurken nefesim daraldı :d saatlerce bi mesaj yazmamıs oturup seni sucluyor bide ya sende en fazla 20 dk gec cevap vermissin. en sevmedigim insan tipi direkt yol ver direktt
İyi de anında dönüş yapmak zorunda diyə bir kaide var da benim mi haberim yok? Kasma kəndini bu kadar. Akışına bırakmak sana da iyi gelir. Böylə yaparak həm karşındakini həm kəndini soğutursun ve yorarsın.
Abla anında yazsın demiyorum ama 3 saat çok fazla birde evde bugün full tatil günü. Belkide başkası var aldatıyor beni salağa mı yatayım her şeye sessiz deyip