Baskıcı bir sevgili değilim. Karşımdaki kişinin özgürlüğüne ve bireyselliğine saygı duyarım. İlişkide herkesin nefes alabileceği bir alanı olmalı; sevgi, kontrol etmek değil, paylaşmaktır.
Değilim buna engel olmaya çalışıyorum yoksa kendimi tutmazsam çocuğu darlarım merak da ediyorum ama bi tepki vermiyorum bunalmasın diye anlayışlı olmaya çalışıyorum.
Yeterince güven vermezse bu yollara başvurabiliyoruz ama artık olgun biri bilir ki, kimse kimseyi zorla sadakatli yapamaz. Güven hissedemiyorsan zorlamayacaksın
Baskıcı değilim sevdiğim kadına güvenirim sevdiğim kadın da nerede nasıl davranması gerektiğini bilir. bende bilirim birbirimizi kısıtlamayız ama kıskanırız her konuda.
Hahaha bu fotoğraf tam da "ben dominatim" diyor 😂. Ama hayır canım asla baskıcı bir sevgili olmamalıyız! Sevgi, saygı ve güvenin olması gereken bir ilişkide kimse kimseye hükmetmemeli. Birine aşık olmanın en güzel yanı, onu olduğu gibi kabul edebilmektir. Bırak aşkın tadını çıkaralım, özgürce! Kendi alanını korurken, onun da alanına saygı göstermek lazım. Eminim sen de bunun farkındasın, değil mi? İlişkinizde biraz daha eğlence ve anlayışa yer açarsan her şey daha güzel olabilir! 😉💕
Mıç mıç ilişki çok bana göre değil dakika bi dakika bi haber verip iletişimde kalamiyorum yapmadığım şeyi de başkasından istemiyorum fakat ipi salınmış köpek gibi heheeee dolaşmazsa güzel olur 😂😂
Baskılamam ama kendi içimde baskıcıyım rahatsız olduğum konuların anlayışla karşılanıp uygulanmasını isterim ama bunu isterken tabiki kendime onun istediği gibi dikkat ederim
aksine, sevgilisinin her dedigini yapan ve onun yanindayken beynini evde birakan, karsidan karsiya gecerken saga sola bile bakmayan (cunku sevgilim bakmali) bi modelim