Eşimle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde 26 yaşındayız birbirimizi severek evlendik eşim 2 ay önce hamile olduğunu öğrendi haliyle bize de biraz sürpriz oldu ama yinede çok sevindik eşim hamile kaldığından beri değişik bir ruh halini aldı bazen kendi kendine ağlıyor sebepsiz yere ne oldu diyorum bilmiyorum içimden geldi diyor bunun normal olduğunu düşünüyorum yani çok bilgili değilim ama hormon dengesizliği filan oluyor herhalde neyse ama karım son 2 haftadır artık beni çok bunalttı sürekli evden kovuyor sebepsiz yere istemiyorum seni diyor bende arkadaşımda kalıyorum sabah ağlayarak özür dilerim deyip geri çağırıyor yani onu da anlıyorum ama artık çok sıkıldım sebepsiz yere eve girememekten sonra son zamanlardır telefonumu bilgisayarimi karıştırıyor hiçbir şey bulamıyorum ama ikinci telefonun nerde sen kesin birşeyler yapıyorsundur diyor bazen de sebepsiz yere sinirleniyor bana bağırıyor bende olay yatışsin diye ses çıkarmıyorum bu sefer konuşsana ne mal mal bakıyorsun diyor birşeyler fırlatıyor artık çok bunaldım ve sıkıldım psikolojik destek alalım diyorum ben manyak mıyım neden böyle bir şey alayım diyor. dediğim gibi artık canıma tak etti onun hormonları bozuldu ama benim de psikolojim bozuldu sizce ne yapmalıyım artık dayanamıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karina sadik kal böyle bi uygulama kulaniyorsan sende cok masum degilsin demekkki bi haltlar yiyorsunki kadini cıldırtıyorsun bunaltsin aferim kizima
Ben zaten karıma sadığım bu uygulamada yorum sitesi diye gördüm eğer yanlış bir siteyse silerim zaten
Cok yanlis site bide seven sevdiginden bunalmaz adam ol evlenmeseydin ozaman
Yanlış bir siteyse silerim birde evlendiğim için çok memnunum yine dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim tek haklı olduğun yer evet seven sevdiğinden bıkmaz ama karım biraz sıktı sanki düzelmeyecek bir durum değil ama
Sen duzelt ama sıktı ne demek kardesim berki cozemedigi bisiler vardir sinir etme oldukca iyi davran yardim et oda yoruliyo hem 2 canlı
Zaten sinir etmiyorum ki sebepsiz yere sinirleniyor yardım ediyorum asla kıracak bir şey yapmıyorum onu. Zaten kendi de pişman oluyor sonra özür diliyor da ne bilim belki de sorun bendedir ben anlayışsizimdir
Olabilir berki cocugunuz sinirli biridir boyle yansimalar olabilor tip okuyorum bende cok gordum boyle insanlari bagzi anneler ise 7 24 araliksiz agliyo sanki adam oldurulmis gibi
Çocuk etkiler mi yani daha doğmadan
Tabiki bagxi cocuklar tonbul dogar hatta annelerinede surekli yemek yer fazlaya kacar biraksan kolunu koparir yer gayet normal eslerinize lutfen saygi duyun cocunun annesi
Peki neyse dayanacağiz artık onu üzmem zaten çok seviyorum çok da saygı duyuyorum inanıyorum ki çok iyi bir anne olacak neyse yorumların için sağol iyi akşamlar
Sanada
bu kadar oldugunu ilk defa duyuyorum seninkinin hormonu değil aklınıda bozmuş
Yani orasını bilemem de artık çok sıkıldım bu olaylar evden kovulmaktan daha 2.5 ay oldu 6.5 daha dayanamam böyle giderse
annesine felan söyle bu böyle olmaz gelsin sizde kalsınlar
Olabilir sağol iyi bir tavsiye bu
Durduk yere dudağından öp
Sinirli olmadığını zaman yapıyorum ama sinirliyken yanına yaklaştırmiyor
Sinirliykende yap belki yumuşar
İzin vermiyor ki ağa çok sinirli oluyor o an yani ya zorla öpeceğim ya da olmayacak
Çikolata ver kendine gelir
Neyse en azından denenir kafama çikolatayı geri yemem umarım
Kombo yap gerekirse öyle öp çikolata sürüp belki hoşuna gider
Peki sağol yorumun için
Rica ederim her zaman
alttan al geçer
Öyle yapıyorum zaten de daha 2.5 ay oldu 6.5 ay ızdırap gibi geçer böyle olursa
ilişkiniz nasıl peki
Duruma göre değişiyor eve geldiğimde mutluysa sıkıntı yok yüzü asıksa mutlaka akşam bir şey oluyor tartışma oluyor ama yinede iyi aramız yapacak bir şey yok 6.5 ay daha dayanacağız
benzer durumu yaşadım
Geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim:)
takip eder misin
Yorumlara cevap verdikten sonra sileceğim uygulamayı