Hamile Eşim beni çok bunalttı artık kafayı yiyeceğim?

Eşimle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde 26 yaşındayız birbirimizi severek evlendik eşim 2 ay önce hamile olduğunu öğrendi haliyle bize de biraz sürpriz oldu ama yinede çok sevindik eşim hamile kaldığından beri değişik bir ruh halini aldı bazen kendi kendine ağlıyor sebepsiz yere ne oldu diyorum bilmiyorum içimden geldi diyor bunun normal olduğunu düşünüyorum yani çok bilgili değilim ama hormon dengesizliği filan oluyor herhalde neyse ama karım son 2 haftadır artık beni çok bunalttı sürekli evden kovuyor sebepsiz yere istemiyorum seni diyor bende arkadaşımda kalıyorum sabah ağlayarak özür dilerim deyip geri çağırıyor yani onu da anlıyorum ama artık çok sıkıldım sebepsiz yere eve girememekten sonra son zamanlardır telefonumu bilgisayarimi karıştırıyor hiçbir şey bulamıyorum ama ikinci telefonun nerde sen kesin birşeyler yapıyorsundur diyor bazen de sebepsiz yere sinirleniyor bana bağırıyor bende olay yatışsin diye ses çıkarmıyorum bu sefer konuşsana ne mal mal bakıyorsun diyor birşeyler fırlatıyor artık çok bunaldım ve sıkıldım psikolojik destek alalım diyorum ben manyak mıyım neden böyle bir şey alayım diyor. dediğim gibi artık canıma tak etti onun hormonları bozuldu ama benim de psikolojim bozuldu sizce ne yapmalıyım artık dayanamıyorum

Hamile Eşim beni çok bunalttı artık kafayı yiyeceğim?