Sevgilimden sıkıldım sevmiyor muyum?

Bilmiyorum aşırı mı zaman geçirdiğimizden böyle oldu yoksa kavgalarımızdan dolayı mı ama seviyorum bence , gerçi sevsem sıkılır mıyım bunları düşünüp duruyorum. Yaklaşık bir yıldır sevgiliyiz çok aşıktım başta zamanla beni hayal kırıklığına uğratan yönleri çıktınortaya kavgalar ayrılıklar vs. Kendisi çok seviyor beni sensiz yaşayamam falan diyor o yüzden ayrılmak istemiyorum sadece bu değil tabi ben de seviyorum onu onunla mutluyum bu yaşıma kadar hissetmediğim duyguları hissettim onunla. Bir yıldır nerdeyse her gün buluşuyoruz buluşmasak da gün içinde sürekli iletişim halindeyiz. Bir de ben çok konuşmayı sevmiyorum normalde konuşmam pek ama onunla konuşabiliyorum saatlerce ama artık yazasım görüşesim gelmiyor. Bu sevgimin bittiğini mi gösterir böyle bir hafta görüşmeyip görüşünce yine aynı heyecan mutluluğu yaşıyorum ama. Bilmiyorum benim sıkılmamışım hiçbir insan yok herkesten sıkılıyorum ilk defa biriyle bu kadar uzun süre görüşüp sıkılmamıştım. Karakterime bağlayıp sevgisizlik olarak görmemeye çalışıyorum bu durumu siz ne dersinizzz? İlişkide böyle hisler olabilir mi? İnsanlar evlenince bile aynı konuşma isteğiyle mi uyanıyor her gün. Bence bu yapı meselesi konuşkanlıkla ilgili

Sevgilimden sıkıldım sevmiyor muyum?