Evlendikten sonra bir kez yüzüm bile yüzüm gülmedi, eşiminde arkadaşlarına olan aşkı hiç bitmedi,, sizdede böyle bir şey oldu mu?

Hamilelikten dolayı mı her şeye ağladığımı düşünüyordum ama öyle değil ben hamile değilken de böyle ağlardım. Evlendigim 4 ay oldu, eşimin arkadaşlarına olan ilgisi bana olan ilgisinden çok. Her gun sabah erken kalkıp onu işe gönderiyorum , akşama kadar gelmesini bekliyorum geldiğinde bağırıyor yemek getir yemeğini yiyor , biter bitmez arkadaşlarının yanina gidiyor akşam 3 te geliyor, ya benim suçum ne bilmiyorum. Hayatımda ilk defa hamile kaliyorum herkesten ilgi beklemeliyim ama oyle oluyor ki ben ilgi veriyorum. Kocam her gece içip geliyor, beni anla diyor ben seni anlıyorum her sey gecicek diyor ama olmuyor. Neden biliyormusunuz , düğünden sonra eşimin borçları çok , Türkiye'ye gidicek calismaya bir ay kaldı ben hamileyim gidemiyorum, Fakirlik canımızı aliyor hamileleikte aserdigim seyleri yiyemiyorum , Pisirmeye yemek bulamadigimda beni suçluyorlar ben sesimi cikarmiyorum kırılır diye ya peki benim kalbim yok mu😭😭😭
Evlendikten sonra bir kez yüzüm bile yüzüm gülmedi, eşiminde arkadaşlarına olan aşkı hiç bitmedi,, sizdede böyle bir şey oldu mu?