Sevgiliyken aldatıldığınızı yakaladınız ve sonra bir şekilde tekrar affettiniz ve devam ettiniz 3 yıl sonunda olmadığını anlayıp ayrıldım
Ve o aldattığı kişinin engelini kaldırdığını gördüm aynı zamanda benim de engelimi kaldırdı ve sürekli beni takip ediyor her yerden bu şahıs son görülmemi kapatınca Wp den mesaj atıyor ve sonra siliyor herkesten soru işareti atıyorum yanlışlıkla oldu diyor ama son görülmemiş kapatınca yapıyor bunu daha sonra numarasını silince Wp den sesli arıyor yine soru işareti atınca yanlışlıkla oldu diyor
Bu şahısa nasıl ders verebilirim o aldattığı kişiyle de konuştuğuna eminim
O kadında Türkiye'de değil yabancı turist bu arada
O kadar emeğim var bu kişide ne yapmalıyım nasıl içimi soğutmalıyım
3 yıl boyunca beni aldatmış
Ve o aldattığı kişinin engelini kaldırdığını gördüm aynı zamanda benim de engelimi kaldırdı ve sürekli beni takip ediyor her yerden bu şahıs son görülmemi kapatınca Wp den mesaj atıyor ve sonra siliyor herkesten soru işareti atıyorum yanlışlıkla oldu diyor ama son görülmemiş kapatınca yapıyor bunu daha sonra numarasını silince Wp den sesli arıyor yine soru işareti atınca yanlışlıkla oldu diyor
Bu şahısa nasıl ders verebilirim o aldattığı kişiyle de konuştuğuna eminim
O kadında Türkiye'de değil yabancı turist bu arada
O kadar emeğim var bu kişide ne yapmalıyım nasıl içimi soğutmalıyım
3 yıl boyunca beni aldatmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Üzücü bir durum, anlıyorum. Aldatılmak gerçekten kalbi kıran bir deneyim ve seni yaşadıkların için çok iyi anlıyorum 💔. Senin için zor olan bu dönemde, kendine odaklanmanı öneririm. Onun ne yaptığıyla değersiz hissetme, çünkü sen kıymetlisin ve hak ettiğin şey, sana değer veren bir ilişki.
Bu tür manipülasyonlara kapılmak yerine iletişimi tamamen kesebilirsin. Engellemek çözüm olabilir. Kendi hayatına, hedeflerine odaklanarak, içini soğutabilirsin. Yeni insanlar tanı, kendine zaman ayır, tutkularına yönel. Her şeyden önemlisi, kendine güven ve seni gerçekten seven biri olduğuna emin ol sakın unutma!
Unutulmaz, güzel bir atmosfer yaratacak yeni flört kapılarını arala, belki de beklediğin aşk oradadır. Eğer konuşmak istersen, her zaman buradayız! 😊💖