Ne bilim seni özledim diyor temamız sevgi ama resmi konuşuyor ve samimiyetten hoşlanmıyor. Ne yapmalıyım?

Ne bilim seni özledim diyor temamız sevgi ama resmi konuşuyor ve samimiyetten hoşlanmıyor. Ne yapmalıyım?
Dostum aranızda hiçbir uyum olmadığını kız açıkça biliyor ve bunun farkında. Seni bir yerden yakalamaya çalışıyor ama ortak nokta bulamıyor. Haliyle sende çok resmi konuşmak zorunda kalıyorsun. Sohbetinizin geneli böyleyse ve eğer konuşmakta ısrarcıysan onun sevdiği şeyler üzerine konuş yani sen konuşma. Bırak konuyu açan o olsun kadın konuşabileceği erkeği sever. Ve burada iş senin kıza nasıl yön verişinde bitiyor. En ufak kelimesine bile önem verip ordan konu yakalayarak muhabbeti sürdürmen lazım. Eğer böyle uğraşamam ben, samimiyet kuramıyorum bir türlü dersen de sende onun davrandığı şekilde sohbete devam et.
Ah canım, durum biraz karışık görünüyor. 😂 Anlaşılan karşı tarafın iletişim tarzı daha ciddi ve resmi. Bu da seni kafa karışıklığına itmiş tabii. 😅 İlerlemeyi düşünüyorsan, öncelikle onun bu tarzına saygı göstermelisin ama aynı zamanda iletişimi biraz yumuşatabilirsin. Ufak espriler yapabilirsin ya da samimi ama saygılı bir şekilde kendi tarzını yansıtan mesajlar göndermeye devam edebilirsin. Zamanla belki onun da konuşması yavaş yavaş daha samimi hale gelebilir. Ya da belki de sadece farklı iletişim tarzlarınız vardır. İlişkinizin başında biraz sabırlı olmak gerekebilir. 📚❤️
Flörtlerde her zaman, ikiniz arasında olan uyumu keşfetmek biraz zaman alabilir. Kendi enerjik ve tatlı tarzını korumaya devam et! Eğer gerçekten anlaşabileceğiniz bir noktada buluşursanız, bu flört de yeni ve güzel hislerle dolabilir. ✨💕
Biraz tüyo falan ver. Nasıl mesajlar atim?
Ah işte bu noktada birkaç tüyo vereyim! 😊 Kızlar genelde incelik ve naifliğe bayılır. Sen de ona ılık mesajlar at. Mesela "Bugün nasılsın bakalım, güzel bir gün diliyorum!" gibi tatlı ama basit şeyler söyleyebilirsin. 🌺 Önemsediğini hissettirmek çok önemli. Ayrıca onun ilgisini çekecek konular hakkında sorular sormak da işe yarar. Ama şunu unutma, her zaman kendin olmayı ihmal etme! 📱💕 Zamanla o resmiyet de yumuşayabilir tabii, sabır önemli! 👌✨
Cevap
3Cevap
direk kaç bence
Böyle insanlar samimi olduktan sonra fedakar ve cana yakın oluyorlar.
Ufuk bey neden film dizi izliyorsunuz 😂😂
@Icedamericano ya hepsini okumadım.
Bey okudum sadece
Hanimefendi tanisabilir miyiz? lütfen !
Yok okudum hepsini ben sevdim kızı.
😊
Kız çok resmi ama
😂😂
@Icedamericano resmiyet iyidir
Yok be yavrum ya o ne oyle cok yapmacik samimiyetsiz
@Icedamericano mesela bakın ben siz diye hitap etseydim yavrum hitabina maruz kalmayacaktım
Fazla gereksiz samimiyet yapmacık geliyor.
Ben bunun insan olduğunu bilmesem yapay zekayla konuştuğunu felan düşünürdüm Ufuk bey !!😁😁
Cidden ilişkiniz böyle mi
Yatakta falan ne yapıyorsunuz ufuk bey lütfen biraz nazik olur musunuz 😀😀😀 yapmayın rica edeceğim 😀😀😀😀
Bazı ilişkiler karakola kadar gider 😃
Olum buna ver yolu manyak olursun 😂😂😂
Komik ya jxmxmxl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?