bir gün aldatıldığınızı öğrendiniz ve o anda sevgiliniz veya eşiniz karşınızda, tepkiniz ne olurdu?
Ben cidden ne yapacagımı kestiremiyorum.
Ben cidden ne yapacagımı kestiremiyorum.
Aldatılan biriyim, öğrendiğimde bütün vucudum bir anda felç oldu sanki. her tarafı karıncalandı.. dünyam başıma yıkıldı. ama sadece gülümsedim.. kendi rezilliğime canımı sıktım ve stresten kronik bir hastalığa yakalandım. evet bence tek sorumlusu oydu bunun.
Şimdi düşünüyorum da , eğer o an yanımda olsa boynunu kırardım bir yumruğumla..
Ağır konuşmuş olabilirim kusura bakmayın. Aldatan kadın ya da erkek kim olursa olsun benim gözümde yaşamayı hak etmiyor.
Normal davranırdm ama konunun üstüne giderdim video fotoğraf cekeridim buyuk bir orgnzasyon ya da dügünde mutluluk günlerimizi slayta döktüm diye bütün herkese izltrdim
Ooo :d çok fenasin, seni aldatan kadin ölsün be :D
Şimdi öldürürsem cekecgi acı olmicak ama böyle yaparsam ölene dek beni unutmaz 😁
İyi fikirmiş ama 😂😂 senin arkandan iş de çevrilmez ki 😂 Raad ol seni aldatamazlar 😂
Benim gibi birini bulursa aldatsın birşey demem 😁 aladırsa değsin yani (͡° ͜ʖ ͡°)
Hahha egoist seni :D
En başta ne kadar üzülsem de Allah'a havale ederim ben uğraşmam bile bitmiştir. Daha sonra sürekli etrafıma gülücük saçarım umursamaz görüntüsü vermek için. Onu hatırlatıcak herşeyi kaldırırım ortadan. Yeni arkadaşlar edinmeye çalışırım, birşeylerle meşgul olurum kafa dağıtmak için. Sonra zaten alışırım yokluğuna..
Seviyom seni ve yorumlarini :D
Bende senii 😘
Hiç birşey soylemezdim kendimi zor çok zor tutardim bisey söylememek icin ama soylemezdim. Bugün evde yokken çilingir çağırıp evin kapısının kilidini degistirirdim Esyalarini kapının önüne yiğar bazılarını yakar bazilarini keserdim. Sonra siktirsin gitsin
Hahah aynisini dusunmustum
Cevap
69Cevap
Sevgilimse , saglam bir tokat atar ceker giderim ama , esimse tokat manyagi olur orasi kesin..
4 yıldan sonra aldatılmak nedir bilirmisin tamam aldattı peki bana verdiği sözleri neden başkasıyla gerçekleştiriyor.
Geçmiş olsun bro.
Çok kötü bir durum. Her insan farklı şekilde tepki verebiliyor. Kimi bağırır çağırır, kimi şiddet kullanır, kimi sessizce ayrılır. Bu senin karakterinle ilgili. Sen neysen karşındakine o şekilde davranırsın.
Aynen
Valla bu benim basima daha once geldi hemde hersey en mükemmel dedigim zamanda hic beklemedigim bir anda. Affetmekle hayatimin hatasini yaptim cunku aynisini tekrar tekrar ve tekrar yapti haliyle cok yiprandim ama sonunda bitti bence birini affetmek onu yeni hatalarina tesfik etmekle ayni seydir
Her şeyi yolundan çıkarırım.! ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif
Adamsin :)
Umuyorum. :)
Başıma gitti hersey mukemmel iken sözlenmek üzereyken aldatldım.. Hiçbişe yapmadım sadece karsısına gectım neden dedim? Neredeyse aglamadım bile yazıklar olsun dedim senin için tek bir gözyası bile dökmicem dedim ve cekip gittim
Cinsellik olarak üçüncü dördüncü beşinci onuncu kişilere açık biriyim. Buna rağmen dürüst olmamışsa onu seviyor demektir büyük ihtimalle beni kaybeder ve benimle birlikte çok şeyi kaybedeceği için ekstra bir şey yapmama gerek kalmaz.
3 hafta önce 5 bçk yıllık ilişkim bu yzdn bitti bir kız geldi ve 1 sene önce çıkıoduk dedi ilk öldüresim geldi Allah tan uzaktaydı şu an inanasım gelmiyo uzakta ve sadece susuyorum
lısedeyken yasamıstım hersey yolundayken en yakın arkadasmla aldatldm opusurken bastım ve o an tepkısı sen baskasın o baska dedı ıste erkek mılletı sonuna kadar inkar :):)
Sevgilimse kolundan tutar sie GO derim, eşimse allah belanı versin rezil kadın deyip suratına tükürürüm sonrada boşarım ama o karsıdaki her kimse artık cocuğu komaya sokarım
Ben her ikisini de :)
Bağırdım, çağırdım, sövdüm ve alıp kızımı kapıdan çıktım...
Sonrası aylarca depresyon bir sürü sağlık sorunu yaşadım.
Arada bir de çocuk varsa daha da ağır geliyor yaşadıkların.
Allah düşmanımın başına vermesin.
Güven peçete gibidir. İkinci seferi olmaz. Ne karar verirsen ver bir daha ona güvenemeyeceksin...
Aynen oyle
simdi net bir cevap vermek hem kolay hemde dogru olmaz. belki burada bosanir ayrilirim derim ama gercekte farkli davranirim bilemem. cunku yasamadan bilemessin. Allah yasatmasin da.
kadınlar genelde affeder. istatistikler bunu gösteriyor
tokat atardım ağzıma geleni söylerdim gerekirse döverdim bile yani :////
Kapıyı gösteririm. Şurada iki yüz lira var. Ücretini al da öyle git derim.
demek ki her şey yolunda değilmiş. ben direk giderdim aldatmayı asla affedemem
Resminde ki hangi anime
Intikamda almak isteyebilir çekip gitmek de isteyebilirim
Ayrildimm. Intikam da aldim. Ama simdiki aklim olsa ugrasmazdim.
Terkederdim. NMe uğraşacağım. Siz de aynısını yapın sakın intikam gibi saplantılara girmeyin.
Ben aldatilmadim ama aldatsam intikam kesin olurdu
Boşa zaman kaybı.. Değmeyecek insanlar için.
Kavga ederim. Yani suskun sekilde gidemem. Azina sicmam lazim. canini yakmak isterin. sonra * olup giderim. Hattimi degistiririm. ha gitmedende tukururum yuzune
Kadında gurur ve onur önemlidir bu yüzden yapılacak şeyi vizdanına sormalısın
herşey yolunda gidiyorsa zaten bir sorun vardır bir taraftan bir taraf ya idare ediyordur ya da görmezden geliyordur
zaten herşey yolundayken beklemediğin anda boynuzu yersin :) nolacak arkamı döner giderim.
Bu kadar mi:)
Ayrilirim. Buyuk konusmak falan da degil, net. Coluk cocuk da dinlemem
Ben de buyük ihtimal
Kural 1: Herşey yolunda gidiyorsa;yolunda gitmeyen birşeyler vardır.
Kural 2: Herşey çok iyiyse uyanmana az kalmıştır.
İntikaam.. intikaaamm ;) İntikamımı alırım sonra yoluma bakarım :D
Aynen intikam..
Demek ki herşey yolunda degilmis sana oyle geliyormus. Erkekler adına dusunmekten vaz geçmediginiz surece bu problemler duhul olacak her zaman.
Aldattım aldatıldım çok şey yaşadım bu konuda tecrübeliyim artık aldatan insana ne desen koymaz en iyisi anladığın an çekip gitmek
Ben gözünün önünde anasini bacisini becerir sonra basarim tekmeyi sana gelince ya terk et ya da sende aldat
Benim başıma gelmediki
Gelirse yani benim tanidigim bir kadin var bosansam ne yapacam nere gidecem diyip eve gelen sucuyla tupcuyle doğalgaz elektrik su sayaclari yazanla goyuruyor
Sevgilimi ayrı kızı ayrı döverim sanırım sonrada oturur bir güzel depresyona girerim
Hiç bişey yapmam hiç bişey demem çeker giderim. Konuşup dursun o :D
o an ki ruh halime bağlı ama kesin olan dahada benim tozumu bulamaz :)
Aşk sadece boynuzlanmayı affetmez eğerki seviyosan. Kesin herşey biterdi yani. İçimde ona karşı bir intikam nefret olurdu.. eğer sevmiyosanda aynı şekilde bas götüne tekmeyi s... gitsin ne hali varsa görsün. hiç takma kafana..
Altan Alir Belli Etmemeye Özen Gösterir Doğru Zaman da İntihar Etmesine Sebeb Olacak Bir intikam Alirim
bana söylemek istediğin önemli bir şey var mı? derim...
sonra ayrılırım.. çok seviyorsam eğer tokat atarım...
Ohaa ulan bu bana yapılırmı Yuh derdim sonra da
Roketlerle Dalardım ikisine de
Roketlerle :D daha ucuz bişey bulamadin mi :D
AhAhaha ben parami boyleleri icin harcamayi tercih etmezdim :D
Ahaahah @Julieeetttt bize levye lazim knk :D
@Nediyonamua ulan ahah soruyu senin sorduğunu yeni farkettim :D:D
@Julieeetttt yaa sen ne saçmalıyon sena :D fakir olduğunu bilmesem inancam :D
@Sametiedi ya benim falçatalarım var boşver levyeyi ahahah :D Senadan bize hayir yok :D
Ben bisey yapamasam da Adalet yerini bulup karsidakini sekteye ugratiyor
aldatılma varsa bişeyler yolunda gitmiyo demektir. benim tepkim ayrılık olurdu?
İkisininde aaağzına... Sonra ikisinide soyar halıya sarıp bağlar Caddebostanda yolun önüne atarım !
Ahhaah degisisk
Bende onu aldatırım bide onun kulağına gidecek şekilde yaparım
Kontrolümü kaybederim herhalde. sonra da nasıl intikam alabileceğimi düşünürüm. Yanına bırakmam
Her şeyin yolunda olduğuna hemen kanaat getirmemek bu kısımda devreye giriyor işte
O an beni aldattığı kişi de yanımda mı? Ve nerde bulunuyoruz kendi semtimizde mi?
Hiç bişey yapmam çünkü öyle bir insan için kendi geleceğimle oynuyamam çeker giderim
herşey yolunda gitmeye başladığında şüphelenirim ben zaten.
ağzının ortasına çakardım bitane sonra s*ktiri çekip giderdim
Öyle bir şey başıma gelmedi ama ona hayatı zindan etmeden adını herkese çıkarmadan ayrılmazdım
OLm sinirden napcamı bilmem direk oLumune dalarım heralde :))))
Ahahah ben buyum heralde :D
Asfdaa galiba :D
yolu açık olsun, aldatıyorsa bir sebebi vardır, bu sebep de benden kaynaklıdır derim :D
henüz karşılaşmadım ama yine ona doyumsuzluğu hissettiren bendedir sorun, aynı şekilde benim doyumsuzluğuma da sebep odur, şöyle bir durum da var kimisi bu boşluğu sevgisiyle kapatır :P
Demek ki herşey yolunda değilmiş :) unutmak daha kolay olurdu emin ol...
Sakin kalmayacağımı biliyorum o anki hayalgücüme kalmış parçalarım:D
İntikam duygusu cogalir. İtikamingunu bklemk icn koseye cekilirimm
çok sinirlenirsin ve hakkında tehdit davası açılır... hem için acır. hem şu an yaptığım gibi yemek bile yemeden 7 gündür içersin.
herşey yolundayken aldatılmaz olmaz o zaman herşey yolunda olmamış olur neyse bu konulara fazla girmeyeyim.
Benim aldatılmam imkansız :) bu soruyu es geçiyorum.
Oo Özguvenli birr beyefendi.. :D
Buyuk konusmayınız derim.:)
Hee o bakimdan :)
yüzüne bir tane geçirirdim ve ayrılırdım sevgilimden
Takmam umrumda olmaz okadar ağır seyler yaşıyorm yasadimki keske 1000 kere aldatilsaydim diyorum:(
ben birisi ile 3 yıl ilişki yaşadım 3 yılın sonları dogru giderken evli oldugunu öğrendim şok şok şok oldum ayrı şehirlerde yaşıyorduk
Önce gider kızı bulur kafasını mermere sürte sürte benimkinin yanına getirir al tepe tepe kullan derim herhalde
Sakin olmak gerekli. Allah muhafaza katil olmamak elde değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar