Erkek rekabet sevmez belki biraz da bundandır. Erkeklerin fıtratı sahip olmaya kadın ise ait olmaya uygun. Bunu soyluyorum diye ben de köleyim zannetmeyin kimse kimseye eziyet edemez. Ben farkli bir seyden bahsediyorum. Saçının telini başka erkekler de görmesin ömür boyu sadece ben göreyim istiyor. Lafim meclisten dışarı da mesela plajlara gidince karısı, kızı tamamen neredeyse kiyafetsiz ve etraf yabancı erkeklerle dolu. Bu çok ilginç değil mi? Neden kıskanma duygumuzu kaybediyoruz? Bir de neye göre kime göre yakışıklı ya da güzel? Bunlar değişken meseleler.. Goncadir ilk hali bütün güllerin demiş Zeki Müren. Erkek olsun kadın olsun gençlikte göze daha güzel gelir yaşam enerjisi var genclik var insana hoş geliyor. Bence çok güzel açık kadinlar da var ve yakışıklı kocaları da var 🤷 bunun yüzdesini bilemeyiz. Sizin dikkatinizi cekmis sadece. Son zamanlarda aciklar da kapalılar da sınırları aştı. Sosyal medya tam bir sidik yarışı. Bana bak, kocama bak, cocuguma bak evime bak arabama bak... bir cilginlik, bir yaris var. Göstermek için yaşıyorlar hayatı. Ama belki kamera arkasında adama hayati zehir ediyorlar bilinmez 🤷 Eskiden insanlar kocasıyla karisiyla yan yana yürümeye utanırdı. Belki birinin kocasi vefat etmistir üzülür diye belki biri mutlu degildir huzunlenmesin diye ya da nazar degmesin diye. Şimdi herkes herseyi gözler önünde yaşıyor.
Günün sonunda aklı başında efendi bir erkek ahlaklı temiz düzgün bir kızla evlenmek istiyor. Bunun sebebi kapalı bir kızın daha sadık daha ev hanımı yani evliliğe daha uygun gibi bir algı yaratıyor olabilir. Bir erkek olarak fikir yürütüyorum sadece açık hanımlar beni linçlemesin
Ne demek istediğini anlıyorum ama asıl bu devirde kapalılar daha sorun hic sevgilisi olmamis kapali az çünkü bas örtüsünü anlaminile degil sadece ortmek icin orten cok fazla insan var bu yuzden kapalilar kendi aralarında gorus olarak bile anlasamaz bas örtuyu hayatına gecirmis duzgun kadinlar da var sadecevazlar inci gibi ben mesela basi acik bir kziim ama cogu kapalidan daha islama uugun giyiniyorum sadece basim acik ayni sekilde hic sevgilim olmadi flortum olmadi yakinlastigim olmadi her zqmqn evlenme odakli oldum takilmak icin degil evlilik yasim geldiginde kocamin karsisina temiz bir gecmisle cikmak icin yaoiyorum bunlari bence bu sekilde konusarak bana ve dikkat eden kapalilarq haksizlik ediyorsin bana acik oldigum icin duzgun kapalilara ise onları basini ortup her halti yiyip o bas örtüsünü kirletenlerle bir tuttugun icin
Eniştemin (ablamın eşi) abisi subay ve adam nişanlandı ama o goreve gitmek zorunda kaldiginda eşi baskasindan hamile kaldı. Eşinde kapali bir kadindi. Ama iste o kapalilik o dindarlik laftaymis is hauatina gecirmekte yokmus. Simdi sen siyke bana kapalilarin hepsine evlilige uygun gozuyle bakmak mi digru yoksa kapali acik demeden edepli olana bakmak mi dogru? Her basini orten ona uygun yasamiyor.
Ha açık ha kapalı? Bunun ne önemi var, önemi olan tek şey kalplerin sevgi ve saygı ile birleşmesi değil mi? Siyasiler gibi yok kapalı yok açık diye şu düşünce yapısından uzak durun artık. İnsanı, insan olduğu için sevin.
İlişkiler dünyası her zaman sürprizlerle dolu, değil mi? 🌟 Kapalı açık fark etmez, aşk kişilerin içindeki enerjiyle alakalı bence! Belki de bu çiftler birbirlerinin kalbine dokunmayı başarıyorlar. Kim bilir, belki de derin muhabbetlerin, samimiyetin ve içtenliğin etkisi vardır 🎈
Biriyle güçlü bir bağ kurmak için dış görünüşten çok daha fazlası gerekiyor. Ruh eşini bulduğun zaman bunu hissediyorsun. İster kapalı ol ister açık, önemli olan içten bir sevgi ve saygı bağı kurabilmek. ❤️
Senin de gönlünün sultanını bulacağına eminim. 😉 Sen ne dersin, aşkın sırrı nedir sence?
O şeyden sebep kapalı kadına otomatik ahlak karakter yüklendiğini sanıyor erkekler. Daha evlenilesi görüyorlar. Kendisinden ziyade ailesene de gelin seçiyorlar aha başı kapalı bizim aileye gider falan diyorlar.
Çünkü erkeklere asıl istediklerini onlar veriyor sen olayı bilmiyorsun zaten farkındaysan dikkat et şöyle bütün aldatanlar filan genelde kadınlar kapalıdır😂
Hayır açık olup da aldatan kadın oranı kapalı olup aldatandan daha fazla açıklarda bu oran yüzde 50se kapalılarda yüzde 40 bunu erkekler kadınlara göre daha iyi bilirler kadınların çoğu aldattığını kadın arkadaşlarından saklıyor
@Esinay2727 savunmuyorum siz ikiniz kötülemissiniz ben cevap verip normale çeviriyorum gerçeği söylüyorum ayrıca " kapalilari savunma" derken sanki kapalılar normal insan değilde başka bir tür gibi konuşuyorsun yüzde 95 olarak bu ülkede sen neysen onlar da o
Ben kimlerin aldatıp aldatmadigini kadınlardan iyi biliyorum sonuçta gelip bizlerle aldatıyorlar
İnanınki sizin yazınızı okuyup şöyle bir etrafı çevreyi düşündüm haklısınız sanki lakin bunun sebebi dini inançlar konusu olduğunu pek düşünmüyorum soruyu siz sorduğunuza göre bu durumun sebebinde biliyorsunuz zanneder isem
Kapalıyım henüz birini kapmış değilim. Çok fazla tip takıntım da yok karakter takıntım var. Ben de hayret ediyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bu düşünceyi saçma buluyorum. Birisi attı böyle bir düşünce ortaya. Sanki "Tüm yakışıklı erkekleri çirkin kapalı kızlar kaptı da güzeller güzeli başı açık kızlara yakışıklı erkek kalmadı." der gibi. Seçilim diye bir şey var. Herkes kendi seçimini kendi yapıyor. Yakışıklı erkeklerin yanındaki başörtülü kızlara bakıyorum, e onlar da güzel. O zaman sorun yok. Veya çirkin olsa da farketmez. Çünkü bizi ilgilendirmez.
Öyle gerçekten.. bence onları evlenilecek kız olarak görmelerinden kaynaklanıyor ama alakası yok.. ayrıca kapalı kadınların saç dökülmesi daha yaygın oluyor
Son 20 yılda uygulanan ekonomik program o zihniyetin köşeyi dönmesine o kspallar jiletle gezmeye başladı onlarda para gücüyle yakışıklı erkekleri kapiyorlar
Kapalı kızların bir çoğu İslam'dan şikayetçi İnançlarını sorguluyorlar Hatta inanmıyorlar Aile zoruyla Bir zındanın içinde yaşıyorlar.. Ama Bu karanlık zından Pek yakında O bağnaz zihniyetin Başına yıkılacaktır..
Onlar görünen kısımları 100 200 kız herkesi temsil etmiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
O… lukla. Sözde kapalı ama içi hayat kadını “kapalılar”. Öyle olmayanları tabi tenzih ediyorum da zaten, giyim kuşam, full makyajlarından, hal hareketlerinden belli oluyorlar kapalı-açıklar
Bunu tek fark eden ben değilim demekki kesinlikle katılıyorum görüntü kapalı ama yapmadıkları halt kalmamış günümüz kapalilari bu şekilde iyi olanları çok nadir
Aynen öyle, çok kızıyorum öylelerine. Madem öyle çıkarsınlar o eşarbı dimi. Ama sana şukadarını söyleyim, artık cümle alem farkında ve erkeklerde artık onlarla eğlenmelik takılıyorlar, ciddi ilişki düşünmüyorlar, emin olabilirsin. Kapalıyla tanışmış çok erkekten duydum “kapalılar açıklardan çok daha o…” dediklerini.
Tercih bizi bağlamaz kim kimle olmak isterse olur. Kapalı açık bakma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim anlamadığım dini olarak bunu takıyorsan bakıyorum her şey var evlilik yok kız için hala uzak durması haram olmalı hesapta el ele öpme koklasma bu kapanma nefsini kapatmamış kapandım ama Allah bunu kabul eder mi bir düşünmek lazım.