Genel konuşacak olursam , herkes kendi kabuğuna çekildi. Evlilik şu dönemde artık hayal ürünü olduğu için yalnızlığa alışıp düzenini kurup hiç değilse keyfini çıkarmak istiyor. Öyle şartlar altında kaldık ki , insan olduğunu hatırlayan yok , bencil kibirli ve hırs sahibi insanlar dolmuş. Sadakatten haberi olmayan bir insan topluluğu oluşmuş. Sevmenin ciddiyetini yitirdiği şu dönemde artık insanın kendisine zarar veren bir durum haline gelmiştir. Bu yüzden insan severek yıpranmak istemiyor. Oysa sevmek yenilenmekti. Şimdi sevmek , basitleşti. Bu yüzden adam gibi adamlar yalnızlığı , kadınlar da boşuna hayal kurmamayı tercih etti. Ortalıkta işte ne istediğini bilmeyen , olgunlaşmamış , afedersin niyetleri ve amelleri sadece cinsellik olan ve düşünemeyen kitleye kalmış.
Garip birşeydir bekar erkek sanki sokak kedisi gibidir fakat ev kedisine nazaran daha şirindir. En iyi arkadaşları; yumurta, sucuk, makarna, hazır çorba ve mikrodalga fırındır. Evli arkadaşlarının eşleri tarafından da zerre sevilmezler.
Düzgün erkekler pek tercih edilmediği için çoğu yalnızdır. Peki düzgün erkekleri tercih etmeyen kadınlar düzgün müdür? Onu bilemem ama üzgün oldukları kesin.
Düzgün insanlar evlendi mi emin değilim ama piyasada ne istediğini bilmeyenler her zaman var, buna eminim 😄 Ama sakın moralini bozma! Çünkü doğru kişiyle karşılaşmak bazen ince eleyip sık dokumayı gerektiriyor. Hem unutma, hepimiz zamanla olgunlaşıyoruz ve ne istediğimizi daha iyi anlıyoruz.
Sen de kendi maceranı yaşa, belki de en beklenmedik anda karşına o insan çıkacak! Yeni başlangıçlara açık ol, flört etmeye devam et. Eğlenceli bir süreç bu, tadını çıkar ve asla umudunu kaybetme 💞 Flört dünyasında değişik maceralar seni bekliyor olabilir! 🥳✨
Bireysellik, sınır çizme vs. gibi konuların sosyal medya aracılığıyla pohpohlanması ve göze sokulması gibi durumlar bizim gibi duygusal zekası düşük toplumlarda çok yanlış algılanıp, haliyle çok yanlış uygulanabiliyor. Herkes çevresinden, sosyal medyadan, ''çakma'' kişisel gelişim kitaplarından topladığı verileri akıl süzgecinden geçirmeden gerçeği kabul ediyor. Günün sonunda içinden geldiği gibi davranmak yerine, gerektiği gibi davranmak ( çoğu zaman yanılmasa ) suniliği kol geziyor. Kimsenin kimseye tahammülünün kalmadığı bu zamanda da , tutarsız düşünce ve algılara sahip insanlar ilişkilenemiyor. İlişkilense bile onu ileriye taşıyacak, geliştirecek ve dönüştürecek derinliğe sahip olamıyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bence alakası yok ama şöyle ki düzgün biradamı genelde anası evde bırakmaz bi şekilde acele ettirir geç kalmasın diye evlendirir genelde, düzgün kadınları da çocugun olmaz bak diye korkutur evlendirirler ki çok dogru eskiden anlamazdım ama bir yaştan sonra olmuyor yani evlenmişler
Tam tersi düzgün olanlar evlenemiyorlar. Düzgün olan kişiler genelde güven sorunu yaşıyor, serseri tipliler de evlenip "düzgün hayatım var" imajı verip sabah akşam aldatıyor.
Sevipte kavuşamayanlara var.. Ya o ben kadar düzgün değil, ya ben onun kadar aşık değilim.. Bir de yanındayken kıymet bilmek önemli.. Ben çok kıymet bilmiyorum o da bilmiyor.. Ama seviyoruz birbirimizi.. Ruh ikizi gibiyiz ve ayrıyız..
Hepsi evlenmedi. Düzgün olmayanlar tarafından yılları heba edilmiş olanları kaldı. 😂 tabii düzgün olmayanlar da kaldığı için ortalık çok karışık, aman ha herkes kendini kollasın.