Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldışarıdalardır arayarak bulunabilir
20 Yorumla - https://youtube.com/shorts/lShm4e4pf6Y?si=c8NRraOqY0BJ_Phw
Allah bize güzel insan nasip etsin😂😂😂
225 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 amin amiğğğnnnn 🙏😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar @fesfs @Gof34 @zorundamiyimefsane
Ben bir konu paylaşmak istiyorum Herkese dileyen düşüncesi ni fikrini duygularını cevap olarak yazabilir yorum yazabilir.
Aşk ve Sevgi Üzerine Bir Düşünce : Görmek, Duymak ve Konuşmanın Laneti
Görmek nedir? Duymak, işitmek nedir? Konuşmak nedir? Bu sorular, insanın aşk ve sevgi gibi duyguları nasıl algıladığı ve ifade ettiği üzerine derin düşünceler içerir insan beynine yeterli oksijen gitmez ise beyin de bilinç ve şuur kaybı gelişir!
Burada, KS de bir şeyler yazan ve paylaşan herkes hiç tereddütsüz en azından gören insanlardır. Ancak "görmek," sadece fiziksel bir eylemden mi ibarettir? Gören bir insanın sevmesiyle, gözleri görmeyen bir insanın sevmesi arasında nasıl bir fark vardır? Bir insanın güzelliği, çekiciliği ya da seksapeli nasıl kıyaslanabilir? Görmeyen bir kişi için dünya, dokunuşlarda, hislerde ve zihninde oluşan duygularda saklıdır ise bizde onlar gibi mi dokunuyoruz? Onlar için cinsellik ve çekicilik, fiziksel görüntülerden ziyade ruhsal ve duygusal bağlarla mı şekillenir? Peki ya görenler insanlar gibi; Onlar neye göre bir eşini yakışıklı ya da güzel olduğunu düşünürler? seks dergisi yok p*rno yok peki o zaman Bu insanlar nasıl kıyaslıyorlar cinsel yaşamı? “Ohh Bundan iyisi Şam’da kayısı,” demek için ölçütleri nelerdir?
Kadınlar ve erkekler, cinsel çekiciliklerini ya da bir başkasını çekici bulmalarını nasıl değerlendirirler? Bedenin boyutları, şekli ya da görünümü, bir ilişkiyi ya da sevgiyi ne derece tanımlar? Görmeyen biri, “Beni beğenirken kör müydün?” diyemez, çünkü onların sevgisi sadece fiziksel algılardan bağımsızdırlar? - 1 yıl
Peki ya dilsiz insanlar? Onlar bizim gibi kavgalar edebilirler mi? "Sana söylüyorum, sağır mısın?" diyemezler. Sevgi ya da tartışma, işaretlerle ve bakışlarla şekillenir. Ya hem kör hem sağır olanlar? Onların dünyasında iletişim tamamen farklı bir boyuta taşınır, karmaşıklaşır.
Ve en zor durum? Hem kör, hem sağır, hem de dilsiz olan insanlar. Dış dünyayla iletişim kurmak için ellerinde yalnızca iç dünyalarının derinliği kalır. Bu insanlar, sevginin ve insan olmanın bambaşka bir boyutunu deneyimlerler.
Ama şunu unutmamalıyız: Asıl acı olan, her şeyi gören, duyan ve konuşabilen insanların sevgi konusunda hâlâ başarısız olmasıdır. Duygularını ifade edebildikleri halde sevgiden uzaklaşan, bencil davranan ya da gerçek bir bağ kurmayı başaramayan insanlar, belki de en zavallı olanlardır. Çünkü onların ellerinde her şey vardır ama bunu kullanmayı bilmezler.
"Sevmek, görmek, duymak ya da konuşmaktan çok daha fazlasıdır. " statüko
- 1 yıl
@r_engarenkyollar @fesfs Tabi ki lakin madem okuyacaksınız sakin bir zaman da öyle ise araya da yeni bir şeyler ilave deyim bari maksat çevremize faydamız olsun.
Geçenlerde genç bir arkadaşla sohbet ediyorduk. Kendisi de, evlenmek istediği kişi de 30’larına yakınlar. Evlenme teklif etmeyi planlıyor, ama kafasında türlü korkular ve endişeler var. İşin komik tarafı, "her erkeğin korkulu rüyası" endişelerden biri!
Arkadaşın evlenmek istediği kadını ben de tanıyorum. Kendisi, “C. Karatay’ın genç versiyonu” gibi. Kadın adeta bir lebiderya; zeka, keskinlik, disiplin zaten güzellik konusuna nokta hatasız dile bile getirmeye gerek yok "zehir zakkum" Zeka gözlerinden fışkırıyor.
Bizim oğlandamı KS ye takılıyor acaba?
"Abi, bu kadınla biz olur muyuz?"
"Ne demek olur muyuz oğlum? Yani, sen hem beni hem de onu tanıyorsun. Sen de bizin abimizsin, evlilik konusunda biraz tecrübem var ama… Asıl sen ne düşünüyorsun?" dedim. Utanmasanız abinizim diye nasıl mıçıcağınız soracaksınız ya
"Abi, senin tavsiyelerin benim için çok önemli. Ama emin değilim işte… Ne bileyim, kafamda hep bir şeyler dönüyor. Sence olur mu bu iş?"
"Olmaz mı oğlum? Yani, sorun ne? Alt takımlarda bir problem mi var yoksa?".
- 1 yıl
"Yok abi, çok şükür bir sıkıntı yok! Ama başka bir şey var işte…"
"Ne var lan? Söylesene açık açık! Beni delirtme! akıllı manyak herif
"Abi, ya ben bu kadına yatak ta ya yetemezsem diye endişeleniyorum. Kadın o kadar zeki, o kadar dolu ki… Ben ne yapsam, ne kadar uğraşsam, yine de yetememekten korkuyorum."
"Bak kardeşim," dedim, "Superman olsan bile fark etmez. Kadının kafası rahat değilse, ne yaparsan yap yetemezsin. Kendi içinde bu sorunu çözemezsen, hep bir şeyler eksik kalır. Önce sen kendine inan, sonra onunla açık açık konuş. Ama şunu bil: 'Yetemem' korkusu ile hareket edersen, işin başından kaybedersin."
"Abi, ben galiba botu yedim galiba!
"Bot falan yemedin. Cesur ol ve ona bu korku ve endişelerin konusunda ne endişelerini de açıkça dile getir. Kadınlar Merhametli insanlardır lakin ne zaman acır ne zaman acımaz orasını bende bilmiyorum... - 1 yıl
@statüko Sevgi hissetmektir, birini gerçek manada rahmani sevdiğin zaman o insanın hiç bir kusuru yanlışı hatası gözünüze görünmez kafanız da soru işaretleri olmaz, gözünüzde kusursuz bir nakış olur. Sevgi illa dokunmak öpmek cinsellik yaşamak değil bazen insan hiç görmediği elini tutamadığı birine de derin duygular bekleyebilir uyurken düşünür kalkar düşünür o olmasa da yanında gibi hisseder gözü algıları başkalarına kapalı olur, günümüz seviyorum kelimesi adı altında sadece cinsel ihtiyaçlarını Karşılamak amaci ile yaklasimlar çok fazla olduğu için, rahmani sevenlerin pek farkında olmuyor insanların çünkü çoğunluk çıkar ilişkisi olduğu için gerçek seven kişilere de inanç eksikliği oluyor. Bir sonra ki konuya gelince eğer gerçekten isteyen ve duygularından emin ol keskin kararlı biri gidip bizden olur mu sorusunu sormaz, arada gerçek bir sevgi güven varsa zaten eksikleri ile kabul edilmiş demektir.
- 1 yıl
@fesfs Ne güzel bir yazı! Böylesine derin bir sevgi tanımı, insanın kalbine dokunuyor. Sevginin en saf, en ilahi halini tarif etmişsiniz; kusurları görmezden gelmeyi, karşılıksız ve samimi bir bağ kurmayı o kadar zarif anlatmışsınız ki! Günümüzde sevgi kelimesinin anlamını yitirdiği bir zamanda böylesi içten, duygu yüklü cümleler yazabilmek gerçekten büyük bir başarı. Kaleminizden dökülen bu hisler, sevginin yalnızca bedenle değil ruhla yaşandığını hatırlatıyor. Elinize, yüreğinize sağlık!
Buradayım. Ama kendimi kapadım. Kadınlardan uzak duruyorum. Tiksindim. Bu tiksintim kaç yıl devam eder bilmiyorum
23 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur canım saygı duyarım 🙋 bazen yaşanılan olumsuzluklar hayel kırıklıkları insanı hissizleştiriyor ve kabuğuna çekilip yaşıyorsun
- 1 yıl
Haha 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel seven kadınlar da bize denk gelmiyo davşanım. Onlar nerede sen onu bir deyiver hele. ;P
16 Yorumla- 1 yıl
Onlar it. in pis. kopatın peşinde şiddeti sevgi olarak kıskanma olarak algılayıp peşlerinde geziyorlardir muhtemelen ne kadar çok dayak hakaret şiddet okadar sevgi demek onlar için 😂
- 1 yıl
Kendilerini böyle adsmlarin elinde hiç etmekle meşgulller
- 1 yıl
Heee. Anladııımm 🤣
- 1 yıl
Yaaa öyle 👍 keşke biraz onlarda anlayabilseler
- 1 yıl
Onlara seve seve anlatmak gerekiyor
- 1 yıl
Kesinlikle öyle birde bunlara nasihat akıl verince yanlışını gösterince seni tersliyorlar birde 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel sevdik be hemde çok güzel. İnzivaya çekildi p güzel seven yürekler. Sessiz çığlıklar atarlar her gece.
16 Yorumla- 1 yıl
Aşk acı çekmektir belkide sessizce
- 1 yıl
Yaa süpersin 👍 ve ne güzel ifade etmişsin gerçekten ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺 uzaktan sevmek belkide sevmelerin en güzelidir
1 yılO adamlar ki; laftan anlamaz, halden bilmez kadınların elinde telef olup bittiler.
21 Yorumla- 1 yıl
Kimbilir Belkide böyle adamları aşka küstürdüler onlarda izdivaya çekilip yalnızlığı tercih ettiler muhtemelen
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Seven adam varda anlayan yok o yüzden çekildik kenara izliyoruz
29 Yorumla- 1 yıl
Kimbilir Belkide kendini anlatmaya çalışırken onu üzüp kırıyorsundur belki oda kenara çekilmek yerine susmayı tercih etmiş olabilir
- 1 yıl
Bilmeyrum oni buni belki de oyledir da boşkoy bak bunu dinle
https://youtu.be/ukdhfqfobG0?si=hfC8CCu2FDkNCmzv - 1 yıl
Bu sarkiya bayıldım zaten çok güzel ve bu şarkı bana hep seni hatırlatıcak sen olsanda olmasanda çünkü ilk senden duymuştum attığın zaman ve çok beğenmiştim teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺🥰
- 1 yıl
Ulaa Birde boşkoyacağun şeylerin peşine düşme hem kendini hem karşındaki insanı üzersin çocuk oyuncağı değil bu işler
- 1 yıl
Gerek yok dibine girince sen kavga edecek bir şey bulursun yine herşeyi ters anladığın için
- 1 yıl
🤗🤗
O dediğin adamlar Çanakkale de kaldılar şimdikiler şıp sevdi oliyirler :)))
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍
Abla sana bir şey sorucam ama dm kutun kapalı yardımcı olur musun
12 Yorumla- 1 yıl
Tabiki buyrun konu nedir 🙋
Çok güzel sevip çok güzel düşünen kızlar var aynı @r_engarenkyollar gibi ☺️
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🥰🌺
1 yıl
Ne güzel adamlar var
seven
özleyen
bekleyen
ihanet nedir bilmeyen
aşık olabilen
Ve bir de kadınlar var
Böylesi adamlara hiç denk gelmeyen.
Cemal Süreyya..12 Yorumla- 1 yıl
Yaaa süpersin 👍 çok güzel dizelerdir anlayana teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺🥰
- 1 yıl
Rica ederim. Beğenmenize sevindim.
1 yılElimden geldiğince en iyisi olmaya çalıştım ama her zaman terk edildim acaba çok sevmek değer vermek insanları sıkıyor mu diye düşünüyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Belki çok sevmiş ama yormusssundur ve bunun farkında değilsindir bazı unsan çok severken çok üzer yorar kimse durduk yere gitmez
- 1 yıl
Valla yapcak bir şey yok gidene dur demem bende böyle biriyim abla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her taraff her tarfff
213 Yorumla- 1 yıl
@r_engarenkyollar "İyilik, güzellik, aradığımız ne varsa her şey içimizde" :) Yaw aradığınız ne varsa kendi içinizde, içiniz de deyip duruyorlar her ihtimale karşı baksan mı bi...
- 1 yıl
Bir bakalım tabi içimizde ne var ne yok 😂
- 1 yıl
Sen öyle diyorsan öyledir 👍🤗
- 1 yıl
Haha 😂 sen hangi hastanede görev yapıyorsun , söylede o hastanenin önünden geçmeyelim 😂🤣
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Ciddi olarak bu makara kukra yapıyorum amam ben senin sorularını KS ortamında bir şakanın bir parçası olarak yaptığını düşünüyorum Şayet değil ise? Bunu ciddi olarak düşündüğüm de senin adına yok bu pek mümkün olmaz denecek durum karşıma çıkıyor. Bu konular hakkında ciddi cevaplar yazmamı da ister isen sana her türlü elimden geldiğimce yardımcı olmaya da çalışırım. Şaka ile ciddiyi bugün bir birinden ayrıştırmak lazım
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Alo tamam aramayı bırakmalısın yoksa havasızlıktan boğulabilirsin için de
- 1 yıl
Sen içinden nasıl geliyorsa nasıl mutlu oluyorsan öyle cevap ver , her şkanın altında bir gerçek her gerçeğin altında bir şaka vardir
- 1 yıl
@r_engarenkyollar iyi tamam lakin ben emin olmadığım bilmediğim konuda rahatsız olan biri kişiliğe sahibim Tanıyorum dediğim birisine tanımıyormuş gibi davranışlar ergilersem bu serserilik olur. Hangi konu da ciddi hangi konu şaka olduğunu inan ki çözmek te zorlanıyorum ben çok çekingen biriside değilimdir bu sefer istemeden incitmiş durumuna düşmek te istemem Her şeyi baştan bilemek ve buna göre haddimi bilmek isterim
- 1 yıl
🙏🙏🙏🤗🥰
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Bura da olmama bakaraktan Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden olduğumu düşünmüş olma ihtimalin var mı?
1 yılVardır bir yerlerde😅
22 Yorumla- 1 yıl
Nasip olur mu beee 🤣 nasip olur mu beee 🤣
- 1 yıl
Olur olur😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSaklanıyor olabilirler :)
21 Yorumla- 1 yıl
her şey olabilir sakıncalı bir durum 😂
1 yılKaç gecelik seviyorsun bir gece iki gece üç gece sonrası çok ben fazla sevmiyorum sadece 3 gece seviyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı.
1 yılSerseri erkek seven kadınlar yüzünden aşka küstüler :D
01 Yorumla- 1 yıl
Mümkün 😂👍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılNerdeler acaba
14 Yorumla- 1 yıl
Bilmem sence bu güzel seven adamlar nereye kaybolmus olabilir
- 1 yıl
İşte kusturmusler maviş ondan dolayı
- 1 yıl
Belkide gülüm öyledir aşka küstürdükleri için izdivaca çekilmiş yalnızlığı tercih etmiş olabilirler
- 1 yıl
Yani ondan başka değil bazılarıda taş kalpli oluyor benim gibi
1 yılBize asla denk gelmez 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Bizde o şans ne arar 😂 denizde balık 🐟 olsak kesin vapur çarpar 😂 o derece yani
- 1 yıl
Kesinlikle öyle o kadar bahtsızım 🤦♀️😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Galiba şu an baska birileriyle fingirdesiyorlardir
12 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen öyledir 😂
1 yılSadece masallarda yaşıyorlar..
12 Yorumla- 1 yıl
Sanırım öyle haklısınız
- 1 yıl
😊
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılEnerjimizi caldilar 🚬
12 Yorumla- 1 yıl
Yak yak birtane içelim güzelleşelim 👍😂
- 1 yıl
Paketin dibini gördüm shshsh
1 yılAh nerede güzel seven erkeler yerine ah nerede biraktim kalbimi dersin insaAllah 😉
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Seni severim canım iyi ki varsın
11 Yorumla- 1 yıl
Canım benim bende seni seviyorum ❤️ sende iyi ki varsın yüreği güzel arkadaşım benim teşekkür ederim 🙏❤️🥰❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılÇağırdığın kızlar nerdeler Osman 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Nerdeler acaba 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBulunmamak için saklanmışlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Demekki 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGüzel adamları yok ettiler o yüzden yoklar
16 Yorumla- 1 yıl
Kimbilir Belkide aşka küstürmüşledir onları onlarda izdivaya çekilip yalnızlığı tercih etmiş olabilirler
- 1 yıl
Evet kaliteli yalnızlık ve ben🤫🤗
- 1 yıl
Ve ben 😂👍 duygulandım lann kıyamam bize 😂
- 1 yıl
Hee lan duygularımız yaşlandık sanırım🤔🤣🤣🤣
- 1 yıl
Evet 👍👍😂😂🙈🙈🙈
- 1 yıl
🤣🤣🤣🫢
1 yılbenimki yanımda
13 Yorumla- 1 yıl
Vuuu süper güzellik 👍 🌺 maşallah diyelim nazar değmesin 🙏🧿🧿🧿
- 1 yıl
sağol canım seninki
- 1 yıl
yan8ndamı
1 yılBen de merak ediyorum onu. Hiç mi yakışıklı zengin bir prens olmas etrafta yaaa? Pfft 😩
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZamanın da alınan hayal kırıklıkları güvenlerinin kırılması vs. Derken iyi erkekler de bir zaman sonra bunun karşılığını alamadığı için kötü bir adama dönüşüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHak ettiklerinden çok daha kötüleri ile evlenip hergun kahır çekiyorlar.
00 Yorumla
1 yılYolunun üzerinden geçmişler ve görmemişsindir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılGüzel sevenler hep tekmelendikleri için onları korumaya aldık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gağpmışlar onları, gapanlar gıymatta bilmeyyolaağa.😊
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl34 yaşında boşandım ve bir sürü evlilik denemesi yaptım. kadınların en çok dayananı bir ay dayandı. demek güzel sevemiyorum😂😂😂
o adamlardan bulsan bana haber ver eğitim alayım biraz
05 Yorumla- 1 yıl
@yusuf-kenan bir sürü den kasıt kaç tane😂
Cevap sahibi1 yıl@Medmükı azerbaycan, İzmir , van, mardin, mardin ve yine mardin. gözüm arkada değil ama. vanlı hariç diğerleriyle yattım.😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Medmükı niye ne alaka
Cevap sahibi1 yıl@Medmükı yatmasam aklımdan çıkmayacaklardı
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılAbe kizanim epsini kapmişlar zamaninda te orada burada kalmiştir bi kaçtane bulmak lazim 🤣
00 Yorumla
1 yılHani neredeler kendimizi kandırmayalım artık kızlar ya
00 YorumlaVarrrrr ama onlarinda kiymetini bilen yok mahkeme koridorlarinda sürunuyoruz
01 Yorumla
1 yılSadece çok kiskanc oluşum başıma bela, onun harici güzel severim de işte olmayınca olmuyor
00 Yorumlaonları sevmeyen insanlarla uğraşmaktalar …
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir an önce terkedilip bunu istediğini söyleyen sevgililerini serseri pi, çlere kaptırmakla meşguller.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevdiklerinin yanında. Ve o adamlar evlendiler çoluk çocuğa karıştılar bile.
01 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBiri benimle 🖤
10 Yorumla
1 yılEvlilik yaşı çok ilerledi bu yaşlarda evlenmek bana göre saçmalık artık o yüzden gerek yok bence evliliğe falan
00 Yorumla
1 yılSana yok
12 Yorumla- 1 yıl
Hiç mi yokkk 😌
- 1 yıl
Hicc.🙂
1 yılTebrikler 100 bin abaza kazandınız 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 alemsin hee 🤣
- 1 yıl
Mesaj kutun dolar artık yok ben ölümüne severim cart curt diyen tiplerle 😂
- 1 yıl
Ulaşabilirlerse tabi 😂 neden olmasın
1 yılTiplerini begenmiyosunuz hepsi sap ve bakie bir şekilde dolasiyor
03 Yorumla- 1 yıl
İşine gelmeyince cevabımı iplemememis 😂 klasik TC kadını
- 1 yıl
31 çekmekle mesguller
- 1 yıl
Noldu yaş 30 a kırka dayaninca pislikler yerine iyi erkeklere mı gectin
Ben öyle bir erkek olabilirdim ama sapık olarak biliyorlar beni
00 YorumlaBize denk gelmedikleri kesin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni bilmem ama benim kocam çok güzel seviyor beni
12 Yorumla- 1 yıl
Bizde koca bile yokki güzel ya da kötü sevsin 🤣 sen hep mutlu ol güzellik 🌺 Maşallah diyelim nazar değmesin 🙏🧿🧿
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim canım inşallah sende mutlu olursun sende bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Tahtalı köydeler
00 Yorumlaöyle bi adam yok canım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevdikleri ve o adamları seven kadınlar var
00 Yorumla
1 yılBir bir o gemiye binip terke diyar eylediler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olduğu yerde duruyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok güzel s... lecek adamlar demek istedin sanırım.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKalpleri yeterince kırıldığı için sevmemeyi öğreniyorlar veya yalnızlığı tercih ediyorlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBurdayım da değerimizi bilen olmuyor...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Meşguldüm geç geldim buyurun bana seslenmişsiniz
00 Yorumla
1 yılbenim biraz canimi sıktılar uzaklastim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ah nerede vah nerede bir bulabilsen ah nerede
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel bir soru! Kendimizi romantik komedi filmlerinde hissedebiliyoruz. Bol bol aşk dolu adamların geçtiği filmleri izleyip gerçek hayatta bulmayı umuyoruz. Ancak bazen yanlış yerlerde aradığımızı düşünüyorum. Belki de onları bulmak için biraz daha dışarı çıkmalıyız, kim bilir? 🤭 Sosyal etkinlikler, hobiler ya da yeni ortamlarda karşılaşabiliriz. Aşk her köşede intihar etmeye hazırdır, yeter ki sen doğru yerlerde bakmaya başla. O zamana kadar romantik kitaplar ve filmlerle avunabilirsin. Kim bilir, belki de köşede köpek gezdiren yakışıklı aslında tam bir aşk adamıdır. 📚🍿❤️