Bu soruya 25+ kişiler cevap vermesin hepsi obez seviyor zaten.
Sorum şu, tam olarak ne seviyorsunuz siz? Zayıf kürdan gibi kızlardan mı yoksa obeze bir adım geride 'balık etli' diye adlandırdığınız obezler mi? Ben ikisi de değilim kalın sıkı bacaklıyım ve ince belim büyük göğsüm var ve ikisi gibi de durmuyorum haliyle, fit vücuda sahibim yani. Ama kimse de dönüp bakmıyor, yüzüm de güzel niye yani hani hepiniz bunu ideal buluyordunuz ne oldu lan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBizden yaş gereği cevap istememişsin sadece fikir beyan etmek istiyorum.
Aslında siz kadınlar ki öncelik genç jenerasyona sözüm;
Eğer önüne gelen baksın istiyorsan açık giyinip dekolte sahibi olman yeterli. Önüne gelen her erkek bakacaktır ama direk öküz gibi ama gizlice.
Yok gerçekten bir erkeği etkilemek istiyorsan bu diş görünüşün ötesinde bir şey. Gerek konuşman, diksiyonun ve ses tonun gerekse bakışlar, konuşmanın içeriği ve kendine güvenin.
Her erkeğin dikkat ettiği farklı özellikler var.
Bu ikinci kısımda olursan ve kendi kendine yetebilir bir kadın olduğun takdirde o ilgi çeken istenen kadın olursun.
Yok sadece görsellik bana yeter, sadece yüzeysel olarak bakılmasını ve arzu edilmeyi istiyorsan ilk seçenek fark yaratır.13 Yorumla- 1 yıl
kanki çok güzel yazmışsın valla tebrik ederim ya
Cevap sahibi1 yıl🙏🏻 rica ederim
- 1 yıl
keşke benim soruma da cvp yazsan : ( merak ettim görüşlerini
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKişilik diye bir şey var hani karakter diye bir şey var mesele kilo olsaydı kasaptan et seçerdik😄
Zeka seviyen 25 görüş yazmasın demenden belli bu sorunun cevabını verebilecek olanlar 25 altı ergenler değil aradığımız özellikler kilolu, çirkin ve kısa boylu kadınlarda var çünkü bu yüzden kilolu veya kısa boylu sevdiğimizden değil tamamen kişisel bir şey01 Yorumla- 1 yıl
Boş tenekeysen put gibi duruyorsan istersen kainat güzeli olan bir donanımın yoksa alçak dağları ben yarattım kafasında isen vs tırtsın güzelim üzgünüm
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılAga erkekler kadının hemen yatağa gelmesini istediklerini yapmasını basit kızları ister ve genelde bu tarz erkeklere gelen çok oluyo. Ama birde adamlar var onlar sadece huzur muhabbet saygı merhamet isterken bunlarında onlarda olduğunu bildiği icin ister
10 Yorumla
1 yılBen balık etliyim obez değilim yeri geldiğinde lafımı esirgemem yüze vururum incitirim ama egolu değilim senin sorunun bu tepeden bakıyorsun kendini bir şey zannediyorsun bu yüzden kimse istemiyor seni
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılben bir şey sevmem
10 Yorumla
1 yılSen ne kadar kibirlisin bebeğim ya neden bu kadar kırıcısın yaran var gocunuyosun işte insanlara burada obez kürdan diye hakaret edemezsin tatlım istersen padişahın kızı ol kalbin kötü yüzün güzel olsa ne olacak ki bence fesatlığın hasetligin yüzüne de yansımıştır 🙂
187 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@Pytrer teşekkür ederim 🥰
- 1 yıl
canım sen haklısın yalnız iyi saf temiz kız iyi niyetli olsan da sevilmiyorsun oysaki altın gibi kalbin var diy herkesin sevmesi lazım değil mi öyle değl işte menfaat çıkar bu zamanda geçerli olan
1 yılKadın seviyorlar 😂😂 balıketli heheğğğ diye dolaşıp Victoria secret mankenlerine de salya akıtıyorlar. Aslında olay şu Victoria secret mankenlerinin kalıbındaysan zarif buluyorlar zariflik de her zaman ilgi çeker. Balıketli kıvamındaysan da direkt cinselliği çağrıştırdığın için hemen yükseliyorlar hani o zaman da ilgi çekiyorsun. Uzun lafın kısası kadın denen şeyin zayıfken de kiloluyken de albenisi mevcut. Çünkü kadın bedeni her şekilde estetiktir. Karşındaki kişinin neyi çekici bulduğuysa Zevklerle ilgili.
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle canım. Bir kadın zayıfta olsa balık etli de olsa saçının telinden ayak tırnaklarına kadar estetik ve çekicidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılauran yok tatlım cok agresifsin ister dunyanin en guzel kadini ol -ki degilsin- bu kafa yapisiyla zor. herkesin bi alicisi vardir sozde mukemmel otesisin ama bugune kadar hicbi erkek yanasmadi. allah allah ya😂😂😂 ozguven ve biraz kisisel gelisim senin isi cozer. disil enerjini yukselt maho aga gibisin erkek olsam adriana da olsan - ki degilsin- sana bakmazdim uzgunum tatlim
41 Yorumla- 1 yıl
Şu - ki değilsin - ler 😭😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHemcinsine obeze yakın demek mantıksız ki bunu gayet normal kilolar için söylüyorsun bana göre. Ama şöyle bı bilgi vereyim güzelliğin çoğu yüz güzelliğidir fizik değil istediğin kadar zayıf ol yüzü güzel olan senin tabirinle obeze yakın kızlardan daha fazla erkek hoslanacak
252 Yorumla- 1 yıl
İşte bu özgüven eksikliği ile alakalı diyelim ki obezim bana erkekler bakıyor ama yüzüm güzel olduğu için güzellik fizikle alakalı diyenler size güzel yalan atmış inanın ama zayıf olsan da bu güzel olduğun anlamına gelmez
- 1 yıl
Ben gayet normal kilodayım ve yüzüm güzel erkekler de bakıyor ama 50 kilo değilim gerek de duymuyorum
- 1 yıl
Yüz güzelliği ile alakalı değil demen zaten sorunlu olduğun anlamına geliyor güzellik en çok yüz ile alakalı ve çevremde kimse de bana obez demiyor 50 kilo olmayan herkes obez değil
- 1 yıl
Madem ikisi de güzel neden sana bakmıyorlar da tabiri caizse obez olan bana bakıyorlar
Soran1 yılNeden bana bakmıyorlar güzel soru, senin aksine ağır başlıyımdır belki ondan çekiniyorlardır. 😄
- 1 yıl
Ben de diyorum ki 50 kilo olmayan herkese obez diyorsunuz bunda bı problem yok mu 80 kilonun altı kadınlar hadi 75 olsun obez değildir ve yüzleri güzel olabilir. Siz 60 kilo kadınlara obez diyip kendinizi avutuyorsunuz elinizdeki tek şey zayıf olmak olduğu için
- 1 yıl
Bence kendine bahane bulma zayıf olabilirsin ama bu güzel olduğun manasına gelmez ki ben soğuk bı insan olduğumu düşünüyorum ama yine de hoşlanan var
- 1 yıl
Neden çünkü yüzüm güzel
- 1 yıl
Hiç çıkmamalarindan iyidir iyi ki senin yerinde değilim
- 1 yıl
Obez değil kilolu sadece
- 1 yıl
Ama sana göre obez olsun diyelim o kiloda olup sevgilisi olan çok
- 1 yıl
Ama senin yok neden acaba çünkü yüz ile alakalı
Soran1 yılYüz ile alakalı değil dostum, olsa seninle çıkmazlar.
Soran1 yılYüzünün güzel olmadığını kabullen artık
- 1 yıl
İşte sıkıntı orada senin tezin çürüyor beni tanımadan yorum yapman çok özgüvensiz olduğunu gösterir kilomu ve yüzümü bilmiyorsun çünkü
- 1 yıl
Sana hayatta başarılar diliyorum daha da zayıfla tamam mı benim için fark etmez beni beğenen çok
- 1 yıl
Kaç kilosun
- 1 yıl
Obez falan değilim bu arada ya nereden çıktı bu ben zayıf değilim diyorum kız obezsin o zaman diyor
- 1 yıl
Seninle niye kimse çıkmıyor o zaman cevap ver
- 1 yıl
Obez de değilim ya kardeşim kafan mı güzel senin bence kıskançlıktan kuduruyorsun
- 1 yıl
Hemcinslerini bu kadar kıskanma yüzüm güzel taş gibiyim ve beni beğeniyorlar
- 1 yıl
Tamam sen hayal dünyasında yaşa ama senin böyle düşünmen gerçeği değiştirmez
- 1 yıl
60 kiloyum kardeşim ve çık güzelim tamam mı
- 1 yıl
Bakılır kardeşim yüzü güzel olabilir burada genetiği kötü olan herkes sallamaya başlamış ya yüzün çirkin ise yorum yapma genetik her şeydir bunu reddedemezsiniz
- 1 yıl
Ayrıca o obez dediğin kadının yüzü güzelse sana bakmaz.
- 1 yıl
Yani senin bakmana gerek yok. Tipi çirkin olan herkes milletin kilosuna laf etmeye başlamış. Dönün aynaya bakın ben bile sinirlendim burada ya
- 1 yıl
Tipinize göre özgüven kazanın ve ona göre konuşun tipinize göre çirkin iseniz size 75 kilo bakarsa şükretmeniz gerekiyor 95 kilonun bakmayacagi adamlar ne diyor ya
- 1 yıl
Ayrıca soruyu soran kadın tipin çok kötü o yüzden sana bakmıyorlar buna tamamen inan gerçeği zayıf olarak değiştiremezsin
- 1 yıl
Bu tamamen çirkin kadınların avuntusu erkekler güzelliğe çok önem verir
- 1 yıl
Her kızin talibi oluyor 100 kilo olan da evleniyor ama daha çok güzel kızlar beğenilir bunu reddetmek saçmalıktan ibaret
- 1 yıl
Yüzü güzel olan daha çok beğenilir bu çok bariz değil mi ya biz neyin tartışmasını yapıyoruz
- 1 yıl
Hayır bı insanın fiziği ne kadar kötü olabilir çok kötü olmadığı sürece çoğu yüzü güzel olanı seçer çevrenizde erkek mi yok ya cidden hangi evrende yaşıyorsunuz
- 1 yıl
Tamam siz o evrende yaşayın ama dünyada erkekler güzelliğe önem veriyor ben kendime inanamiyorum bu kadar bilindik bı konuda tartıştığım için
- 1 yıl
Yüz güzelliği çekiciliğin yüzde 70 idir bunu idrak edemiyorsaniz problem var demek
- 1 yıl
Hahahhaha inan istemediğim kadar erkek var
Yüzden çok fiziğe bakılıyor
Yüze bakan da var canım sanırım fiziğin çok iyi değil belki bu yüzden kendini buna inandırmışsın
Soru olarak sor yani ne deyim
Yüzü ve fiziği güzel kadın tabiki daha çok ilgi alır ama fiziği güzel yüzü ortalama veya çok iyi değilse dururken yüzü güzel fiziği iyi olmayan seçilmiyor - 1 yıl
Şaka gibisiniz ya fiziğim gayet iyi ama şaka gibisiniz erkekler her zaman tipi iyi olana bakar bunu idrak edemiyorsaniz kesinlikle kendinizi avutmak için bence. Herkes yüzü güzel olanı seçiyor ya hangi alemde yaşıyorsunuz zayıf ve çirkin olduğun için kıskançlık tamamen bu
- 1 yıl
Kesinlikle toksik olan sensin güzel olmadığın için herkes tarafından bilinen şeyleri reddediyorsun tipinle sana başarılar dilerim
- 1 yıl
İyi ki belli bı yaşa kadar gelip beynini çalıştırmaktan aciz bı insan değilim iyi günler
- 1 yıl
@User_21 Erkek kadının yüz güzelliğine aşık olur. Boyu 160 ve üstüyse ve yüzü güzelse gerisinin önemi yok. Kilo verilir göğüs/kalça büyütülür. Gtü büyük kadın haftalık aylık yani takılmalık kıymetlidir. Öyle olmasa neden ukraynalı bir kız ortama girdiğinde, herkes serengeti'de aç kalmış sırtlan gibi dönüp bakıyor. Vücut güzelliği Türk kızlarındada var. İsteyen istediği kadar rededebilir bir kadının en önemli yeri yüzüdür, yüzdede renkli gözdür...
- 1 yıl
hanım hanımcık isteriz derler ama istemiyolar güzellisi
- 1 yıl
@mtsuzkadın Erkeklerin%99 çirkin kadına aşık olmaz. Erkek için güzellik en önemli şeydir aşık olmada
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın çirkin kadına bakan çirkin oluyor genelde erkekler güzelliğe çık önem verir
Soran1 yıl@United11 kendisine yan hesap açmış destek veriyor güya yarım akıllo
Soran1 yılGüzel olmadığını kabullen artık beril yeter
- 1 yıl
Tamam knk güzel değilim için rahatladı mı
1 yılzayıf - kilolu - aşırı kilolu - obez - morbit obez
Balık etli diye zayıf - kilolu seçeneklerinin ortasının bir tık üzeri olan kadınlara denir. Bence çoğu gayet etkileyici güzel kadınlar , öyle dediğin gibi obez falan değiller.
13 Yorumla
Soran1 yılSiz obeze de morbite de balık etli diyorsunuz, kısaca hepsi obez.
- 1 yıl
Yukarıda demek istediğimi güzel anlattığımı düşünüyorum. Kadınların zaten çoğu kendine iyi baktığı için hepiniz tatlı ve sevimli görünüyorsunuz , kendine gereksiz kompleks yapma gönül işleri bu kapını ne zaman çalacağı belli olmuyor.
- 1 yıl
Bu yorumu arıyordum. Balık etli, fazlalıkları arzu edilen bölgelere (göğüs ve kalçaya) dağılmış kilolu kadın manasında kullanılıyor. Bu lafı obezlere diyerek sözü yanlış kullananlar konudan bağımsız.
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerinin neyi sevip neyi sevmediği kimin umrunda geneli için objeyiz. Ve bir iyisini gördü mü gözü ona kaçar. Sana söyleyim erkekler kendini onlar için heba edenleri sevmez.
Sen kendi fiziğini kabul et. Benliğini sev. Bak bakalım gözler nasıl üstüne düşüyor20 Yorumla
1 yılYahu bu ne biçim soru ne biçim istekler 25 artılar neden Cevap veremez cahillerden mi Cevap bekliyorsun tecrübe tahammülün yok mu 25'e kadar zaten insan ergenliğe bile geçemez Biz de geçtik O yollardan Sen de bu sorduğun sorudan utanırsın Yıllar Sonra Fakat çok geç olur
14 Yorumla- 1 yıl
Fit vücut demişsin hiç bana göre değil anlattığın vücut fit değil Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali bir soru sormuşsun Zevkler ve renkler tartışılmaz yaşın kaç bakmadım herkesin zevki ayrıdır güzellik kavramı herkese göre ayrıdır fakat Sana bir akıl vereyim zayıflık azdır fit olmak ince Olmaktır kalın bacak değildir büyük göğüs değildir bunu da bilesin haaaaaa
- 1 yıl
Sen şimdi bunu Oradan s**** sapkın gibi hakaretler edebilirsin engelleyebilirsin şikayet edebilirsin moderatör yalakalarından yardım alabilirsin Benim şu an girdiğim ilişki grubu zaten 18-25 arası Ben ciddi bir beraberlik evlilik yaşamak istesem yaşıma yakın biriyle yaşarım ciddi bir beraberlik istemediğim için motorize ekiplerle param karşılığı yaşıyorum fakat iddia ediyorum Cahille de sohbet etmek istemiyorum Bence sorunu sil buradan
- 1 yıl
@İstavritliAşure Dayı boş yapma git kendine bi ıhlamur demle iyi gelir
- 1 yıl
Işine bak çirkin cahil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılUçlara itilmiş durumda güzellik algısı. Ya o ya bu olacaksın. Bir de 'nefes alsın yeter de ne olursan ol yine gel'ciler var. Sen kendini sev, elalemin fikri değersiz.
Sağlıklı olmak ve sağlıklı ilişkiler kurabildiğin kişilerle sarılı olmak asıl mühim olan. Milletin ne beğendiğini sallama ve kendi sevdiklerine odaklan.10 Yorumla Obez seven de var türkiyede çok fazla hem de
Aşırı çubuk gibi olan da
Her tip uygun yani tabiri caizse
Erkek bu pek seçmez kafasında çekici bulduğu kızı ister ki biz de öyleyiz sadece manipule edilmesek biz de kendi zevkimize göre seçeriz ama dimi? bu da öyle bir şey kendini bence kimseyle kıyaslama ayrıca dönüp bakmaları hoşuna mı gidiyor? çok kötü bir şey bu
10 Yorumla
1 yılYanlış anlama ama soruyu yazış biçiminden dolayı gibi sorununun kaynağı, fiziğinden dolayı değil diye düşünüyorum biz erkekler naif kadınlardan hoşlanırız vücudunda özellikle belli özellikler isteyen erkekler o kadını sadece arzular sevmezler çünkü bir erkek için en güzel ölçüler sevdiği kadının karekteridir diğer özellikler zayıflayarak, kilo alarak, spor yaparak düzeltilir çünkü.
10 Yorumla
1 yılBu örnekler yeterli olur mu?

00 Yorumla
1 yılLan madem fit sin taş gibisin, niye dönüp bakmayanlara takılıyorsun? Belki onların boynu tutulmuş, belki vizyonları sıfır Sen kendine bak, kimseye yaranma derdine düşme. Hem zaten dönüp bakanın gözü değil, kafası çalışsın!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sana samimi söylüyorum erkeklerin ne sevdiğini sallama bile. Önemli olan senin ne sevdiğin.
Eğer ki erkeklerin dediğine takılırsan bir gün obez olursun, ertesi gün zapzayıf, sonraki gün sarışın ondan sonra esmer.. O yüzden boş ver41 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere A*m olsun yeter tatlım. Hemcinslerimiz çok ciddiye alıyor bu erkek denilen alt insan türünü...
Ya bu ülkede en çirkin kadına bile tonlarca mesaj atılıyor. Hele ki senin bahsettiğin gibi biriysen seni isteyecek yüzlerce erkek vardır. Bence yalan konuşuyorsun amacın ne bilmiyorum ama Samimi değilsin.
40 Yorumla
1 yılBi kitabı kapağına bakıp alırsın ama içeriğini beğenmezsen okumaya devam edemezsin yarıda bırakırsin. Tabiki dış güzellik önemsiz diyemem maşallah güzelmişsin de. En önemli olan içini doldurmak kişisel gelişimini arttırmak konusmani aurani geliştirmek. Auran varsa istersen yüz kilo ol peşinde kuyruk olurlar. Ağırbasli gizemli olmalısın tüm kartlarını açık oynamamalisin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe sevicez güzel kız seviyoruz kadında tek aradığımız şey güzel olması mesela burada o kadar çok abaza var ki resmi fake olan kızlara bile yürüyorlar bir ara kardeşim birine dedim ki yalancıkdan bu kız benim sevgilim diye yorum altına pis pis şeyler yazmış yine de it oğlu it kıza yürümeye devam etti gerçekten sevgilim olsa ne yapardım sinirden bilmiyorum bir sevgilim olursa asla buradan hesap açamaz instada da mesaj kutusunu kapattırırım yoksa bir gün abazanın birinin katili olacam bu gidişle
14 Yorumla- 1 yıl
Yazı bu, Eros oku değil. Biz bile o sürüngenleri umursamazken senin niye bu kadar umruna ki?
Cevap sahibi1 yıl@rekreasyonistt kız gerçekten manitim olsaydı demek ki yürümeye devam edicekti
Cevap sahibi1 yılO yüzden sinir oldum
- 1 yıl
Yürünen kişi bunu sonlandırmalı sonuçta, ama bu senaryoda hemcinsinin karaktersizliğine gıcık olmanı da anlıyorum.
1 yılTatlım şayet söylediğin gibiysen her 10 erkekten en az 8 nin sana tapmasi lazım. Bir yanlışlık olmalı bu işte
20 Yorumla
1 yılErkeklerin kızın dış görünüşüne göre seçim yapıyorsa gecelik ilişki istiyordur. Bir erkeğin gerçekten sevmesi için aşırı güzel bir karşı cinse gerek yok, karakteri oturmuş ne istediğini bilen ve hafif güzel biri yeterli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Aşırı gereksiz bir egon var herkes yüze ve vücuduma mi bakıyor bakanlar zaten eğlenmek için bakar emin ol. Şunuda söylemek isterim ki bu beyin ile biraz zor balık etliyi obez sayman gibi.
20 Yorumla
1 yılHayatın boyunca balık etli görmedin sanırım obeze yakın balık et nedir sorunun sacmalıgına bak tamam en güzel fizik büyük göğüsler sende vücudunun ölçülerini yazmamışsn bitek demekki çekici değilsinki bakmıyolar sana her şey fizik vücut tip değil çekici olabilmek sende o yok sanırım
20 YorumlaBalık etliden kasıt olması gereken kilodan 50-70 kilo fazlası olan değildir. Balık etli 5-10 kilo fazla olan demektir. İkisi farklı şeyler Obez seven erkek yok. Bunu diyen erkek damacana hallenecek hale gelmiş erkektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sahsen obez falan sevmiyorum, oyle bi genelleme yapman da pek mantikli gelmedi de neyse..
kemikleri sayilmadigi surece zayif olabilir sikinti yok.
ama genel olarak minyon kizceler 1 diyebilirim.00 YorumlaTipten ziyade çekicilik önemli hem kızda hem erkekte tip yok derler ama çekiciliği vardır Allah vergisi bişe bide şeytan tüğü var o apayrı bişe sende hiç biri yok heralde tipde yok çekicilikte sanırım karakterde axdkfk
00 Yorumla
1 yılNe demek obez seviyor. Tam tersine. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçok çok güzel kadınlara da bazen bakmıyorlar bunun vücut tipiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. herkese farklı bir şey hoş gelir. Kürdan seven de var, kiloyu umursamayan da
10 YorumlaObezlerden nefret ederım bana bu lazım
10 YorumlaErkekleri geçtim, insanların çoğu ne istediğini bilmeden ilerlemeye çalışıyor
41 Yorumla- 1 yıl
ne istediğini bilmeyenden uzak durun nereden bildiğimi sormayın
1 yılDemek ki enerjin etkileyici degil sirf goruntuyle bitmiyo ki is
21 Yorumla
Soran1 yılYo enerjim de iyi de sanki zaten sahibi olan kedinin sahiplenilmek istenmemesi gibi yanasmıyorlar gecen bir cocuk öyle dedi bana
1 yılÇok basit artık normal bir kız bile çok havalı egolu oluyor o zaman da erkekler de şunu diyor bu bize bakmıyorsa bu güzel olan bize hiç bıkmaz ve bence de çok mantıklı ama ben erkeklerin yerinde olsam hedefi yükseltirim yüksek kulvara oynarım yani nasıl olsa zaten ihtimal düşük ama büyük oynarsın
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca senin istediğin şey ilgi bence kadınlar kendilerine ilgi gösterilmesini severler yani meriç erkekler
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
1 yılHuy... Erkeklerin fiziğe baktığı bir gerçek ama taş gibi bir vücudunda olsa arıza bir kız yerine daha az taş ama arıza olmayanını tercih ederler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bedeninle ilgi çekmeye çalışırsan en fazla sırtlanları çekersin ! Biz sadece paracı olmayan , gösterişten nefret eden, sağlığına dikkat etmelerine ilgi duyuyoruz
00 YorumlaAman erkeklerin çoğuna karı olsun, kara beyaz sarı şişman zayıf kırışık sıkı fark etmiyor, önlerine bedava popkek atılmış gibi atlıyorlar o yüzden takılma 😂
00 Yorumla
1 yılkonunun kadinin fizigi ile ilgisi yok fizik öncelik olarak dikkat ceker evet ama dogru üslubu yakalarsan eger 15-55 yas arasi butun erkekleri tavlayabilirsin fizik önemli olmadan hemde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Güzel değilsin muhtemelen birde boyun sa uzun değildir dikkat çekici tarafın yoktur o nedenle bakan yoktur.
04 Yorumla
Soran1 yılV çene hattım, dolgun kalp dudağım, küçük fındık ve kalkık burnum, bembeyaz pürüzsüz beyaz cildim, ela badem gözüm ve 3'e bölünen küçük yüzüm var. Beyaz tenliyim ve kumralım, boyum 168 ve kilom 54. Vücut tipim kum saati ve sıkı bir vücuda sahibim.
Soran1 yılGeçen birisi dedi ki sahiplenilmiş kedi gibisin zaten sahibin vardır diye yanaşmak istemiyordur erkekler dedi bunun anlamı ne
Gizli Üye(30-35)1 yılFıstık bakış şunu diyim bazı kadınlarda farklı bir aura var mesela ben güzel olmama rağmen hala evde kaldim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla negatif ve asgrasifsin. 👎🏽 acaba bundan dolayı senden uzak duruyor olabilirler mi?
62 Yorumla- 1 yıl
Vurdu ve gol
Cevap sahibi1 yıl@şovalye666 ☺️😎
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılSorun fiziğin değil üslubun gibi. Yoksa eminim güzelsindir
20 Yorumla
1 yılÜslubundan olabilir günlük hayatta da bu soruda olduğu gibiyse..
20 YorumlaBelki de her şey fizik ve güzellik değildir.
Tavır ve hareketlerine de dikkat edebilirsin20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Herkesin birbirinden farklı göz zevkine sahip olduğunu öğrensen? İnsanız ya hani biz robot değiliz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik tamam da ya huyunu suyunu beğenmiyorlar ya da seni beğenenleri den beğenmiyorsun. İllaki beğenen çıkar
00 Yorumla
1 yıl25 üssü olarak ne cok zayif ne sisko. ortasi iyi. mesela 165 birisi icin ideal 50 kg den baslar 60 a kadar oluru var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBirileri yine exper peşinde konunun ilgi çekmesi içinde bu başlığı atmış. Sitede böyle bir kaç tane her konuda başlık açanlar var
00 Yorumla
1 yılTuttuğumuz futbol takımını seviyoruz
Arabalarımızı, kedi köpeklerimizi seviyoruz
Extrem sporları seviyoruz
Macera seviyoruz01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBen hafif balık etli hatunları daha çekici buluyorum, dişilik seviyesi daha yüksek ve daha seksi oluyorlar, yani tam olarak sen..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok saçma bir soru sormuşsun genel olarak beğeni standartı yoktur
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşko kuşko, canlı hayvan pazarından kurbanlık mi alıyoruz. Bu nasıl tanım böyle? 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılCahilsin galiba öyle sevenler genelde olgun değildir fikriniz vasat sizin
10 Yorumla Zapzayıf kemikleri sayılan kızlara bayılıyorum harikalar yaaa muhteşem ötesi
12 Yorumla- 1 yıl
Sağ cenaze seviyosun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok kafani yorma. Ağına kimi düşürdüyse o an onu seviyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki klişe gelecek ama yemin ediyorum istediğim şu eli yüzü düzgün olsun olduğu gibi olsun makyajla falan filtreyle çekim falan yapmasın doğal olsun orijinal olsun benim için yeterli
10 YorumlaSenin gibi hircin karilara bayiliyorum yavrum isiririm seni
11 Yorumla
1 yılGüzel olmak fiziği düzgün olmak yetmez huyu suyu denk olmalı uyumlu olursa ilişki yürür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne istediğini bilen samimi kızları seviyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Böyle olmaz resim at yorumlayim, iyisin değilsin veya neyse açık açık söyleyim
10 Yorumla
1 yılÖyle bir soru ki tam olarak sevilen şey ortada 🤣😂😋😋🤭🤭
00 YorumlaNe cok zayif nede sisman. Normal fit vucut seviyorum
00 Yorumla
1 yılİnce bel büyük göğüs yeterde artar bile gerisi sorun değil 💋
00 YorumlaSırtında taliplerimi bekliyorummu yazıyorda millet sana baksın 😅
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi