Adam evli bosanmayacam demisti ama benimle de olmak istedi? Terketmisti? Bulustuk geri dondu? Nasil kurtulabilirim?

Son zamanlarda çok tartistik kıskançlıklarım yüzünden. Ben ondan çok hoslanmistim 6 ay birliktelik oldu. Ayrilamadik. Ama ben boşanmış biriyim hayatımda düzgün biri olsun istiyorum. Biliyorum sonu yok bu işin oda diyor ama kopamadik. Terketti beni bi şekilde bulustuk tekrar baristi hareketlerini duzeltmezsen yokum dedi. Yani duzeltirsem yanımda olacak. Bir yanım hoşlanıyor seviyor kal diyor. Diğer yanım yasim 37 düzgün biri olsun diyor. Kinamayin beni dostlar ben insanım bende hata yaptım dönmek istiyorum ama ayrı kaldığımız o 3 gun çok kotuydum. Lutfen kırmadan guzel cevaplar verin insanız hata oluyor işte maalesef.

Güncellemeler
1 yıl
Mesela kendimi sogutarak ondan ayrılmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Sen beni bıraktıktan sonra güvenim sarsıldı sevgim kalmadi mi desem ona?
Adam evli bosanmayacam demisti ama benimle de olmak istedi? Terketmisti? Bulustuk geri dondu? Nasil kurtulabilirim?