Dusunceleriniz nelerdir? Ben mi abarttim? Siz olsaniz napardiniz? lütfen help mee?

Arkadaslar 3 gundur konustugum biri vardi. Bulustuk zaman gecirdik. Dertlerimizi anlatirken agladik beraber. Yani guzel vakit gecirmistik. Sonra dun bir sebepten ben ona trip attim sonra konu uzadi tartismaya dondu. Tartisirken de ben buna birdaha bana yazma , yazma dedikce neden yaziyorsun dedim oda cunku seviyorum dedi bende sinirlendim 3 gunde kim kimi sever sevgi oyle hemen olusmaz. 3 gunde hoslanabilirsin yakin hissedebilirsin ama sevgi olmaz dedim sonra oda bana dedi ki" ben 2 yildir yalnizim ilk goruste kim kime bu kadar isinir her seyini anlatir belki cumlem yanlis oldu ama icimde sana karsi hoslanti sevgi guzel bir sey var" dedi bana ayni boyle soyledi. Ama ben bunu tersledim yakin hissetmen normal ama sevgi zordur hemen olmaz dedim sonra bunu tersledim sonra da her yerden engelledim Şu an. Yani kestim konusmayi daha demin. Sizce ben mi abarttim ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Dusunceleriniz nelerdir? Ben mi abarttim? Siz olsaniz napardiniz? lütfen help mee?