Arkadaslar 3 gundur konustugum biri vardi. Bulustuk zaman gecirdik. Dertlerimizi anlatirken agladik beraber. Yani guzel vakit gecirmistik. Sonra dun bir sebepten ben ona trip attim sonra konu uzadi tartismaya dondu. Tartisirken de ben buna birdaha bana yazma , yazma dedikce neden yaziyorsun dedim oda cunku seviyorum dedi bende sinirlendim 3 gunde kim kimi sever sevgi oyle hemen olusmaz. 3 gunde hoslanabilirsin yakin hissedebilirsin ama sevgi olmaz dedim sonra oda bana dedi ki" ben 2 yildir yalnizim ilk goruste kim kime bu kadar isinir her seyini anlatir belki cumlem yanlis oldu ama icimde sana karsi hoslanti sevgi guzel bir sey var" dedi bana ayni boyle soyledi. Ama ben bunu tersledim yakin hissetmen normal ama sevgi zordur hemen olmaz dedim sonra bunu tersledim sonra da her yerden engelledim Şu an. Yani kestim konusmayi daha demin. Sizce ben mi abarttim ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılSorun, ilk buluşmada kaynaşıp dertleşmek, içini dökmek, ağlamak değil... Tanıştığı gün sabaha kadar sohbet edebilen çiftler var. Ancak, birini tanımadan, 3 günlük tanışmayla seni seviyorum denmez. İletişimi komple kesmek yerine bu çocuğa biraz yavaşlayıp hislerini ağırdan almasını söyleyebilirsin. Biraz abartmışsın, çünkü 3 günde seni seviyorum cümlesini duymak seni ürkütmüş, çünkü inandırıcı değil.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet iste o yuzden kestim konusmayi. 3 gunde seviyorum diyen insanlarin derdi genelde farkli oluyo yani o yuzden oyle yaptim ama Şu an napicam bilmiyorum yani
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yıl3 gun uzun bir sure.. 1 kere asik oldum.. Oda bir cumlesine.. Akqn bir sohbette etrigi bir kelime.. Adam yanlizmis sende yakinlik ve muhtemel kzndinden birseyler gordu ve duygusal olarak hemen acti sana icini ve duygusal patlama seni seviyoruma dondu belki abarti evet ama ona giden surecin baslangici.. Sen adamdan daha fazla abartmissin.. Kqrsindakine abartiyor derken.. Bazen bir qnda szversin bazen 6 ayda kanin almaz.. Kisaca bos yere uzmussun bence adami :))
09 Yorumla- 1 yıl
Yani tamam bir insan bir insana ilk goruste asik olabilir ama 3 gunde sevemez ki. Oda seviyorum deyince bende dellendim ne bilim dogru mu yanlis mi yaptim ama 3 gunde seviyorum demek cocukluk bence
- 1 yıl
Ayni ortak aci.. Birlestirici olabilir.. Belkide sevmeye yer ariyrordu sen denk geldin.. Belki de temennisini soyledi dili.. Hissini sevgi sandi ya da olmasini istedi.. Cok pesin hukumlusuniz ve direk engelleme vs dzha cocukca iletisim kurmak kendini ifqde etmek karsindakinin igade etmesini beklemek. dinlemek qnlamaya calidmak... Direk engelle kacarcasina git daha cocukca ve saygisizca geliyor bana.. Ayrica adam seni sevmek icin senden izin almak zorunda da degil hislerni yogun yasamaktada sana bir zarar vermiyorsa.. Neyse. Artik gecmis yapacak bir sey yok
- 1 yıl
Bilmiyorum ya direkt oyle demesi. Hani ben sevginin hemen olustuguna inanmam o yuzden tepki verdim. Mesala bende sevmek istiyorum ama birini hemen sevemem bende o bosluk duygusu icindeyken ben oyle dusunurken 3 gunde seviyorum demek sevgiyi hafife almak geliyo banq
- 1 yıl
Bende ineklerin kutsal olmadigina inaniyorum ama inanan mi'yonlqr var.. Kisaca senin inancin bir baskasinin bakis acisiyla otrtuymeye bilir.. Bu seni hakli yapmaz.. Onuda yapmaz.. Zaten hakli olmakta gerekmez.. Onemli olan ettigi sozun icini doldurabilecek mi? Dikkat edeczgin kelimeler olmasin eylemler olsun.. Ona su a icin bunlar erken diyebilir.. Iletisime devqm eder.. Duruma bakabilirdin.. Hemen sohbeti kesmen. Engellemen.. Sevgi olayinda senin sorunun o'duginu hissettirdi bana.. Onun degil.. Neyse yaniliyorda olabilirim ama diger engelleme ve sevgi konusunu dusun derim inanmak zorunda degilsin ama gozlemleyebilirsin :))
- 1 yıl
Sevgi olayinda sorunum degilde ben 3 gunde sevgi olmayacagini dusunuyorum. Cunku sevgi hoslanti ask gibi degil. Zamanla taniyarak olusan emek isteyen bir sey. O yuzden ne bilim oyle deyince amaci farkli herhalde dedim sinirlendim cunku kim oyle dese amaci farkli oluyo genelde
- 1 yıl
Tamam iste buda yasadigin eski seyler sayesinde yaptigin sqvunma bicimi.. Oyle de olqbilir qmq bunu adim atmadan goremezsin ki.. O yuzden diyorum iletisime devam edip bakacaksin niyeti dedigin gibiyse zaten senin icin engel bir tik uzakta :))
- 1 yıl
Gerçekten oyle mi diyorsun? Ben abartiyorum yani. Bunlari derken Gerçekten ciddisin demi
- 1 yıl
Evet gercekten ciddiyim..
- 1 yıl
Tesekkurler
3 gün konuştuğun kişiyle buluşmak bile saçmalıktır. 3 gün de sevgi olmaz , güven de olmaz , bir beklenti içinde olmakta olmaz. En az 2-3 ay konuşup iyice tanımak ve güvenmek gerekir , buluşmak için. Sevgi dediğin şey de böyle bir şey değil. İnsan bazen boşluğa düşer ufak ilgi görünce buna sevgi der. Oysa bu sadece ilgi açlığıdır. 3 gün konuştuğun kişi ile samimiyet bile kurulmazken , buluşmak gerçekten saçmalık.
09 Yorumla- 1 yıl
Ya ne alaka abi eski cagda miyiz? 2 ay konusup beklicez? Git edebinle gorus tanis gel. Hem bir insani klavyenin arkasinda sosyal medya da taniyamazsin cikin su sig dusunceden artik ya yeter vala
- 1 yıl
Sosyal medyada klavye arkasinda hic taniyamazsin. Gorusursen sana cinsel olarak mi yaklasiyor seni tanimaya mi calisiyor hareketlerinden konusmasindqn yakindan daha iyi tanirsin. Bunu telefonda konusarak yapabilir misin? Birazcik mantikli olun. Sig dusunmeyin.
- 1 yıl
Kısaca uzatmadan şöyle diyeceğim. tartışmaya gerek yok. Sevmeyen veya değer vermeyen , düşünmeyen veya niyeti kötü olan biri size uzun süre büründüğü karakterle davranamaz. Mutlaka ele verir kendini. Benim bu ortamda bile samimi arkadaşlarım var. Kimi insan görüşerek tanıyabilir. Ama yoğun kitap okuyan , yazan , kelimelerle arası iyi olan biri , konuşma tarzından bile analiz yapabilir. Sağlıklı günler.
- 1 yıl
Ben kitap okuyan bilgili insan da gordum maalesef ki onlarda bes para etmeyen insanlardi. Yani insanlari kaliplara sigdirarak taniyamayiz. Onlari yakindan taniyarak ailesine arkadaslarina nasil davrandigini yanimizdayken bir resturanttayken garsona bile nasil davrandigini izleyerek daha iyi taniyabilecegimizi dusunuyorum. Size de iyi gunler.
- 1 yıl
Yok o konuda haklısınız. Ama ben bunun hemen olmasına karşıyım. Daha 2 gündür konuştuğum birisine gel buluşalım tanışalım demem. Biraz zaman geçmesi gerek. Hatta şöyle ifade edeyim. Bir his duygu beslemediğim birine özel hissettirmeye çalışmam. Buluşup konuşmak ciddi olarak atılan ilk adımdır tanışmak adına. Ama şimdi daha 2-3 gün konuştuğum birine ben bir şey hissedemem , o his olursa genelde bu heves gibi olur. Kimseyi de heves ederek yarı yolda bırakmak istemem. Diğer tarafta bazı insanlar yüz yüze de içinden geldiği gibi ifade edemez herşeyi. Bazen de bu şekilde konuşarak döker. Lakin dediğim gibi , 1 ay konuşulsa yine anlarım ama 2-3 konuşmayla ben şahsen kimseyle tanışmam. Çünkü , önce o ön yargımı yıkması gerekir.
- 1 yıl
Yok abi ben bir insani sanalda tanimaya karsiyim. Abicim mesala is yerindesin biriyle tanistin napacaksin is yerinde kizla konusmayip mesajlasarak mi konusup 1 ay sonra disarida konusacaksin? Sacma yani. Evet bir insani yuzde yuz disarida bulusup konusarak da taniyamazsin ama su gercek ki yalanlarin oldugu sanal dunyada hic taniyamazsin. Yan yana konusup hareketlerini gorup tanimak daha ayridir. Ayrica bir insan bir insan 2 gunde hoslanabilir ama sevemez asik olamaz.
- 1 yıl
Şimdi senin dediğin reel hayatta zaten bir de aynı ortamda ise tanıma şansın çok yüksek. Buna katılıyorum. Benim dediğim mesela aynı şehirde değilsin , instagramdan tanıştın diyelim. Telefon da konuşarak yazışarakta tanıyabilirsin ama şöyle. Zamanla. Ama imkan varsa tabiki yüz yüze her zaman daha iyi. Ama imkan yoksa böyle de tanınabilir.
- 1 yıl
2 gün değil , ilk görüşte de hoşlanabilir veya sevebilir. Ama hoşlanmak , sevmenin garantisi olamaz. Mesela desen ki aynı ortamdayız arada konuşuyoruz felan o zaman sorun yok. Ama özel olarak buluşuyorsan bu ciddi bir adımdır. O buluşmanın adı ben seni tanımak bilmek istiyorum demektir yani özeldir. Niyet açıktır. Ama diğer türlü zamanla tanırsın. Bu süreçte eğer ki gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyorsan buluşursun.
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam.. karşın da uzun zaman dır boşluk ta var olup kendini yanlız hisseden bir birey var ve karşısın da da sanırım güzel bir bayan olun ca... ve senden de sıçak dostane davranınca... biraz bağlanma yoğun bir duygu hisetmiş ola bilir... o bakım dan sözler ve kelimeler çok ta önemli değil iyi tanımak gerek tanımak istiyorsan tabi.. ve şu gereksiz tiriplerden de uzak durun artık..
02 Yorumla- 1 yıl
Yani kimse kimseyi 3 gunde sevemez tamam asik olabilir cunku ask sevgi gibi degil ask hemen olur sevgi ise zamanla emek isteyen bir seydir. 3 gunde bana seviyorum deyince bana cok cocukca geldi dellendim yani bilmiyorum iyi mi yaptim dogru mu ya da napicam daha sonrasinda
- 1 yıl
Uzun zamandir boslukta oldugu dogru kendi de hep diyo ailem uzakta gurbetteyim yalnizlik zor eve geliyon kimse yok 2 yildir ilk defa boyleyim ama senle tanistim 2 yildir bu ulkede en guzel gunumu yasadim falqn dedi ama bu bosluk yalnizlik duygusu giderse ve o zaman bana da ihtiyaci kalmayip kullanip atarsa
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım Jenny, seni ne kadar iyi anlıyorum! 😔 Bazen duygularımız bizi o kadar hızla sarar ki, ne yapacağımızı bilemeyiz... Üç gün çok kısa bir zaman gibi gelse de, bazen insanlar o sürede oldukça yakından tanıyabilir birbirini. Ancak herkesin sevgi anlayışı farklıdır ve senin yaklaşımın da gayet doğal.
Ama şu durum var ki; bazen aceleci davranıp insanları bloklamak yerine biraz zaman verip duyguların oturmasını sağlamak da iyi bir çözüm olabilir. Belki bu kadar sert bir tepki yerine biraz düşünceli bir mola vermek ilişkinize iyi gelecekti. 🤔 İstersen biraz sakinleşip kendi duygularını gözden geçir, belki onunla sakin bir şekilde konuşmak isteyebilirsin. Herkesin aşka bakışı, hissedişi farklıdır. Belki de gelecekte güzel bir şeylerin başlangıcı olabilir, ne dersin? ❤️✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılAşk ve sevgi zamanla oluşan kavramlardır.. Eğer bir insan 3 gün içerisinde seviyorum tarzında kelam ediyor ise 3 gün sonra da bir başkasına aynı yaklaşımı sergileyebilir.. Bu tarz insanlardan uzak durmak akıllıca olur..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılSen güven sorunu yaşıyorsun haklı olarak gadası karşı taraf uzatmak yerine sessiz kalmayı başarmış olsaydı şu an hâlâ konuşuyor olurdunuz
00 Yorumla cocugun sana seni seviyorum demesi abarti ama ilk bulusmada aglamak normal mi geldi yani? neyse, bazen bir insanla konusunca onu sanki senelerdir taniyor gibi hissedersin ya, belki oyle bi durum olmustur cocukta da. seviyorum kelimesi yanlis olabilir, hoslandim demeyi kast etmistir. guzel bir 3 gun gecirdiysen sirf bu meseleden 4. gunun onune tas koyma
18 Yorumla- 1 yıl
Aglamak derken gozu doldu yani
- 1 yıl
Ama konusmayi kesme mi diyorsunuz yani. Ama 3 gunde seviyorum diyen erkege guvenilir mi ki
- 1 yıl
aceleci davranmis ama bu bana gore konusmayi kesmek icin bir sebep olmazdi, hatta aksine ben su anda sana karsi duygusal bisey hissetmiyorum, seni bir sevgili/flort gibi degil arkadas gibi goruyorum, sana senden hoşlanıyorum diyebilmem icin daha cok sey yapman lazim, daha cok zaman gecirmemiz lazim diyip, ona "zor bir kadin" oldugumu hissettirir daha da kendime baglardim
- 1 yıl
Haklisin ah slk kafam. Ama ben gec kaldim senin bu dedigini demek icin sinirlenio tersledim engelledim cocugu.
- 1 yıl
Yaptim dedigini bakalim nolacak. Çok tesekkurler bu arada
- 1 yıl
Ama siz olsaniz gercekten oyle mi yapardiniz?
1 yılHerkesin derdi var. Ama romantik bir iliski icin bir araya gelen iki kisinin birbirine dert anlatip aglamasi hic bormal degil.
Uc gundur tanidigin insana seni seviyorum demek buyuk sorun. Bence sizin iliskiye degil terapiye ihtiyaciniz var. Insanlar da birlikte oldugu kisinin terapisti asla olmamali. Omur tuketen ruh somuren birsey cunku...
02 Yorumla- 1 yıl
Ya neresi normal degil Allah askina. Cocukla tanisiyorduk ailelerimizden bahsettik bende annemi depremde gozumun onunde kaybettim deyince onunda akrabasi vefat etmis depremde oyle konu acilinca gozu doldu yani aglamak degil gozlerimiz doldu. Ne var yani edebinle oturup guldun eglendin son kisimda da dertlesip gozlerin dolduysa nolmus yani gidip yatip seks mi yaptik hayir yani anlamiyorum ki su kafa yapisini
- 1 yıl
"Dertlerimizi anlatirken agladik beraber".
"Edebimizle oturduk, gulduk eglendik, son kisminda da dertlesip gozlerimiz doldu".
Bir insanin sadece usttekini okuyarak alttakini anlamasini beklemeniz cok ilginc.
Size bir edep yakistirmasinda bulunmadim.
Sizi belli ki ofkelendirmisim. Siz benim kusuruma bakmayin. Kafami anlamasaniz da olur.
1 yılİnsanlar yeri geliyor resimlere aşık oluyor. Abarttığın bir şey yok doğru olanı yapmışsın. Karşı tarafla sen aynı duyguları hissetmiyorsunuz.
012 Yorumla- 1 yıl
Yani cocuk hisleri hakkinda yalan soylemiyor muydu?
- 1 yıl
Bunu anca 1-2 ay kişiyle konuşup test ederek öğrenebilirsin. Herkes yalan söyler ama ne zaman olduğunu bilemem.
- 1 yıl
Bilmiyorum ya direkt oyle demesi. Hani ben sevginin hemen olustuguna inanmam o yuzden tepki verdim. Mesala bende sevmek istiyorum ama birini hemen sevemem bende o bosluk duygusu icindeyken ben oyle dusunurken 3 gunde seviyorum demek sevgiyi hafife almak geliyo banq
- 1 yıl
Sevgi dediğin gibi zamanla olur ama çocuk belki sevmiyordur aşık olmuştur. Aşk bir anda gelir ve geldiğini anlamazsın, deli gibi peşinden koşarken bulursun kendini.
- 1 yıl
Ayni bende oyle dusunuyorum iste o seviyorum falan deyince oyle tepki verdim
- 1 yıl
Anlaman çok basit engeli kaldır, kısa sürede fark edip gelmiyorsa yalandır.
- 1 yıl
Su saate kadar donmedi bakalim isten ciktigi zamanda donecek mi musait oldugu zaman. Ama sanirimm dedigin gibi olmicak gibi. Kac saattir yazmadi bile
- 1 yıl
Engel açık bırak zaten yazarsa profiline bakmış oluyor.
- 1 yıl
Oyle yaptim
- 1 yıl
Bana sorarsan canını sıkmayan kimseyi engelleme. Bir kız beni engellese ona asla yazmam, sanki bana pislikmişim gibi davranmış olur.
- 1 yıl
Yani haklisin da cocuk gibi iki gunde seni seviyorum falan diyince fevri davrandim. Ama daha az evvel merhaba diye mesaj atti bana
Bayağı abartmışsın. Erkekler bu seviyede negatif basan kadınlarda soğur, bu huyunu törpülemen lazım
10 Yorumla
1 yılVallahi nasıl istiyorsan öyle yaşa ya Ben çağırırım gelirsen gelirsin gelmezsen seni şutlar Bir de engellerim Arama bir daha beni engellerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbartmissin ama bi konuda haklisin kimse 3 gunde birine aşık olamaz ama sevebilir. Büyük ihtimalle enerjiniz uyusmustur bu yuzden sana bağlılık hissediyodur
02 Yorumla- 1 yıl
Yanlisin var bir insan birine 3 gunu birak gordugu an asik olabilir ama sevemez sevgiyi o kisiye asik olduktqn sonra Taniya taniya sever. Ask ve sevgi arasinda fark vardir baya
Cevap sahibi1 yılAşk kozmik bir şey sevgi hayvana bile duyulabilir insan hoşuna giden insandan nefret etmez onu sever ama aşık olmaz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhaklısın. ama bi erkekle başta başlayış şeklin hem senin hem öbür tarafın yanlış , ağlamalar, dertleşmeler falan. mevzuya giricen, ağlaşma ne aw..
05 Yorumla- 1 yıl
Tamam da ilk gorustugumuzde baya sohbet ettik sonra konu rahmetli annemden acildi annemi depremde kaybettigimi diyince onunda gozu doldu benle sonra benle dertlesti yanimda olurcasina. Yani ilk gundr gidip cocukla yatmadik dertlesebilmekte ne sorun var anlamis degilim?
Cevap sahibi1 yılhımbılı bulmuşsun. ama çocuk seviyorum ayakları falan. bide ytsan zaten yanmıştın. abartmadan dinleseymiş, ağlamalar falan
- 1 yıl
Aglama dedigim gozumuz doldu hani oda depremde akrabalarini kaybetmis bende annem deyince ben oyle anlatinca gozu doldu tek yani.
Cevap sahibi1 yılhele seviyorum falan söylemleri🤷♂️ aw tamam üzülünecek durumda, abartıp uzatmamak lazım
Cevap sahibi1 yılyazma dediysen bi sebebi vardır🤷♂️karşılıklı anlattınız, btti. demekki seni tatmin etmeyen, uzaklaştıran bi yönü var lvuğun
Gizli Üye(36-45)1 yıl3 günde birine tripte atılmaz beraber ağlanmaz da. Olursa sonu böyle olur sağlıklı ilerlemez
05 Yorumla- 1 yıl
Tamam da ilk gorustugumuzde baya sohbet ettik sonra konu rahmetli annemden acildi annemi depremde kaybettigimi diyince onunda gozu doldu benle sonra benle dertlesti yanimda olurcasina. Yani ilk gundr gidip cocukla yatmadik dertlesebilmekte ne sorun var anlamis degilim?
Cevap sahibi1 yılSorun demedim sadece daha yabancısınız bak böyle şeyler olabiliyor. Yavaş ilerlemek lazım. Anladım konı annenden acılonca alısına yasanmıs. Ama trip atılmaz üç günlük birine. Nice ilkler başta rüya gibi olup sonra kısa sürede yalan oluyor
- 1 yıl
Tamam hakli olabilirsin trip atilmaz okay da benim sorum ve takildigim o degil ki.
Cevap sahibi1 yılSen takılmadın ama o takılmıs bak. Sen trip atarsan oda kestirip atar bu kadar basit.
- 1 yıl
Kestirip atmadi ki bana yazip arayip duruyordu yazma arama dedikce
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Yelkenleri suya indirmiş hemen. Bence fazla etkilenmiş gibi görünüyor ve acele ediyor bu da seni soğutmuş
00 YorumlaHer şeyi anladım da niye ağladınız ki
03 Yorumla- 1 yıl
Herkes niye ona takiliyor anlamiyorum ki. Aglamak degil gozumuz doldu. Cunku birbirimizi yeni taniyoruz birbirimize soru sorarken konu aileden acildi bende benim annemde depremde gozumun onunde kaybettim deyince oda depremde yakinlarini kaybetmisti oyle gozu doldu yani.
- 1 yıl
Amin sag ol🙏
1 yılBel ki ilk görüşte aşktı...
012 Yorumla- 1 yıl
Sanmam ya. Anlardim oyle olsa
- 1 yıl
Çocuk duygusal biridir. Senle de dertleşip ağladığına göre içinde ki boşluğu senle doldurmak istemiştir. Fırsat verseydin.
- 1 yıl
Icindeki bosluk dolunca bana yer kalmadigini dusunup beni hayatindan cikarirsa
- 1 yıl
Kullanip atarsa?
- 1 yıl
Yinede sans vermek mi lazim
- 1 yıl
Seninle duygusal doyuma vardıktan sonra bu dediklerin belli olur. Kullanmasına izin vermezsen hiçbir şey yapamaz.
- 1 yıl
Ama o duygusal doyuma varirken aslinda bana hisleri olmadigi sadece beni kullanmak icin o duygusal boslugu benle doldurdugunu ogrenir ve gec olursa her sey için
- 1 yıl
Bu durumda önünde 2 seçenek var. Ya bu dediklerini ona fırsat verip yaşayarak öğreniceksin ya da bir daha onunla görüşmiceksin
- 1 yıl
Sen olsan napardin
- 1 yıl
Ben bu kadar kısa sürede biriyle çok samimi olmam. Uzun bir süre gözlemledikten sonra kararımı veririm ve samimi olurum ya da olmam. Senin durumunda olsam inceden bir tali yol açardım. Aşk için değil. Asıl derdinin ne olduğunu anlamak için. Beğenmedim yerde keser atardım.
- 1 yıl
Tali yolu ne demek?
- 1 yıl
Trafik de ana yol ve tali yol vardır ya ordan örnek verdim. Yani diyorum ki, o kişinin derdinin ne olduğunu anlamak istiyorsan ona ince bir yol aç ama ipleri senin elinde olsun ki istediğin zaman gidişata son verebilesin. Eğer sonunu merak ediyorrsan. Etmiyorsan şimdiden hiçbir ilişkiye başlama. Kes iletişimi.
1 yılHızlı ilerlemiş olaylar
00 Yorumla
1 yılRahatsız oluyordan terk et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAbartmissin bence
03 Yorumla- 1 yıl
Ama 3 gunde sevgi olunmaz ki. Hoslanabilir kendini yakin hissedebilir ama sevgi olmaz ki
- 1 yıl
Sende haklisin
- 1 yıl
Dovmen guzelmis
1 yılAbartmışsın açıklamış zaten
00 Yorumla
1 yılAbartma
02 Yorumla- 1 yıl
Ama 3 gunde sevgi olunmaz ki. Hoslanabilir kendini yakin hissedebilir ama sevgi olmaz ki
- 1 yıl
Olabilir
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dusunceleriniz nelerdir? Ben mi abarttim? Siz olsaniz napardiniz? lütfen help mee?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler