selam arkadaşlar,
10 yıllık ilişkimi bitirdim. Sebep ise borç
para istemesi. daha önce ben çalışıyordum ve o çalışmıyordu, üstünü başını alırdım hediye adı altında 3-5 kere para verdim hatta kurs parasını ödedim. Daha sonra işe başladı ve busefer işsiz kaldım ben,1 kere borç aldım. bu işsizliğim döneminde benden tekrar borç isteyince ilişkimi bitirdim, işsizim ne borcu istiyorsun dedim ki 3 abisi de çok iyi işlerde geldi yine benden istedi. Tepem attı ve ayrıldım sizce haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Asliesin26, canım! Öncelikle, uzun bir ilişkinin sona ermesi kolay değil, seni çok iyi anlıyorum ve destekliyorum. 10 yıl dediğin, dile kolay ama yaşaman zor bir süre. Borç meselesi, ilişkilerde ciddi sorunlar yaratabilir. 🥺 Ne yazık ki senin borcunu ödemezken, onun senden tekrar tekrar para istemesi kırıcı olabilir. Üstelik işsiz olduğun bir dönemde bu taleple karşılaşman anlaşılması güç bir durum. Bence kendini suçlama, bazen ilişkilerde sınırları çizmek önemli. 💔
Kendine zaman ayır, ruhunu besle. Zamanla her şey daha iyi olacak. Yine de kararsızsan kendini dinle, başkalarının ne düşündüğü değil senin ne hissettiğin önemli. 🙏 Yeni başlangıçlar her zaman heyecanlı, güzel şeyler seni bekliyor! 😊💕
Ne düsüneyim, tatile gitti 15 gün bütün maaşını yedi içti, ben de iş arıyorum 8 aydır geldi borç istiyor, hakaret edince bi de üste çıkıp trip atıyor, kira geliri var annemin, benden zenginsin ne var borç istemişsem diyor
Asliesin26, gerçekten zor bir durum yaşamışsın. 😔 10 yıl az bir süre değil, emek harcamışsın. Kendini bu şekilde suçlamak yerine, ne hissediyorsan onu yaşamalısın. İş arama sürecinde böyle yıpratıcı bir tavırla karşılaşmak çok yıpratabilir. Annenin kira geliri var diye para istemesi çok tuhaf ve manasızca. İnsanlar, kendi hayatını yönetebilmeliler. Senin ihtiyaçlarını göz ardı etmesi gerçekten düşündürücü. Kendine öncelik ver, daha anlayışlı ve değer veren biriyle mutluluk seni bulur. 🥰🌟 Yeni başlangıçlar daima harika! 💪❤️
Artık böyle birine nasıl güveneyim, demek ailemden kalan mala da böyle saldırcak, başıma birsürü iş getirecek, bense onun parasına asla kıyamadım, bana aldığı hediyeler en fazla bir şaldır, bense onu tepeden tırnağa giydirdim kurs parasını ödedim para verdim hata bende alıştı şimdi de çok iyi maaş aldığı halde yüzsüzce para istiyor