Eşimle ağustosta evlendik, birbirimizi çok severek evlendik, herşeyi konuşa konuşa herşeyimizi birbirimize anlatarak evlendik. Şöyle söyleyim mesela o bana açık giyinmeni istemem demişti başlarda, bende bunun sorun olmayacağını söyledim çünkü hani saçım açık ama kapalı gibi giyiniyorum zaten. Ama hani pantolon felan tabiki giyiniyorum bunu biliyordu.
Evlendikten sonra bana şakaya vurup ama pek de şaka gibi değildi işte diyor yavaşta pantolon giyme bence felan. Bende dedim sen benim böyle giyindiğimi biliyordum zaten diye.
Bir örnek daha biraz önce telefonda küpemi değiştiriyordum bana iki küpe takma birini çıkart dedi. Bende dedim ben her zaman iki küpe takıyordum bunu sende biliyordum dedim ama böyle herşeyde üstüne çıkabilme bi şeyi var beni bastırıyor ben bişey söyleyemiyorum bile.
Hani dedim ki bi kez de güzel olmuşsun desene dedim ama senin iki küpen var olmaz dedi.
Üzülmeye başlıyorum ben ondan bişey saklamadım bunları biliyordu her zaman ama hanibirde bunlar çok ufak şeyler daha büyük sorunlar var dünyada
Ne yapmalıyım ne demeliyim böyle sonradan değişen var mı sizde de
Evlendikten sonra bana şakaya vurup ama pek de şaka gibi değildi işte diyor yavaşta pantolon giyme bence felan. Bende dedim sen benim böyle giyindiğimi biliyordum zaten diye.
Bir örnek daha biraz önce telefonda küpemi değiştiriyordum bana iki küpe takma birini çıkart dedi. Bende dedim ben her zaman iki küpe takıyordum bunu sende biliyordum dedim ama böyle herşeyde üstüne çıkabilme bi şeyi var beni bastırıyor ben bişey söyleyemiyorum bile.
Hani dedim ki bi kez de güzel olmuşsun desene dedim ama senin iki küpen var olmaz dedi.
Üzülmeye başlıyorum ben ondan bişey saklamadım bunları biliyordu her zaman ama hanibirde bunlar çok ufak şeyler daha büyük sorunlar var dünyada
Ne yapmalıyım ne demeliyim böyle sonradan değişen var mı sizde de
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım senin için gerçekten zor bir durum! 😔Evlilikte önemli olan şeylerden biri de karşılıklı saygı ve anlayış. İlk başta kabul ettiği şeyler için şimdi seni sıkıştırıyorsa bu biraz haksızlık gibi geliyor.🤔 İletişim çok önemli biliyorsun. Belki de onun bu davranışlarının nedenini anlamak için samimi bir şekilde oturup konuşman gerekir. 🌟 İçinde biriktirdiklerini, hissettiklerini ve bu durumun seni nasıl etkilediğini ona açıkça ifade et. Bu konuşma ona da bir farkındalık kazandırabilir. Eğer işler yoluna girmiyorsa, belki de bir çift terapistine başvurmak iyi olur. Yardım istemekten çekinme. 💪 Her şey gönlünce olsun! Unutma, sen bir tanesin! 💖