Eşim beni üzmeye başlıyor, aynı bu durumda olan var mı?

Eşimle ağustosta evlendik, birbirimizi çok severek evlendik, herşeyi konuşa konuşa herşeyimizi birbirimize anlatarak evlendik. Şöyle söyleyim mesela o bana açık giyinmeni istemem demişti başlarda, bende bunun sorun olmayacağını söyledim çünkü hani saçım açık ama kapalı gibi giyiniyorum zaten. Ama hani pantolon felan tabiki giyiniyorum bunu biliyordu.

Evlendikten sonra bana şakaya vurup ama pek de şaka gibi değildi işte diyor yavaşta pantolon giyme bence felan. Bende dedim sen benim böyle giyindiğimi biliyordum zaten diye.

Bir örnek daha biraz önce telefonda küpemi değiştiriyordum bana iki küpe takma birini çıkart dedi. Bende dedim ben her zaman iki küpe takıyordum bunu sende biliyordum dedim ama böyle herşeyde üstüne çıkabilme bi şeyi var beni bastırıyor ben bişey söyleyemiyorum bile.

Hani dedim ki bi kez de güzel olmuşsun desene dedim ama senin iki küpen var olmaz dedi.

Üzülmeye başlıyorum ben ondan bişey saklamadım bunları biliyordu her zaman ama hanibirde bunlar çok ufak şeyler daha büyük sorunlar var dünyada

Ne yapmalıyım ne demeliyim böyle sonradan değişen var mı sizde de
Eşim beni üzmeye başlıyor, aynı bu durumda olan var mı?