Evlilik yaşınızda veren mi seven mi?

Birisi ile konuşuyorduk açortak arkadaş tanıştırdı yaşı 26 bende 22 zamanla tam anlamıyla aradığı insanın ben olduğunu böyle birisi ile tanışmayı hiç beklemediğini söylüyordu geçmişim temiz erkek ortamım yok oturp kalkmasını bilen nerde ne yaptığını bilen anlamında söylüyordu ve evlilik düşünüyordu. Sonra bir gün sinirlendim boşluğuma geldi ağladım korktu o da beni üzmek istemediğini bana karşı bir şey hissetmediğini sonra daha çok üzüleceğimi vicdanen rahatsız olduğunu filan söyledi bende tamam dedim kabul ettim “ belki de çok pişman olacağım bu kararımdan filan dedi “ yakın kız arkadaşına da çok rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum demiş ayrılık sonradı ama aslında olay ona kendimi ileri düzeyi dokunmasına izin vermemem olduğunu düşündüm (yakın arkadaşı geçmişini anlattı) çünkü benden sonra vermeye müsait olduğu çirkin bir kızı bulmuş ve bu kızın geçmişini biliyor çevremce öğrendim. Yani siz erkekler gerçekten durup demiyor musunuz ben ne bok yapıyorum. Hiç bu olayların içindeyken kafanız karışmıyor mu sizce bu erko bana döner mi dönsün ama sonra ben dönmeyeyim istiyorum ne yalan söyleyeyim.
Evlilik yaşınızda veren mi seven mi?