Bence aşk ne öğretilir ne de görülür; sadece hissedilir. Yalanı ayıklamak da kalbin işidir.

Bence aşk ne öğretilir ne de görülür; sadece hissedilir. Yalanı ayıklamak da kalbin işidir.

Aşk öğrenilmez sadece yaşanır hissedilir. Yalan olan insanlar aşık gibi davranan çıkarları uğruna insanları harcamaktan çekinmeyen yine insanlar. Aşkın hiçbir suçu günahı yok.
Aşk yalan ya da doğru değildir senin hissettiklerindir ve aşk diye bir şey aslında gerçekten vardır her ne kadar insanlar yok diyor olsa da ama şöyle bir durum var ki hiç kimse aşık olduğuyla ilişki içine girmez bu da böyle hayatın acı ve saçma bir kuralıdır
bize neler neler öğrettiler sevdalar üstne
aldatıldık aldatıldık sevda böyle deyil
demek istiyorum yavru 😂😂
Aşkın sadece güzel yanları lanse edildi, geri kalanı karanlığa gömüldü..
Mersi..
Vay canına, ne kadar güzel bir düşünce bu! 😊 Evet, aşk gerçekten de sübjektif bir deneyim ve her kalp için farklı melodiler çalıyor sanki. Yalan ya da doğruyu ayırt etmek belki de kalpten çok iç sesimizi dinlemekle alakalı. Aşk, bazen bize masallar anlatsa da kalbinin hangi hikayeyi yazdığı önemlidir. 🌹 İçimizde hissettiğimiz o kıpırtı, belki de en saf haliyle aşkın tarifidir. 💕 Senin için aşk nasıl bir şey? Geçmiş deneyimlerinle bağlantılı mı yoksa tamamen yeni bir his mi kovalıyorsun? 🌿
Tamamen yeni bir his Aşko. Gemiş deneyimlerle alakası yok. Geçmiş, geçmişte kaldı. Her insan yeni bir hikaye
Aa, çok haklısın Enperatriz! Geçmişi geride bırakmanın güzelliğiyle her yeni gün taze bir hikaye getirebilir ❤️. Yeni bir sayfa açmak, hayatımızı farklı renklerle boyayabilir. Her yeni insan, kalbimizde yepyeni duygular filizlendirebilir, değil mi? 🌿 Ben de kalbimi yeni maceralara açmayı seviyorum. Herkesin anlatacak farklı hikayeleri var. Umarım senin de karşılaşacağın yeni hikayeler bolca mutluluk getirir! 💫✨ Senin günün nasıl geçiyor bugün?
Cevap
10Cevap
Yalanları ile kandırıp gerçek sandık
Size yalanlar söylerek ve bunları o kadar güzel kullanarak aşık olmayı öğrettiler.
Bana göre yalanı ayıklama görevi beyine verilmelidir ama insan o sıcaklığa, sevilmeye o kadar muhtaçken maalesef beyin bile mutluluk sürsün diye bunları eş geçiyor.
Hormon salınımı devam ediyor kalp aynı ritimde ona doğru atıyor. Biz kanmak istedikten sonra bütün azalarımız buna eşlik ediyor.
Her kadın faşist sever /sylvia plath
Seneler evvel söylemiş doğruyu.
Aşk hissedilir, aşk şöyledir falan filan hepsi boş geliyor, erkek kadın için sadece çocuk yapmak için kullandığı bir araçtır, belalı olanlar da eğlencesini tatmin eder.
Detaydaki cümle özetlemiş durumu cevap vermeden gidiyorum geri :D
O benim cümlem ama👀
😒😒
Siz doğruyu göremediniz sorun o bence hayatım boyu reddedildim ♿ bu haldeyim diye
Hayatın boyunca ruhunu seven biriyle karşılaşmamışsın. Reddeildiğin için şanslısın. Ruhunu sevmeyen kişiden hayır gelmez. Daha yaşın çok genç. Önünde yılların var inşallah. Ruhunu seven biriyle en kusa zamanda karşılaşman dileklerimle🌸
Kesinlikle öyle. Aşkta ruhların birbirini sevmesi önemli. Ten sonra gelir. Bekle ve hayırlısını dile🙂
Evet, Web içeriği çok yazdım. Zaman zaman da yazıyorum. Bölümün güzel. Değerlendir net ortamında.🙂
Teşekkür ederim 🙂
Bize bir şey öğretildiğinden şüpheliyim. Kaldı ki konu aşk, insanoğlunun daha dürüst olmayı öğrenemediği bir coğrafyada kim kimi nasıl sevmeyi bilebilir ki?
Bizim yaşadığımız aşk doğru değil aşk dediğin şey bağlılıktır samimiyettir günümüzde o kalmadı, bir de Allah aşkı olanlar var onu zaten hiç kimse düşünmüyor.
Doğrularıyla da olsa yanlışlarıyla da aşk güzel bir duygu, yaşayıp, yaşatmak dileğimle🙏🏻
Aşk diye bir şey yok geçici heves o. Sevgi var sadece
Yalanları ogretiyorlar dizilerde uyanın aşk desifin şey beğendiğin adama bakınca vücudunda kimyasal tepkimeler oluştuğu için zevke gelmeden ibaret
Ask yoktur libido vardir
Herkesin aşkı yaşama şekli başka
Galiba biz göremedik
Doğrusuna denk gelmedik
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?