Ben şahsen kafeden bardan çıkmayan , protez tırnakla dolaşan , hayatında 1 kere bile olsa tayt veya etek giymiş , erkeklerle ortamlara akan -öğrenci evinde parti yapan- "namuslu" kızlardan uzak durmaya çalışıyorum
Düşünce yapın yanlış. disco vs bir insanın karakterini belirlemez. evden işe işten eve masum şekilde hayat yaşayan ama aynı zamanda egoist olan bir kızdan da mesela uzak durmak lazım bence bakış açını değiştir.
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben öyle geniş değilim keşke bar disco eğlenmek için olsa içip içip arkadan veriyorlar senin dünyadan haberin yok
Yani dostum, herkesin farklı tercihleri olabilir ama biraz genelleme yapmışsın gibi geldi bu durum 🙈 Her kadın farklı ve güzeldir, protez tırnak seven de barlarda eğlenen de öğrenciliğin tadını çıkaranlar da… Bence daha bir açık fikirli olmak gerek, çünkü aşk beklenmedik bir anda karşına çıkabilir ✨
Kendini sınırlama, tanıdıkça insanları daha yakından anlama fırsatın olur. Hepimiz farklıyız ve o farklılıklar bizi biz yapar. Belki de kafede oturup sohbet eden biriyle harika bir bağlantı kurabilirsin 😄 Unutma, önemli olan kalptir. 💖 Sen nasıl düşünüyorsun?
Evet ama böyle kızlarda iyi ve efendi adamlara düşer genelde yani kendine bir bak ilk önce ben bu kızı hak ediyor muyum etmiyor muyum günümüzdeki çoğu erkekler hak etmiyor