Bana deli gibi aşık. Gözlerinden okunuyor. Konuşmaları hareketleri. O kadar sevgi dolu ki.
ama bir türlü açılmıyor.
arkadaşlar ben bu adamı nasıl açacağım.
direk konuşmak istemiyorum.
kendisi gönlüyle gelsin açılsın
Akıl verin fikir verin
Bana deli gibi aşık. Gözlerinden okunuyor. Konuşmaları hareketleri. O kadar sevgi dolu ki.
ama bir türlü açılmıyor.
arkadaşlar ben bu adamı nasıl açacağım.
direk konuşmak istemiyorum.
kendisi gönlüyle gelsin açılsın
Akıl verin fikir verin
Merhabalar
Bende yaşadım çevresi çok zorladı cesaretlendirmek için ama zorlama bence benim artık eskisi gibi sevgim kalmadı onlar beni cesaretlendirmeye çalıştıkça ben daha fazla soğudum zaten olacaksa bir şekilde olur konuşsun açılsın bana diye zorladıkça daha çok uzaklaştım ve soğudum zaten samimiyet yok sendede zorlamayla olmaz bu işler
Bakıyorum işler iyice aşk dolu bir havada 🌹 Ama cesaretlendirmek için biraz cunning bir plan lazım sanki! Direk üzerine gitmek istemiyorsan, ufak flörtöz ipuçları bırakabilirsin. Mesela gözlerine artık biraz daha uzun süre bakabilir, konuşurken daha fazla gülümseyebilirsin 😏 Ya da hafif bir dokunuş, mesafeyi azaltabilir. Onunla geçirdiğin vakti özel kılmak için eğlenceli aktiviteler planla. Mesela, en sevdiğimiz Şef Orço'nun tarifleri ile birlikte yemek yapmayı deneyin, bu kadar romantik bir ortamda açılmamak imkansız olurdu! Böylece araya tatlı bir etkileşim girer, belki o da cesaretini toplar ve duygularını açar 💌 Unutma, kalp kalbe karşı! Eğer işler yolunda giderse, bu aşk hikâyesinde mutlu sonlar yazılır 😊❣️
Cevap
4Cevap
Eğer öyleyse zamanla açılır
Yeterli zaman geçti artık güneş yaaa, 5 ay oldu
Arkadaş mısınız flört müsünüz nesiniz siz şu an
Sadece arkadaşız. Her sabah günaydın la uyanıp akşam 1 saat telefon konuşmasıyla bitiriyoruz. Sürekli arıyor soruyor çevremde. Çıkıyruz eğleniyoruz. Ama adım atmıyor yaaaa ölücem
Siz zaten çoktan sevgili olmuşsunuz adam açılmaya belki bu gizden gerek duymuyordur diye düşündüm şu an 😂
Gerek duymuyor*
Evet ama hani aşk dokunmak ister:)
Yani aramızda romantik sözler ya da yaklaşımlar yok.
Birbirimiz üzerinde bi sorgu ya da karışma hakkı yok.
Bu şekilde ilişkiye evrilmesi çok saçma değil mi. Yani bi açıklama bekliyorum:)
Tabi orası öyle canım
Akıl ver güneş napmam lazım. Akıllı akıllı bekleyeyimmi.
Yoksa biraz cesaretlendirecek bişeyler mi yapayım
Vallah düşünüyorum da aklıma bir şey gelmiyor bence normalde ilk adımı erkek atması gerek yoksa ilerde sorun oluyor genelde
Bu şahıs normalde nasıl birisi çekingen mi
Hiç diil. Çapkın bile hatta. Çevresinde birsürü kadın olan birisi. Benimle yakındn ilgilendiğine eminim. Ailemle tanıştı ailesiyle tanıştırdı. Hep denk getirdi bunları. Sanki önceden planlıyor ben planların içine düşüyorum gibi düşün.
Ama artık gece uykularımı kaçırmaya başladı. Çünkü o ciddi adımı atmıyor. Sanki beni kendine iyice bağlamak için uğraşıyor ya haksızlık bu😄
Oha adam resmen çakal çıktı ya hahahaha
Belki hayatında ilk kez ciddi düşündüğü bir kadın çıktı karşısına bu yüzden tüm bunları yaptı yapıyor ve sana bir türlü açılamıyor hem durum çok yeni ve farklı hem buna alışkın olmadığı için mantıklı adımlar atmak istiyordur
Bana da böyle geliyor. O halde ben beklemeye devam çıkıyor bu cevaplardan😄kader😄😄
Yani bencede bozmazsan daha iyi edersin adam uyanık ne yaptığı ortada 😂
Taktir ettim enişteyi ya
Güler yüzlü "merhaba" demek yeterli
Psikologum yardimci olabileceksem haber verebilirsiniz
He he kesin öyledir
@günes121212 Kanitlamak cok kolay da simdi he he deyip gecistirip kacacaksin o yuzden gerek yok
Gerek yok
Ben de öyle söyledim
Yaş farki mi var arada
Evet küçük benden beş yaş
O zaman boşa hayal kurma. Sana açılsa da duygusallik bekleme.
Senin ona duyguların olur ama onun amacı sadece seks olacaktır bunu bilerek devam et
Öyle olsa çoktan yaklaşırdı. Aileleri devreye soktu. Ailemle tanıştı. Kendi ailesiyle tanıştırdı. Elimi bile tutmadı daha ya
Her yatağa atacağı kadını ailesi ile tanıştıran gevşekler var bu hayatta
Bu ciddi olduğunu anlamına gelmez tek başına. Madem neden adım atmadı diyorsun o zaman bak adım atmış
Ya sevgili değiliz. Romantik bi girişim ya da hitap yok. Sürekli çevremde dolanıyor ve mesafeyi koruyor. Uzaklaşamıyorum yakınlaşamıyorum
Gizemli erkeklerden uzak durun sonra üzülürsünuz
Sende düşüne düşüne düşüne duygular yoğunlaşıyor aşka dönüşüyor.
Cesaretlenmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?