Hikayelerine baktım ve yarım saat sonra sildi benimde hikayelerime bakmadı sonrasında "son düzlük ⏳️diyip instagram "Ne yenilikler bölümüne yazmış bunu gerçekten ne demek istiyor ki neyin mesajı bu? Olabilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
anlamı yoktur.
Hayatıma yeni bi yön veriyorum demek istemiş
Nasıl yani madem niye hala beni takip ediyor ki benim duygularım hiç bitmedi ona karşı "son düzlük"demesine rağmen ses kaydına cevap vermiştim baya sinirli galiba "kız arkadaşım var bilerek beni zor duruma sokuyorsun yazma demedim mi dedi niye böyle ki ya
Sizin canınızı yakmaya çalışıyor, size düşen kendi değerinizi düşürmemek ve kendi hayatınıza dönmek
Eee ohaaa gerçekten mi ama çok üzüldüm biliyor musun
Ben olsam üzülmezdim
Hem üzüldüm hemde sinir oldum yaşadığımız şeyler üzüyor sadece yani o duyguları seviyorum ben onu değil baya dediğim gibi dedi belki de sizin dediğiniz gibi canımı yakmak istiyor
Vay bee demek ki baya baya yalan söylüyor bana yani böyle diyerek
Yazma zor durumda bırakıyorsun cart curt diyor ama hiçbir hikayemden eksik kalmıyor tam bir aptal resmen sabahın köründe bakmış
Soğuk sıcak sistemi, varla yok arası. Bu hep kafanızı hemde duygularınızı yorarak size zarar verir
Haklısın ama geçen gün söyle bir sey fark ettim başta bana yeni bir ilişkim var diyir sonra kız arkadaşım ve en son da bildiğin sevgilim var yazmış düpedüz tutarsizlik olduğu burada belli kendi tuzağına mi düştü o zaman bu
Sizde aynını söyleyerek kafasını karıştırabilirsiniz yeni biri var demek gibi
Hayat bi şekilde devam ediyor herkes kendine göre haklı
Herşeyi üstüne niye alıyon ki sen
Son düzlük ne demek işte neyi kast ediyor ondan öncede bildiğin kığılı dan bir şey almış sanki gösteriş yapar gibi onu koymuştu
Sizde anlama kıtlığımı var Türkçe dersi almadınmı aldın kibrinizden burnunuzun ucu bile göremeyip bu ne demek şu ne demek diye soruyorsunuz algınız kapanmış yuhh be
Defoll
Manası çok derin
Ne alaka alt tarafı son düzlük yazmış ve de kum saati koymuş bana bir ses kaydında dedi ki "Sen bana mesaj attığında yanımda kız arkadaşım vardı zora soktun beni birbirimizi görelim sen benj gör ben seni göreyim dedi arkadaşça dostça diye ne mana allahin aptalı ben bilakis bir şey diyemiyorum yazamıyorum ona sadece görüldü attım mal belki de derin manası var kimbilir
Sakin ol şampiyon belki de hiç anlamı yok. Derin anlam yükleme diyeydi benim cevap
Aynen salla geç kendi cetrefilinde kendi kafası karışsın harbi anlamadım ne yapmaya çalışıyor neyin kafası aq
Kafana yatmiyorsa sal gitsin zaten sevgilisi de varmış
Güldürme sokayım ne sevgilisi bir de ses kaydında diyor ki kız arkadaşım yanımdayken mesaj attın yani onun yanında benim attığım mesajı mı kontrol ediyor allahsen bir düşün dün de bildiğin kığılı falan paylaşmış sanki takım elbise neyin havası aq bu bir de son düzlük diyor
S. et o zaman sal gitsin bebek 😄
Gerçekten de evleniyor olmasın bu ama babası amcası falan da varmış yanında madem ne alaka ki madem niye hala takip ediyoz
Ben sen de o potansiyeli görüyorum Stalker modda bulursun 😄
Ne diyon allahsen ya acik konuş karı kız olayına hiç kafan basmıyor bence
Hahaha erkekler hakkındaki tüm değerlendirmelerin yanlış olabilir
Hele de bu son yorumdan sonra daha çok verdin o Vibe ı 😄 kafana yatmiyorsa sal. Kafana yatıyor emin olmak istiyorsan araştır diyorum
Hayırlısı olsun
Ne için yani
Evleniyor mu yoksa
Hersey icin
Acil konusalım
bekliyorum seni
Xper yetmiyor eklemişsiniz
bitirmiş
Ya bir yürü
Niye madem hala takiplesiyoz
son diyor deneme yani
Bir şey diycem benim hiksykerime uzun zamandır bakmıyordu bu geçen gün baktı aynada bir selfie yapmıştım resmen gördü 2 saat sonra kendi de aynı şekilde fotoğraf paylaştı mesela ama neden
Buyrun