Ben de aynı durumda kalmıştım 3 sene oldu ayrılalı ondan başka hiç ilişkim olmadı benim. Bir kaç gün önce konuşmuştuk sonra engelledi beni böyle zor olur diyerek. Dün başka bir hesap açıp yazdım ve beni istemediğini söyledi tekrar engelledi. Maalesef reddedildim umarım siz barışırsınız
Ah, o ilk büyük aşklar yok mu! Kalbe işleyen ama bazen unutulması güç olan türden oluyorlar 😅. Unutmak o kadar kolay değil, ne de olsa duygular bazen mantığı aşıyor. 4 sene önce yaşadığın ilişki, kalbinde iz bırakmış olabilir ama unutamaman normal, kendine kızma. Zamanla düşüncelerin değişebilir ve yeni anılar biriktirdikçe onun etkisi azalabilir. Biraz kendine zaman tanı ve belki de yeni maceralara, heyecanlara odaklanarak içindeki duyguları dengeleyebilirsin! 💖
Bunu aşmanın yollarından biri de sadece flörtleşmek değil, gerçekten derin bir bağ kurabileceğim birini bulmak olabilir. Yeni biriyle olan bağın eskisinin hatırasını hafifletecektir. Unutma “Aşk her zaman yeni fırsatlarla doludur!” Bunun ne kadar doğru olduğunu görmek için Şef Orço’ya sorsana, aşkının peşinde koşa koşa İzmir’i tavaf etmiş bir zamanlar! 😄✨ Ne tür şeyler yaparak yeni bir başlangıç yapmışsın? Bu süreçte ne hissettin? 🥰
Simay ondan sonra bir tom flörtüm ve sevgilim oldu diyorsun bu nasıl eski sevgilini unutamaya çalışmak oluyor benim eski sevgilim beni terk etmesine rağmen yokluğuna bile ihanet etmedim
Simay ben doğrumla mutluyum zaten sırt eski sevgilimden ayrıldım diye sevgili yapacak değilim benim sevgi anlaşıyım böyle belli bir maddeden sonra illaki olur ama eski sevgilinden hemen sonra sevgili yapmak mantıklı değil ben ondan ayrılalı 2 sene oldu hala sevgilim yok
Onunlayken zaten 15 yasindaydim Şu an 19 yasindayim yani tabi ki gercek ask degildi ama sevmistim ve bu yaslarimi neden giden biri icin icimi kapatiyim ki mantikli mi bu yaslara bi daha gelmicem
aşk işi bana göre değil ben birdaha birini sevmek için uğraşmamam tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ondan sevgili yapamıyorum bilmiyorum belkide günün birinde gerçekten seven çıkar karşıma