Flortüm normalde de bana çok zaman ayırmayan sürekli işi çıkan birisi buaralar da az konuşuyoruz ondan dolayı sinirliyim ona günde çok çok çok az konuşuyoruz artık özlemekten usandım 2 saat önce yarım saat kadar konuştuk ariycam dedi aramadı hala onu bekliyorum ben arayayım mı dursun mu ya da mesaj atayım m
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİş güç bahane seven insan bunu yapmaz her fırsatta yazardı aklından çıkmışsın ki gönlündende çıkman yakın aşkı bitmiş menfaatler başlamış. Ama sen bunları göremeyecek kadar safsın seni 3. 4. Plana atan birini yğzsüzlük yapıp arıyorsun
0113 Yorumla
Soran1 yılUzun süredir çıkmıyoruz çok kısa süredir beraberiz içimin nasıl yandiginin tarifi bile yok sadece ağlıyorum
- 1 yıl
İlk flört ederken bu adamın işi gücü yokmuydu? Hep bi bahanesi olur ilerde olmuyor deyip şutluycak seni
Soran1 yılSende niye öyle kötü kötü konuşuyorsun ki ya
Soran1 yılAllah korusun
- 1 yıl
Gerçekleri neden görmemekte ısrar edip duruyosun kendini kandırmaktan vazgeç kendine kötülük etmekten zevk mi alıyorsun
Soran1 yılNe yapayım
Soran1 yıl30 yaşında adam
- 1 yıl
Bu kız benden ayrılmaz elimin altında yazmasamda diye düşünüyor bunun aksini ispatla tamam ama o adam başka kadınlara yöneldi o yüzden böyleyse canın yanar
Soran1 yılYöneldiğini nerden biliyorsun
- 1 yıl
Sana olan ilgisinin azalmasından
Soran1 yılElinin altındayım diye öyle mi yapması lazım ben konuşmak istedikçe telefonu kapatmaya çalışıyor gibi hani benimle konuşmak ona keyif vermiyor sanki hevessiz isteksiz
Soran1 yılNormalde de ilgisizliği hafiften vardı da bir süredir hepten
- 1 yıl
Sosyal medya hesaplarında takip ettiği bi sürü kız olduğuna 150.000 lirasına bahse girerim ve seni haketmiyor
Soran1 yılYok hepsini çıkarttım ben
- 1 yıl
Sen çıkarttın demekki kadınlara zaafı var öyle değil mi?
- 1 yıl
Başka bi hesap daha açmadığını nerden biliyorsun?
Soran1 yılAçmıştır
Soran1 yılKonusur amaneeye gider ki sanki ciddiye mi binecek
- 1 yıl
Nekadar aciz olduğunun farkında sındır umarım herkesle konuşup yatsın arada bana da gelsin yeter diyorsan devam et onur gurur haysiyet şeref İzzet itibar peşinde koşma kaybetmişsin cidden ben şok
Soran1 yılYaa 😂 çok sövdün onu demek istemedim diyorum ki yapsın en fazla ne yapacak yani bunu demeye çalıştım
Soran1 yılAma insan nasil bu kadar ilgisiz olabilir hayret ediyorum
- 1 yıl
İşte başka karılar var senden hevesini almış onu diyorum hala neden diye soruyosun
Soran1 yılBenden hevesini almış mı ne yaptı ki hevesini aldı elimi bile tutturmadim
- 1 yıl
Ozaman usanmıştır senden fazla naz aşık usandırır
Soran1 yılSende moral mi veriyorsun canımızı mi okuyorsun
- 1 yıl
Canım benim ilerde daha beter ağlayıp üzülüceksin dost acı söyler
- 1 yıl
La hergele haklı burada hanfendi seven adam napar neder iğne ile kuyu kazar yinede zaman bulur hadi 1 oldu aramadı 2 oldu aramadı 3-4-5-6-7 diye gitmiş gözlerini aç yaw
- 1 yıl
Kardeş kız öyle biri değil sen mevzuyu bilmiyon konuşursa konuşsun ne yapabilir ki en fazla benle evlensin benim aşkım ikimizede yeter evlendikten sonrada kimle konuşursa konuşsun diyor yani gurur felan yok öyle yorum yap 😀
Soran1 yılOff nerenden uyduruyorsun 😂öyle bisey demedim iyi misin yaa kendi kendine şey uydurma dediğim şeyi başka yere cekme
Soran1 yılErkek kafası iste
- 1 yıl
La boş ver kanmaya devam etsin sevgilisi 1 ay telefon etmesin buna işi var der telefon bekler daha :D
- 1 yıl
bi ihtimal daha var şarkısını dinle milyarda bir ihtimal sen haklısın
- 1 yıl
Sendeki umut Adriana limanın peşinde koşan fakir tipsiz adamın ona bakma ihtimalini düşünüp googledeki resminin altına tanışalım diye yazan adamda yoktur sendeki iyiniyetin yanında poliyana halt etmiş çüşş yuhhh 😀
- 1 yıl
Hep iyi niyet hep olabilir vs yok canım felan
Soran1 yılHayirsiz hergele ne demeye çalışıyorsun milyarda bir sen haklısın falan hayatımızdaki adam yoruluyor yorgun argın geliyor kendini iyi hissetmiyor diye yanında oluyoduz bekliyoruz destek oluyoruz anlayış gösteriyoruz siz erkekler ne anlarsini insanlıktan
- 1 yıl
Ulan kadınlara zaafı var sen sildim onları dedin sildiysen zaafı var farklı bi hesap açmıştır gene sana ilgisi azalmış işi olan adamsa senle ilgilenirken sürekli yazarken işi yokmuydu?
Soran1 yılBiz mi suçlu oluyoruz siz yanınızda olan birisine değer vermediginiz cepte görüp ilgisiz davrandiginiz için siz mi haklı oluyorsunuz
Soran1 yılBaşından beri deli divane değildi bana anladın mi zaten çok kısa süredir z konuşuyoruz çıkıyoruz
- 1 yıl
Bebeğim hayatım ben suçlusun elinde tutamadın demedim ki adam suçlu yerden göğe kadar o yüzden ayrıl diyorum
Soran1 yılNormal yazıyordu işte ama su son zamanlar da hepten boşladı bütün işlerini hallediyor en son yazıyor bana o da az bisey sonra hemen uykum geldi deyip gidiyor
- 1 yıl
Ozaman işin garanti nasılsa kızlarıda sildin hesabından başka kimseyi eklenmez içindeki kadın zaafıda bitti 😀😀
Soran1 yılElimde nasıl tutucam malmisn sen bebek mi bu elimde tutayım
- 1 yıl
Hep istemeden konuşuyor diyon kesin yorgundur uykusu gelmiştir
- 1 yıl
Hep onu savun kendini savunmadığın kadar
Soran1 yılNe bicim insanlarsiniz ya insan kıymet vermez mi değer vermez mi bu kadar mı körsunuz bu kadar mı insafssizniz ya siz merhametiniz yok ki adam işe gidiyor akşama kadar yazma yazmıyor doğru düzgün eve geliyor yatacağı vakit konuşuyor
Soran1 yılİşte kaçıyor konuşmuyor kaçıyor
- 1 yıl
Hehe kesin öyledir başında halesi de var mı?
Soran1 yılNasil yani anlamadım
- 1 yıl
Kanatları vardır uçarak gider işe başındada halesi vardır melek ya 😀
Soran1 yılNe diyorsun sen yaa
Soran1 yılAçıkça konuş
- 1 yıl
Kardeş sen hergeleyi dinle bu işlerden çok iyi anlıyor ezik biriydim herkesten intikam almam için yön verdi insanları iyi anlar o adam seni sevse sürekli yazardı
- 1 yıl
Ya kadında yüz yok adam isteksiz konuşuyor uykusu vardır diyor buna yazmıyor işi vardır diyor kız kendisi ağzıyla profilimdeki kızları sildim diyor kadınlara zaafı var bide üstüne başka hesap açmıştır diyorum hala sevgilisini savunuyor boynoz yiyince artık sen teselli et burdan cahile laf anlatacağıma körlere renkleri anlatırım daha kolay
- 1 yıl
Bi kadın için zor bi durum zaten ilgi yok zorla konuşuyor işte
- 1 yıl
Bunu anlamıyorsa napıyım ben anlattım
Soran1 yılYaa iyi misin kardeşim kızlar vardı da senin hesabinda hiç kiz yok muudu az kız vardı olanları da tanıdık falan dinlemedim akraba vs çıkarttım taktığın şey bu mu işte siz erkekler dengesiz varlıklar olduğunuz için anlayamiyoruz ne olduğunu bakıyoruz güzel güzel konuşuyorsunuz sonra böyle yapınca diyoruz ki acaba ne yaptık ya da ne oluyor bizim mi suçumuz var vicdansızlar zorla konuşan konuşmasın yazmasin aramasın asla peşinden koşmam kimsenin ama sevdiğim insan için çabalarım orta yolu bulmaya çalışırım çünkü kolay bulunmuyor birini insan kolay güvenip hayatına alamıyor çok zor olunca da istiyor ki tam kalsin
Soran1 yılHahaha çok komik
- 1 yıl
Orta yolu bulmuşsun zaten biraz kızlar kullanır biraz sen onu öyle kabul etmişsin hala güvenilir birini bulmak zor diyor ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kahkaha attım 🤣🤣🤣
Soran1 yılHani cidden anlamıyorum ağlıyorum sadece insan düşünüyor neden yani ben konuşmak için can atarken dört gözle beklerken niye aramaz yarım saat konuşup uyur hiç mi heves yok yaa 30 yaşında adam hiç mi umudu yok
Soran1 yılHergele allah sana aynısını yaşatsın kardeş
- 1 yıl
Sahte mutluluk kurmuş yıkmayalım boş ver 🤣
Soran1 yılateşli_kadın sende kadınsın güya insan destek olur köstek olmaz
- 1 yıl
Kardeş anlamıyonmu sen yol ver ayrıl gitsin iyiliğine söyledim beddua ile karşılık verdin sende biliyorsun gerçeği ve seni sevmediğini konuşmak istemediğini ama hala bi umut bekliyon acziyetin bu kadarı olur mu dedirtiyosun anla artık anla yuhh
- 1 yıl
Canım benim inan bende üzgünüm ama hergele doğru söylüyor seven insan bunları yapmaz inan seninle ilgilenmemesi ve bahaneler türetmesi senle konuşmak için isteksiz olması bunlar normal mi sence
- 1 yıl
Yenisini bulursun işallah benim tesellim bu olur üzme kendini
- 1 yıl
O erkek biraz seni garanti görüyor bacım sensiz kalsın burnu sürtsün inan bana nasıl kapında köpek olcak
- 1 yıl
Hayır ne biliyon ateşli kadın belki işi var belki uykusu var belki çok seviyor sevdiği için ilgilenmiyor sevdiği için konuşmuyor yazmıyor ne malum demi 🤣🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılHergele madem sevmiyor neden yüz yüze gelmeye çalışıyor buluşmak istiyor islerime dahil olmak istiyor
- 1 yıl
Kadın zaten bu durumla yüzleşti biliyor üzülmesin diye destek olalım azıcık sende biraz moral ver kıza ayıptır
Soran1 yılBir xey yapacam destek oluyor vs
- 1 yıl
Seni daha iy görmek için seni daha iyi yemek için kırmızı başlıklı kızda da bu skeç vardı bunlarıda kullanmak için yapıyor zaten destek oluyorum ayağına seni götürücek
- 1 yıl
Sevdiğinden değil yani
Soran1 yılFenerbahçe40300 valla abi yarım saat kadar konuştuk gitti daha gelmedi bekki uyuya kaldı bilmiyorum ama insan böyle yapar mı yazık değil mi iki gündür canım çıktı ağlamaktan bu hayatta biraz sevilmek istedim ne ailemden hayır geldi ne kardeşlik gördüm çok mu şey istedim ben Allahtan bazen düşünüyorum acaba ben mi abartıyorum akışına mi bırakmam lazım diye
- 1 yıl
Şimdi anladın mı ateşli?🤣🤣🤣 Hala umudu var sevmese bana destek olmaz buluşmak istemez demi diye kendini kandırıyor 🤣🤣🤣 bundan iyi dolandırıcı olur aw kendisini kandıran herkesi kandırır🤣🤣🤣
Soran1 yılKullanmak için mi😔😔 ama evlilik işini hızlandırmaya bakıyor
- 1 yıl
Hala akışına bırakalım diyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılGülme komşuna gelir başına demişler
- 1 yıl
Ateşli ve fenerbahçe buna biraz türk filmi seyrettirin İstanbul'da evlilik vaadiyle kandırılan kötü yola düşen kadınları konu alan Nuri Alço ve coşkun filmlerini tavsiye edin cidden hem anlamıyor Cahil hemde saf hala umut ediyor
- 1 yıl
Ben senin inadına ve ısrarına gülüyorum canım
Soran1 yılBen tecrubesizim aşk konusunda bilmiyorum kim iyi kim kötü ama evlilik sürecini hızlandırmak isteyen birisi neden kullanmayı düşünsün
- 1 yıl
Hızlandırıyor gibi rol kesiyor herkes bilirki kız evlenmeden önceki aylarda yatakodasının kapısını açık bırakır
Soran1 yılSen bunları nerden tecrübe ettin zihniyetin ona göre mi çalıştı yoksa
- 1 yıl
Evlencez diye yatıp evlenmeden ayrılan bi sürü kız var hala sen safca davranıyorsun evlenmek isteyen senle ilgilenirdi zaten mal
- 1 yıl
Hayatı biliyorum ben ve bi sürü sorun çözmüşümdür tecrübe diyelim
- 1 yıl
Bak diğerleri yazmıyor neden anladılar laftan sözden snlamayıp inatla sevgilini savunduğunu
- 1 yıl
Bende son sözümü söyleyim yoksa sabaha kadar bitmez sevgilin seni seviyor deli gibi oldumu istediğin cevap buydu verdim iyi geceler bu yoruma cevap vermezsen sevinirim
Soran1 yılPeki son sorum ne yapayım ona?
Soran1 yılBen öyle şeyler duymak için değil aklıma takılan ne varsa sordum
- 1 yıl
Seven insan böyle davranmaz defol git hayatımdan bidaha yazma de ki seni aramadı zaten aramaz o biraz ayak yapar öyle değil felan diye sonra yazmaz 2 hafta boyunca Aralıksız yazarsa devam et o zaman da seni 3. Plana atmaz bidaha
Soran1 yıl2 hafta boyunca aralıksız yazarsa derken üzerime düşerse mi
- 1 yıl
Ayrılma benden diye dil dökerse onu diyecek bile cesaretin yok demi yazık sana
Soran1 yılİnsan sevince böyle oluyor işte
Soran1 yılKıyamıyor asla da karşındaki kıymet bilmiyor
- 1 yıl
Durumun böyle olsa napıcan yol yakınken vazgeç
Soran1 yılMuslumaniz cok şükür
Soran1 yılYapmam Allahin izniyle
Soran1 yılBen sadece biraz daha sabrediyorum bana diyor aslında şöyle neye moralin bozuk ne oldu falan ama söylemiyorum neden olduğunu belki de anlasa kendisini toparlar da söylemiyorum ama sabrediyorum az daha devam ederse bu sefer çok büyük ayar cekicem çok az kaldı
Soran1 yılHerkesin sabir noktası var
- 1 yıl
Sabreden derviş muradına ermeden gebermiş derler ne sabrı hala inat ediyosun ortada bi ilişki yok anla artık anla anlıyomusun? Yok
Soran1 yılBuluşmaya çağırıyor insanda heves bırakmadı
Soran1 yılNormal günler de ilgi yok ama buluşmaya çağırıyorlar
- 1 yıl
İşini görüp senden faydalanmak için umudu var seni kullanmak istiyor işte gör bunu
Soran1 yılİşini görüp faydalanmak istiyor dediğin s*KS mi
- 1 yıl
Evet olamaz mı?
Soran1 yılOlamaz öyle biri olmadığımı asla izin vermeyeceğimi adı kadar biliyor
Soran1 yılElimi tutması sarılması desen tamam da
- 1 yıl
Bu gün elini veren yarın.. anla işte
- 1 yıl
Böyle düşünüyor
Soran1 yılSenin yaşın kaç
- 1 yıl
33 niye sordun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşk ve sabır, zor bir kombinasyon değil mi? Öncelikle, kalbini dinlemek önemli ama biraz da strateji gerekebilir 😅. Beklemek, hele ki özlem içinde beklemek, sabrını sınıyor resmen!
Eğer içinden geliyorsa ve gerçekten merak ediyorsan, onu aramak kötü bir fikir değil. Ancak, kendini sürekli "acaba beni düşünüyor mu?" diye endişelenirken buluyorsan, belki de biraz geri çekilip onun adım atmasını beklemek iyi olabilir. Kendine ve hislerine de zaman tanı. Biraz spor yapmak ya da Şef Orço'nun yemek tariflerinden birini denemek belki seni rahatlatabilir 🍰.
Karşılıklı ilgi olmazsa bir ilişkiyi yürütmek çok zor! Unutma ki aşk, her iki tarafın da çaba göstermesiyle renklenir. Peşin yargılarla üzme kendini, duygularını dikkatlice değerlendirmeye çalış 💖.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılarama bence
00 Yorumla 2 saat konuşmadın diye mi bu trip senden bi kere ciddi ilişki kadını olmaz geç o işi hayat kadınısın sen...
08 Yorumla
Soran1 yılNe kadar boş insansın norm de de zaten doğru düzgün konuşmuyoruz hiç siz sevgi nedir anlamazsınız kj
Soran1 yılHayatına biri alıyorsan biraz da olsa zaman ayırırsin ailene arkadaşlarına onabuna gelene kadar kızı atıyorsunuz en sona yatmadan azıcık konuşuyor kapatıyorsunuz ya da mesaj atmaktan kaçıyorsunuz siz kendinize ne arıyorsunuz tam olarak?
Soran1 yılAşk sevgi bu mudur insan sevince özlemez mi sürekli aramaz istemez mi
- 1 yıl
Benim aradığım şey sadece kendimi tatmin etmek ya da sevgilim var demek için hiçbir kızla iletişime geçip sevdiğimi söylemek değil şahsen böyle düşünüyosan önce ön yargılarını kır ve objektif olmasını öğren ben karşılıklı saygı ve güvene inanan bir insanım ben yapmıyosam o bana bişey demeden herhangi gibi kötü eylemi yapmaktan kaçınıyosam benim partnerimde kaçınır çünkü ben partnerimi buna göre seçerim ve bu yüzden henüz hayatıma adam akıllı tek bir kadını almadım çünkü istedikleri tek şey ya ilgi ya da kukla gibi kullanabilecekleri erkekler çevremde konuştuğum sohbet ettiğim 1 2 kız var ama hiç biri flört olamaz hatta arkadaşım bile olamaz o seviyede bile görmüyorum çünkü benim hayatıma katıcağım kişi benim kutsalımdır mahremimdir aynı şey onun içinde geçerli (dindar değilim anlaşılsın diye bu kelimeleri seçtim) senin ikili ilişkilerini ben buradan yönetemem yani bu tamamen senin sorunun ben sana burada akıl verir geçer giderim her insan keşfedilmesi gereken bir limandır ben buna da inanırım ama bu devirde insanlar daha kendilerine değer vermiyorken benim böyle birşeyler söyleyebiliyor olmam çok cesurca ve yine kaldı ki hayatta birisine haddinden fazla ilgi göstermem kim ne hak ediyorsa o fazlasını da vermem çünkü benimde bir iş hayatım ve özelim var diyeceklerim bu kadar...
Soran1 yılİşte bu yüzden yalnızsın ve yalnız olmaya mahkumsun yarım saat günde konuşup telefonu kapatabiliyorsan saatlerce günün neredeyse tamamını o insansiz gecirebiliyirsan sevmiyorsun demektir istemiyorsun demektir kimseyi oyalayıp da vebaline girmeyin o zaman eğer sizin yüzünüzden gözyaşı döküyorsa asla hakkını ödeyemezsiniz çünkü istemiyorum deyin hayatınızdan çıkarın basit yöntemi bu
Soran1 yılSen ilgi kuklaligi görmemişsin 😂 işte bu yüzden hayatına kimse girmeyecek siz aşk sevgiden anlayacak varlıklar değilsiniz insan özlüyor anladın mi çok özlüyor ilgiden değil o
- 1 yıl
Benim yalnız olmakla bir problemim yok gayet mutluyum ama sen sanırım yalnız kalamayacak kadar aciz bir insansın çünkü insan farkına vardıköa yalnızlaşır belli bir oranda kendini dış dünydan soyutlamak ister ama benim öylede bir derdim yok istediğim zaman insan içine çıkıp aşırı özgüvenli bir şekilde takılabilirm ama ne var biliyo musun gereksiz özgüven beraberinde felaketi getirir ve haddinden fazla konuşmak ise kendi bilgeliğine hakarettir bazı şeyler algılanarak öğrenilir
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakın arama. Seni umursayacak olan zaten seni arardı kızım. Nerden biliyorsun diye sorma.
025 Yorumla
Soran1 yılİçim acıyor 😔😔
Soran1 yılBurcu yengec kendisi ilgi mi istiiyor acaba hani alınganlar ya benden mi adım bekliyor ben anlamadım ki
Soran1 yılDuygusal burcuna göre ama hiç duygusal hareket etmiyor
Soran1 yılAğlıyorum 2 gündür ne kadar kötüyüm bilemezsin asla belli etmiyorum ona ama içim yaniyor
- 1 yıl
Yavrum burcu öküz burcu
Yengeci balığı yok bunların. Senin burcun istersen oğlak ol en soğuk burç sende olsun. Ama sen birini seversen ona ilgi gösterirsin değil mi? Aşkım benim ex de yengeç burcuydu başta ne ilgili ne ilgiliii 2. Ayda ilgiyi azalttı. Yok işlerim oluyor sürekli konușamiyorum falan önce neden işin yoktu😀 inanma böyle şeylere sende
SEVEN İNSAN ZAMAN YARATIR
Soran1 yılNeden insana acı cektiriyorlar
Soran1 yılBen neden ağlıyorum yaa kendime de gelemiyorum ki kalbi o kadar kırılıyor ki insanın canı o kadar yanıyor ki aramamak nedir yaa sadece yarım saat konuşmak nedir yazık günah ya
Soran1 yılTam olarak nasıl elde ettiğinden emin olabiliyor? Ne garantisi verdim
Soran1 yılSoğukta yaptım o kadar
Soran1 yılİse yaramadı
Soran1 yılNasil yani
Soran1 yılHee bende tam tersi sevildiğini hissettir uzaklaşma üzerine düşer demek istiyorsun sandım
Soran1 yılBüyük ihtimal öyleydi çünkü bana çok hızlı gidiyorsun falan demişti benden daha ilgilisin
Soran1 yılKendimi çektim işte üzerine daha düşünüyorum
Soran1 yılDüşmüyorum
Soran1 yılÇok teşekkür ederim canım
1 yılBir şey yazma o arayınca da hemen dönme.
08 Yorumla
Soran1 yılBana kalsa engel aticam ama kendimi çok zor tutuyorum
- 1 yıl
Rahat ol ya :) düşme peşine bu kadar. Kendinle, işlerinle ilgilen.
Soran1 yılÖyle deme yaa çok ozluyor insan kendisini eksik hissediyor sevmediğini dusunuyor
- 1 yıl
Böyle diyorum :) üzülmeni istemem, o yüzden kendinle ilgilen diyorum. Erkek gerçekten çok yoğun değilse isterse konuşur zaten.
- 1 yıl
Hatta atacağın mesaj max " ya bekledim ama sanırım müsait olamadın, benim artık uyumam gerekiyor daha sonra müsait olursak konuşuruz" olmalı
Soran1 yılEve gelmişti yemeğini de yemişti tek yapması gereken aramaktı yani sadece yarım saat konusabildik başkası mi var ben anlamadım ki yaa kaç gündür hemen kaçıyor
Soran1 yılMesaj dahi atasım yok o kadar kinlendim
- 1 yıl
Ohoo güzelim, üsteleme ve düşünme böyle. Bu tekrarlayan bir şeyse bir de hiç hiç takma yani sen onunla meşgul olmadığını hissettirirsen dönebilir, üstelersen değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılArama
00 Yorumla
1 yılKendin bilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılKalsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem