Bu hislerimin derdi ne çıldırıcam bakın bii?

Duygularım çok değişiyor gğn içinde ağlıyorken bir anda neden ağlıyorum diye gülüp dans ediyorum. Bazen boş boş ni yerleri izliyorum insanlara daliyorum bakarken. Düşünmeyi unutuyorum. İnsanları cok kıskanıyorum özellikle dış görünüş konusunda. Aynu zamanda cok kıskanıldığımı düşünüyorum benim cirlin olmami istiyorlar gibi geliyor. Arkamdan iş çeviricekler gibi geliyor. Bir ortama gidiğimde etkileyedek izlenim bırakmak istiyorum bazen cok etkileyici olmak istiyorum bazen onlar etkilendiği halde onlari sinir rdip gıcık olsunlar bana istiyorum. Bazen Erekekleri tajrik etmeyi seviyorum bazen brni obje görüyorlar diye sinir oluyorum. Bir erkeğin dikkatini çekemediğim de asiri sinir oluyorum. hep ağlayasım geliyor ağladığımda gülesim geliyor. Bazen bod bos gülüyorum sacma seylere. kendi kendime konusyorum. Cok unutkanım. her sey yasanmamıs gibi geliyor bazen benim neyim var ya

Güncellemeler
1 yıl
Bir insanın bir yanlış hareketini gördüğümde direkt siliyorum nefret ediyorum sevdigime cok baglaniyorum hep uclarda gibiyim