Bir AKP kinin neden sevilmeyeceğini aşağıda AKP li gibi görünen bir çapulcu özetlemiş. Hemen bir çamur atma hemen tırnak geçirme. Adam beyinden mahrum. Erdoğan " hocam buyur gel " diyince dersanesine gider şimdi sövünce " fetoş " der. Yani beyni bile ipotek olmuştur.
https://m.youtube.com/watch?v=hrHIaSF0eBk
Neymiş istiklal Marşı'nı bilmiyormuş ekmeleddin ulen hıyar adam hafız hafı bunu da söylesene senin bütün AKP li adamlarını satsan adamın tırnağı olamaz.
Şimdi bende
Bunu koyuyorum Erdoğan diyor ki " çocuklarıma helal lokma yedirmedim "
Eee bizde onu diyoruz işte haram yiyorsunuz haramzadeler. Hırsız var diyoruz alınıyorsunuz hayırdır zorunuz ne neden gocunuyorsunuz? İş kaygısı tamam da bu kadar dert etmeyin ya.47 Yorumla- +1 yıl
dili sürçüyor orda
- +1 yıl
@mucco nun son görüşündeki videoları izlermisin
- +1 yıl
Öncelikle CHP li değilim. Madem Kılıçdaroğlu videosu paylaşıyor
https://m.youtube.com/watch?v=AtQKWyQI5l8
Al izle o. Onun yorumunun altına da bunu izlemesini söyle. " adamsan " - +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=x8Iitj-KAo8
Al yorum yap :)))
Dili sürçmüş
Bunlar da montaj montaj " hece hece montaj " de mi la :)))
Oğlum az Allah ın verdiği aklı kullanın. Kılıçdaroğlu ndan banane ben Muhsin başkan cıyım varsa Muhsin reis in sıkıntısı paylaşın. Yoksa bunları yorumlayın. Ona göre video atayım - +1 yıl
Tamam soylerim
En İyi Cevaplar
Akp'li Adamla Birlikte Olmazlarmışta, Bakire Olup Evde Kalsa Bakmazmışta,
https://www.youtube.com/watch?v=vJ9BsByMY00
Siz Gidip Yabancılara Aşık Olun, Akpli Olmak Nedir?
CHP li veya MHP li Olupta Fetoş gibi Bir kuklayamı inansınlar, Ekmeleddin'e mi Oy Verselermiş.
Adam Daha İstiklal Marşını Bilmez Konuşmayı Bilmez.
Hz. Muhammed'in Karikatürü Yayınlanınca Destek Veren Kim? CHP...
Sonuna Kadar #AKP...58 Yorumla- +1 yıl
sonuna kadar katılıyorum sana. alayı birleşse ne yazar halk onları seçmedikten sonra
- +1 yıl
bunlar kolayını bulsalar akp yi yıkmak için yabancılarla anlaşacaklar. gezi parkında bizi avrupaya şikayet ettikleri gibi amerikadaki newyork times gazetesine para toplayıp ülkeyi karalamak için manşet attırdıkları gibi
- +1 yıl
bunların belki fikirleri değişmeyebilir ama gelecek neslin çoğunun fikirleri akp den yana oluyor. böyle giderse dahada azalacaklar inşallah
- +1 yıl
Aşada Birisi Dil Sürçmesinin Videosunu Yayınlamış.
Bende Engellide O Ona Bu Videoyu İzletirmisin?
https://www.youtube.com/watch?v=etBAUcP7kkk - +1 yıl
Tunçemire bunuda izlet Allah İnsanın Yarattığı En Değerli Varlıktır Dimi :D
Allah'ı İnsan Yarattıya Kemale göre
https://www.youtube.com/watch?v=hm0V08YWeIo - +1 yıl
Tunc yaptigi yorumlarda video paylasmis izlemeni istiyor
+1 yılBen parti tutmuyorum ama olmam, cunku eger bir insan akpliyse demkki 5 duyu organini ve behnini kullanamiyor demektir. Bana kizmayin hemen aciklayabilirim. 10 sene oncesinde bu kadar vergi, kadin siddeti cinaytler cahillik varmiydi? O 1000 odali saraylarda ozel ascilarla yasarken şu an ak partili olan insanlardan en az 1 milyonu aclik sinirinin altinda yasiyor. Bu akilla giderlerse daha coook ac uyuyacaklar.
2013 Yorumla- +1 yıl
eskiden sanki saraylarda yaşıyordu insanlarya. sanki eskiden 5000 dolar maaş alıyormuş gibi konuştun. ne yani saray yerine kümesmi yapsalardı. Akp gitsede o saray kalacak. Ülkenin itibarını prestijini gösterdi o saray
- +1 yıl
Cumhuriyet kuruldugundan beri Atatürk dahil bütün Cumhurbaskanlari Çankaya köşkünde yaşadı, bu adamın kendine saray yapıp gelenegi bozup baska bir yerde yasamasi demek, 2023 de olacaklarin alameti demektir
- +1 yıl
Çankaya köşkünü kim yaptırdı? Cevap atatürk. o zaman onada laf söyle madem. çok dar düşünüyosun gerçekten çok cahilsin buda sana kapak olsun. Bu saraydada bundan sonra gelecekler kalacak işte
- +1 yıl
Atatürk'ün A'sını büyük yaz
- +1 yıl
Bundan sonrası gelmiycek adam kök saldı bırakmıyor
- +1 yıl
Allah askina beyin yasin kac senin :D kapak olsun flan cocuk musun :D
Bak Ataturk zaten Cumhuriyetin kurucusu degil mi? Ilk o geldi ve yaptirdi, neden digerleri degilde bu adam yaptirdi? Onca katrilyonlar harcandi bos yere emeklilere engellilere fakirlere verebilirdi, belediyelere yatirip alt yapiyi duzelttirebilirdi ve o sel sularinda insanlarin malina canina zarar gelmezdi, boklu hastanelere verip gerekli teknik donanimi saglayabilirdi şu an bir devlet hastanesinin odasinda 4 cocuk yatiyor ve refakatcilari onlarla birlikte birak allah askina ya devlet biziz, resmen bir burs icin yalvarir olduk kendi ulkemizde, herneyse diyeceklerim bitti galiba simdi biraz dusun istersen ben neden akpyi savunuyorum bunlari goremiyorum ben kormuyum sagirmiyim dilsizmiyim flan diye 3 maymuncuk. - +1 yıl
diğerleri başka saraylar yaptırdılar osmanlı zamanında
- +1 yıl
Allahım kendi azonla diyosun osmanlı zamanı diye :S
- +1 yıl
antalyadada seçimi ak parti kazandı orasıdamı varoş
- +1 yıl
akp ekonomiyi kalkındırdı. tasarruflarla oldu o saray. israf değil israf neden olsun yıllarca siyasetçileri ağırlıyacak orası
Olurum benim için bunlar önemli değil. herkesin siyasi görüşleri ayrıdır. din, dil, ırk, renk ayrımı yapmadan ilk önce insanı, insan olduğu için sevelim sayalım. Der susarım :))
71 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Çok sorun edeceğimi sanmıyorum, sonuçta özgür bir birey ama çok siyaset üzerine konuşur ikna etmeye çalışırım. :)
Vakti zamanında bende Akp ye oy verdim fakat artık hiçbir partiye destek vermiyorum. Mecbur da değilim. Her partinin bir yerlere bağlılığı var ve Akp karşısındaki en güçlü parti olan Chp de Muharrem İnce'yi genel başkan yapmayıp yine Kılıçtaroğlunu seçerek parti hakkındaki düşüncelerimi doğru çıkardı. Ayrıca cemaatle olan bağlantısını da doğru bulmuyorum.
Kısacası her partinin sömürüye ya sessiz kaldığını ya da destek verdiğini düşünüyorum. Hakkın yanında olabilmek için haksızlıklara destek vermeme yolunu seçtim. Evet biliyorum etkisiz eleman gibi bir şey oluyorsun fakat ne Chp nede başka bir parti sömürü düzenini değiştirmeyecek. Başka yollar aramanın vakti gelmedi mi?11 Yorumla- +1 yıl
şimdilik bunlar var elimizde bunlarla idare edicez artık
👏👏
Atatürk'e parmağını uzatıp sen diktatörsün denilen hikayeyi ilk okuldanda olsa bilmeyen yoktur heralde... Şimdi gelelim asıl meseleye evet Atatürk diktatör değildi o önderdi ama şu an Atatürkçülük lafzıyla dolaşanlara sesleniyorum... Atam her düşünceye özgürlük diyip anlayışla yaklaşırken çok partili ve farklı yönetime halkın iradesi derken onu savunduğunu iddaa eden gençlik nasıl bu kadar cahil Dünya'ya at gözlükleriyle bakan anlayışsız devleti savunan askere polise saldıracak kadar VATAN HAİNİ olupta Atam dediği insanın kemiklerini sızlarıyor merak ederim... @yagmurrgozlumm sözlerinde o kadar haklısın ki ama çok saçma yorumlar bile bu kadar artı eksi alırken sen hep gözden kaçmışsın düşüncen için teşekkür ederim.. Evet arkadaşlar akp'liyim ve sizlerden daha çok Atatürkçü ve sizlerden daha çok milliyetçiyim...00 Yorumlaburada akpli bir erkekle sevgili olmak istemediklerini söyleyen bazı yollu kızlar gibilerin gözüne girmek için kollarına atatürk imzalı dövme yaptırıyolar ya.. :) onların ben zihniyetini anlayışını skim.. bu devirde herhangi bir çıkar sağlamadan akpli olmak salak salak muhaliflik taslamaktan daha zordur
12 Yorumla- +1 yıl
helal sağolasın cevap için:)
+1 yılSırf siyasi görüşleri farklı diye diğer konularda zıt düşeceği anlamına gelmez. Siyaset yüzünden birbirinizi yemek yerine hayatınıza bakın boş ver kim hangi partiyi desteklemiş böyle şeylere takılmayın.
Yani hem kafa dengi hem aynı partiyi tutacak filan böyle bir eş çok zor bulunur. Anlaşabiliyorsan sorun yok partiye takılmayın kısaca.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıltabıkı olmam
prensıp olarak düşük I'lu erkeklerle sevgılı olmuyorum181 Yorumla- +1 yıl
yapmayın kızlar yüzlerine vurmayın eksi oy alıyorsunuz demek ki çok '' cocuyo '' canları. :)
Ak Partili erkek kıttır. Anlaşmak zor olur. Gözüyle gördüğünü kulağıyla duyduğunu inkar eden bir erkektir Ak Partili erkek. Ben şahsen arkadaş bile olmaktan kaçınırım.
270 Yorumla
+1 yılçapulcuyum akp ile işim olmaz direk soğurum akp derse :D
174 Yorumla- +1 yıl
banada chp kepek yapıyo:)
- +1 yıl
haklısın kardeş saygı duymak lazım :)
- +1 yıl
samimi cevabın için teşekkür ederim:)
- +1 yıl
rica ederim ne demek :)
Yahu akpli erkek abazadir. Bunu bileceksin , pek fazla yasamisligi gormuslugu yoktur , seni de kobay gibi kullanir, 23-25 yaslarinda erotizme ayak uydurmaya calisir gizli mizli iste. Cay bahceleri uskudar tepeleri camiler falan en cok gezip goturecegi yerlerdir. Her luks arabayi sana gosterip babam bunlardan dusunuyor der durur iste yani ne bekliyosun ki... Dogum gununde tomorrow land bileti mi
60 Yorumla
+1 yılCahil Halkın Partisi bir türlü iktidar olamıyor. üroloji uzmanına görünün ilaç falan versin belki iktidar olursunuz!!! hazımsızda bunlar kıskançlıktan hazmediyorlar müslümanların zaferlerini... haçlı gibi birleşirler yinede kaybetmeye mahkumlar. bunlar sizin iyi günleriniz :)) bu dünyaya bir kere gelceniz siz eğlencenize bakın kadeh tokuşturup eşşekler gibi tepinin biz her türlü yeni osmanlıyı kuracağız allah çalışanlara emeğini verecek yılmak yok yola devam
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Hayır sevgili olmam. Değil elimi tırnak törpümü bile vermem ^^.
242 YorumlaO kadar salak bir insanla sevgili olucağımı düşünmüyorum
297 Yorumla- +1 yıl
bazılarına gerçekler ağır geldi demek ki, eksi oy vermiş
- +1 yıl
neye göre salak dedin akp lilere
- +1 yıl
siz koyun diyosunuzya akp li halka
- +1 yıl
Ojeli tırnaklarınız ile ilgilenin siz konuşmayı saygı duymayı öğrendikten sonra siyasi ve Türkiye hakkında yorum yapın hiç bir siyasi görüşü benimsemiyorum insanların tabiriyle anarşistim ama seviyesizliğe tahammül edemiyorum sizin gibi bilinçsiz insanlar yüzünden ülke bu durumda akpli chpliye chpli akpliye mhpli her ikisine hakaret etsin sonra ülkeden gelecek bekle
Sen iyi misin ulan? Chp'li erkekle/karıyla sevgili olur musunuz diye sorulur, normal olan ne zamandan beri yadırgandı?
45 Yorumla- +1 yıl
kendime pay çıkardım akp liyimde:)
- +1 yıl
@Bayantangözee küfür etmeden konuşsan
- +1 yıl
Bir CHP klasiği :)
+1 yılak partili erkeği bırak ak partili herhangi bir canlıyla birşey olmam
172 Yorumla- +1 yıl
nefret etmişsin anlaşılan
- +1 yıl
hem de ne
+1 yılönce insan olsun sonra evde siyaset yapmasın parti sorun olmaz (ama ak partili olursada fena olmaz, kavga çıkmaz)
43 Yorumla- +1 yıl
oo yorumun güzeldi:) akp li insanlar genelde mütevazidir ondan söyledin herhalde bunu
- +1 yıl
benim düşüncem bu diğerlerini bilemiycem
- +1 yıl
güzel düşüncene teşekkür eder saygılar sunarım
+1 yılzit parti olmasi falan sikinti degil ama ak partiliyse dunyada erkek kalmasn gene sevgli olmam.
142 Yorumla- +1 yıl
hyr hdpyi parti olark gormuorum. ben koyu ataturkcuyum bn gibi olmdigi surece selam ble vermm ki ck sukr byle bir derdm yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılfarklı görüşlere sahip olmak düşman olmak zannedilmediği zaman dünya çok güzel olacak
72 Yorumla- +1 yıl
zor ama imkansız olmasada
Hırsızı sevenden ne sevgili nede bir eş olur Hayde Eyvallah
1319 Yorumla- +1 yıl
iftira atmasan
- +1 yıl
yorum yapmaya sıra gelmiyor ki bu kadar yorumdan. adam o kadar yatırım yapıyor memlekete siz hala hırsız diyorsunuz
- +1 yıl
Evet doğru çaldığı paralarla saray yaptı gitti fakirden fukaradan topladı saray yaptı
- +1 yıl
Hoşlarına gitmeyen şeyi anlamıyorlar
+1 yılBdp'li olmasinda hepsine cikar bir yol bulunur elbette. Ama bdp'li bir erkekle büyük konusmayayim aşkimdan ölsem olmam.
60 Yorumlaniye olunmasın ki gönüller bir mhp chp akp bbp dp bunlar sorun değil de yeter ki bdp li olmasın yeni ismi de ne oldu onu da hatırlamıyorum ya
54 Yorumla- +1 yıl
farkedeceğini zıt partili biriyle çıkınca anlıycaksın
- +1 yıl
mesela yani:)
partizan biri ile evlilik olmaz dayi. hangi kadini gectim hangi erkek sempatizani oldugu paetiyi taniyor ki? ben ne zaman bir sevgilimle parti konusmaya kalksam bir sey bilmedigini gorup konusmayi bitiriyorum,
12 Yorumla- +1 yıl
bilmemesi farklı. zıt görüşlü olsa sorun çıkar yani demem o. yani sana tavır yapmıycaksa sorun olmaz
+1 yılOlmam diyenlere bakma bir yakısıklı ya da para Görsün sana yemin ediyorum ebebebe olurlar.
Palavra hepsi.54 Yorumla- +1 yıl
haha:)
- +1 yıl
o değilde bunlara alınmadıkça kuduruyorlar
yok böylesi
+1 yılAllahım bu soruların sonu nereye gidiyor :D Chp li olsun yine de olurum. İnsan olsun partisinden banane :D
27 Yorumla- +1 yıl
Yürü be. Kızım kim tuttar senii
- +1 yıl
kimse tutmadı :D:D:
- +1 yıl
nefes alsın yeter diyo buda:)
- +1 yıl
Hayır adam olsun yeter diyorum ! :D
- +1 yıl
her partiden olabilirmi yani
- +1 yıl
olur.
- +1 yıl
Hdp mesela? Bazıları o partili için olmaz diyorda
+1 yılSevgilim Ak Parti Genel Başkan Yardımcısının kuzenin kızı sen ne diyon :D
24 Yorumla- +1 yıl
sen hangi partiden
- +1 yıl
Parti tutmam ya da savunmam
Tek savunduğum islam'dır - +1 yıl
o zaman akp ye yakınsın:)
- +1 yıl
Soyle diim akparti zihniyeti benim zihniyetime diger partilerden daha yakin
+1 yılbencede anlaşamaz, onlar anlaşsa bile iş ciddiye giderse aileler hiç anlaşamaz yine üzülen onlar olur :/
21 Yorumla- +1 yıl
konu illa siyasete gelecek çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Siyasi görüşü insanın aynasıdır aynı zamanda.. Solcuyum ve beraber olduğum insanın da gerçek bir solcu olmasını isterim. Olmasa da muhtemelen zamanla o da bana benzeyecektir.
00 YorumlaBeyin bedava kullanabilene :) insanları düşünceleri etkili olabilir ama öncelikle insan olma kavramına erişmeleri önemlidir. o yüzden evliliklere siyaseti degil sevgiyi saygıyı hoşgörüyü sokun..
14 Yorumla- +1 yıl
anlaşamayacağın birini sevemez saygıda gösteremezsin fikirlerine
- +1 yıl
ama kırıyolar işte bir çok insan birbirlerini bu yüzden
- Alkol yok sigara yok işime sadık karımı seven ilgilenen ailesiyle vakit geçiren namuslu dürüst iyi bir esnaf ve vatandaşım iiiii ama akp liyim hihihih
- hmm beni sevme değer verme aldat beni yıprat ama ne olur partini değiş
- tamam ozaman değiştim hadi bakalım hoppp
konukilit.00 Yorumla
+1 yılOlurdum. Sevince zitliklar tartismalar bile zevkli oluyo :D
12 Yorumla- +1 yıl
kumandanın pili bile biri artı diğeri eksi olunca çalışıyo diyosun yani:)
- +1 yıl
Aynen oyle :)
Anlasirlar zekalar kapısır ve haklı olan taraf daha baskın çıkar. Din degisterenler varken siyasi düşünce sadece teferruat.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılOlmam. Ve evet İzmirliyim var mi atacak çamur?
2424 Yorumla- +1 yıl
Neden? @17comu17
- +1 yıl
Valla ben bu ülkede akp li biri ile birlikte olmayacağımızı söylediğimiz vakit siyaseti neden bu kadar karıştırıyorsunuz hayatınıza diyen insanların ben Atatürkcuyum ve İzmirliyim dediğim zaman bana kaşar ve o* dediği için hiçbir b*k bilmiyorum artık. @17comu17
- +1 yıl
Ak parti demek Atatürk düşmanı demek değil Atatürkçü izmirli olmakta kaşar ya da o* demek değil işte kafamıza yerleştirilen bu kin duygusu bu hale getiriyo öğretilen aşılanan şeyler bu düşüncelere itiyo bizi. tabiki illaki vardır dediğin tarzda insanlar ama ne senin görüşündeki insanların ne de benim görüşümdeki insanların tamamı böyle değil hatta onları kendi görüşümden bile olsa ben tasvip etmiyorum. SAYGI lı olmayı öğrenmek lazım öncelikle..
- +1 yıl
Benim bana saygısı olmayan kimseye saygım yok kardeşim tamam mı? Adam gelmiş olmam diyene İzmirlimisin diyor nerede saygı nerde saygı ya nerde saygı hani? İzmirliysen kaşar olursun İzmirliysen kafir olursun İzmirliysen alkolik olursun. İzmir düşecekmis. İzmir düşerse ben burada bütün bu istemleri kabul edeceğim. Gelsinler bunu İzmiri gördükten sonra karar versinler. Bizim şehrimiz şarapcisinin elindeki yarım ekmeği kordondaki gençlerle paylaştığı bir şehir biz kendi ülkemizin parçasına düşman olan insanlar gibi değiliz bizi kinle dolduran bunlar bize çamur atan bunlar. Tek bir nedeni var oda Atatürkçü olmamız. Olsun istedikleri iftirayi atsınlar istedikleri çamuru atsinlar biz her zaman burdayız Atamizin yolundayız hadi dusursunler İzmiri bakalım @17comu17
- +1 yıl
Bak işte anlamamışsın bende o tarz insanlar yüzünden düşman olma demeye çalışıyorum yoksa bende çok şey duyuyorum ama başkasının demesiyle insanları karalamak doğru mu? değil tabiki anlatmak istediğim bu. Seninde başına gelebilir benimde gelebilir bu tarz olaylar mesele öyle kişilere aldırış etmeden görüşlere saygı duymak mesele bunu başabilsek zaten çok daha medeni bir ülke olcaz. Siyaset kısmını geçtim kim daha iyi kim kötü bunların hepsini geç insan olmak değil mi asıl öenemli olan..
- +1 yıl
Hayır seni yanlış anlamadım. Benim sitemim genel olarak. İzmirde olayın iç yüzünü göremiyorsunuz ben bu siteye üye olduğum ilk günden beri bunaldim artık biri çıkar İzmirde vermeyen kız yokmuş der biri çıkar Izmirli kızlar çok güzel inliyor der ulan bu mu sizin dininiz bu mu bizde dinsiz diyecek kadar bağlı olduğunuz dininiz. Bir insana haksızlık yapmak bu kadar basit mi ya? Bu mu din bu mudur yani?
- +1 yıl
ajitasyon yüklü bir mesaj olmuş İzmir'e her zaman hayran olmuşumdur ama o* kaşar sadece İzmir ile alakalı bir durum değil ki Türkiye'nin her hangi bir yerinde Erkek seks yaparsa adam kadın yaparsa kaşar oluyor zihniyet bu derecede o yüzden bunu Atatürk ile İzmir ile alakası yok fakat İzmir Şehrinin daha rahat daha alkole düşkün daha dindar bir şehir olmadığını biliyoruz ve bu yüzdende hayranım neden dindarmış gibi göstermeye çalıştığınızı da anlamadım
- +1 yıl
Daha dindar olduğunu söyleyen var mı? Farkında isen sarapcinin ekmeğini paylaştığı bir şehir dedim. Lakin içki ivmeyle ve rahat olmayla kafirde olunmuyor. Acıtasyon evet, edilen hakaretlerin linklerini denk gelirse sizinle paylaşırım. @bnymozcn
- +1 yıl
- +1 yıl
Dindar bir şehir kesinlikle değil bende değilim zaten ama bu sarfedilen bunca hakaretleri hakettiğimiz anlamına gelmiyor. Üzgünüm ama öyle değil siz denk gelmemişsiniz ya da dikkatinizi çekmemiş İzmire her zaman önyargı ile yaklaşıldı bu arkadaşlar tarafından.
- +1 yıl
@bnymnozcn iki iki etiketliyorum kusura bakmayın
- +1 yıl
Göçmenim Rusya/Maykop çerkesiyim dayım geçen sene evlendi eşi Rusya maykopta yaşıyordu evlilik işlemleri için yabancı şubeye gidilmesi gerekiyordu evrak işleri için kuzenim gidemeyeceğini söyledi çünkü utanıyordu peki neden? çünkü Ruslar o* hayat kadını olur başka bir şey olmaz ee yengemde öyle görünüyor onlar için artık komedi repliklerinde bile bir saat 100 dolar diye adlandırılıyor insanlar gülüyor şimdi ben mi denk gelmedi yani öyle tiplere?
- +1 yıl
İzmir den bahsediyorum Ruslardan ya da diğer insanlar yapılan önyargı ve haksızlıklardan değil. Bahsettiğim şey şu neden bu konudan bile İzmir çıkarılıyor ya bu sitede bir sürü İzmir hakkında sorulan sorular var yoktan var mı edeceğim? Yoruldum gerçekten laf anlatmaya çalışmaktan sana yanlış gelen ne? @bnymnozcn
- +1 yıl
Ben seni anlıyorum da kendimi ifade edemiyorum sanırım. Evet haklısın ama benim demek istediğim su burada trabzonlu olsun ağrılı olsun istanbullu olsun bu insanlar için direk çok kaşar oluyor onlar denmiyor. Yani İzmir de ekstra bir önyargı var demek istediğim bu @bnymnozcn
- +1 yıl
Ben yapamıyorum ama sen görmezden gel :) Ruslar çok sadıktırlar sahip çıkarlar ama herkes bilmez
- +1 yıl
Eh etiket koymayı yine unuttum kahretsin @bnymnozcn
- +1 yıl
ruslar sahip he sarıkamışta 90 binden fazla şehit verilirken kimlerle savaştık biz ruslarla değilmi. sahip çıkarlar evet ama bizim memleketi almaya
- +1 yıl
Beklenen davranışlar
- +1 yıl
@17comu17
Dostummmmm izmir'e
"" GAVUR İzmir "" diyen boş ve gereksiz bir kafayı bana savunla lütfenn ;) ;)
Önce içinde bulunduğumuz zamanda dahil olmak üzere yaptıklarını iyice araştır
O zaman belki anlarsınnn? ;)
Iki gun sonra katil olurum heralde :)) .
1313 Yorumla- +1 yıl
o şanslı gençte senden kurtulmuş olur:)
- +1 yıl
Ağır koydun be bravo
- +1 yıl
sana koyun değil çoban lazım seni gütmeye:)
- +1 yıl
çoban olmadığı zaman sürü dağılır:)
- +1 yıl
chp limisin?
- +1 yıl
oda chp nin kuyruğuna takıldı ama seçimlerde
+1 yılKafama silah dayayin hatta cekin o tetigi...
187 Yorumla- +1 yıl
bu kadarmı nefret ediyosun ya
- +1 yıl
Nefret demeyelim. Fikir ayriligi. Tanidigim hicbir akpli mantikli degl. At gozlulleriyle bakiyolar herseye. Bu sebeple. Onun disinda normalde siyaset konusmam sevmemde. Ama akp konusu olunca karsiyim
- +1 yıl
akp li insan at gözlüğüyle bakmaz. her şeyi araştırıpta vermiştir kararını
- +1 yıl
Oyle degl o isler. Her seyi dine baglayip polemk cikariyolar. Kimsenin fikirlerine saygi duymuyolar. Ya akp ya hic diye foruyolar hersyi. Herkesn secme seclme hakki var kmseyi siniflandiramaz kmse. Turkiye cumhuriyetinde turk milleti olarak yasayip nefes alan herkes ozgurdur ve atalarini gecmisine saygi gostermelidir. Akp gecmisi inkar ediyo. Ve en kotusu toplumu tektiplestiriyo. Insanlari bildigin robot yapmaya calisiyom tek tip tek model tek akil tek dusunce. Rezillik
- +1 yıl
bir zamanlar chp de öyleydi 1946 ya kadar tek partiydi. sonra çok partili sistem geldi balon patladı chp de
- +1 yıl
şu an takvimler 2015 i gosteriyo. Yobazligin luzumu yok
- +1 yıl
yobazlık ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. ne alaka sıyasetı aska sokmadıgınız kaldıydı annem akplı babam da mhplı ablam chplı ben bbp kımse karısmaz
26 Yorumla- +1 yıl
annenle baban eskiden evlenmişler o zamanlar akp yoktu
- +1 yıl
akp
- +1 yıl
@kızhesabı eyvvv
+1 yılbenim gibi bir çapulcunun yanına yaklaşamaz :)
1812 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz çapulcuyuzzzz
- +1 yıl
çapulcularla işimiz olmaz zaten
- +1 yıl
sevgili soran asıl bizim sizle işimiz olmaz hıh
- +1 yıl
Çapulculuk Atatürkcülükse bende çapulcuyum topumuz çapulcuyuz
- +1 yıl
Çapulculuk vatanına bayragına topragına sahip çıkmak demektir. Atatürkçülük de var tabi içinde. herkes kendine göre yorumlar ama genel özeti budur bacım
- +1 yıl
Ayyaşlıkda Mustafa Kemal ATATÜRK'ün izinden gitmek demek bazılarına göre ben ayyaşım ve bununla gurur duyuyorum o zaman
- +1 yıl
siz chp ye atatürkün partisi diye oy veriyorsunuz o zaman. chp kapatılsa yeni parti açılsa herhangi bir ad altında vekılıçdaroğlu başka o partiden aday olsa bu kadar oy alabilirmi sizce? Bence en fazla %1
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben partici değilim ben Atatürkçüyüm kardeşim bana bu dönemde en düzgün parti o geliyor pna basıyorum nokta
- +1 yıl
chp olmasanızda kuyruğu değilmisiniz. seçimlerde birleşen kimdi.14 parti birleşmedimi
- +1 yıl
Biz Mustafa Kemalin askerleriyiz bazıları gibi g*t kılı değiliz
- +1 yıl
Arkadaşım binlerce ses kaydınız çıktı çok konuşma istersen ;)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. zıt partili biriyle birlikte olur musunuz de o zaman
03 Yorumla- +1 yıl
altta açıklamasını yapmıştım
- +1 yıl
parti ismi vermeseydim hangi partiyle hangi parti diye soracaklardı her seferinde açıklama yapmak zorunda kalacaktım o zaman
+1 yılYorumların bile %95'i Akp'yi sevmiyorken, mantığınızı kullanın bu oylar nereden geliyor şaşıyorum.
60 Yorumla- 11 Yorumla
- +1 yıl
güzel ve komikmiş:)
Yorumlar bak ya hahah, çoğu olumsuz :D Demekki bu ülkeden gitme zamanı gelmiş :D Sonsuza kadar AKP...
00 YorumlaGeçen seneye kadar chp li biriyle sevgili olabilirdim. Ama bu saatten sonra chp li kadınlar bana uzak Allah'a yakın olsun :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ne olduki gecen sene
Bakire ve evde kalirim daha iyi 😂
212 Yorumla- +1 yıl
vermiycem vermiycem diyosun yani:)
Ben özellikle Ak Partili biriyle evlenmek istiyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevginin partiyle ne alakasi var.
Fenerbahçeli biriyle olmaktan ne farki var.20 Yorumla olmam çünkü ilerde kan çıkabilir :)
141 Yorumla- +1 yıl
Simdiden bilenmissin:)
aşk sevgi denen şey siyaset yüzünden bozulacaksa ortada aşk da sevgi de görmüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
önemli şeyler bunlar ama
Ak partiliyim kizlar takmiyor bile aldigina bakar kiz yani sjsjjs
00 Yorumla
+1 yılhayatta olmam , allah korusun...
170 YorumlaNe saçma bir şey ya kimle sevgili olacıgımı siyasi görüşüne göre değil karakterine göre karar veririm.
10 Yorumla
+1 yılKatiliyorum. asla akpli olmasini istemem.
184 Yorumla- +1 yıl
neyli olsun
- +1 yıl
Capulcu olsun
- +1 yıl
Oyle mi? Oyle kac kisi cikti karsima sirf buyuzden istemedim. inanilmaz seciciyimdir. mantigim agir basar. duygularima yenilmem.
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Abi siyaset boktan bir iş. Boşverin. Herkes istediğine inansın.
10 YorumlaÖlürüm l*n akp li adama ben
43 Yorumla- +1 yıl
sevgilin akp limi?
- +1 yıl
oo iyiymiş:)
Neden olmasın.. Akıllıdır
42 Yorumla- +1 yıl
diğerleri aptalmı yani:)
- +1 yıl
helal sana nursss
Ben oylarımı akpye atıyorum. Ama akpli falan değilim.
10 YorumlaBen KEsinlikle Olmam !!!
Kız olmalı kesinlikle :PPP00 YorumlaNeo nazi yaşasın Faşizm , Fuhrer Hitler
Soykirim dusunuyoz oylelelerine10 YorumlaGbuda ak partinin getirdgi bir gotlk vpartiye gre vsevgilimi olr ya kalp bu pusula kagidi degil
01 Yorumla- +1 yıl
sevgi yetmiyo işte. fikirlerini sevemediğin kişiyi tam olarak sevemezsinde
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Katiliyorum asla olmam
75 Yorumla- +1 yıl
chp li ya da mhp lisin galiba
- +1 yıl
CHP Lİ İLE MHP Lİ ANLAŞABİLİRMİ PEKİ
- +1 yıl
bencede çünkü bir ömür yaşamayı düşünüyosan o kişiyle ilerde sorun olur farklı partiden olursa
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılzııırt eren köy
ak parti chpden iyidir yeğdir
bırakın gelsin hele bırakın3418 Yorumla- +1 yıl
haha tabiki iyidir akp candır:)
- +1 yıl
Abi cok denk geldim bugun. Bu Kizcagizi ne eksilediler be bugun
- +1 yıl
Kullanıcı adı böyle olan birine normal
- +1 yıl
@Bayantangözee Sen milletin cevaplarına salça olmak için mi üye oldun amünyüm
- +1 yıl
Evet canım
- +1 yıl
@Bayantangözee hadi tutmiyim seni devam et mucu
- +1 yıl
bunlar hep yeni üye olmuş mahsus bana sarıyolar mk çok hoşsunuz sizi izliyorum hadi bakalım.
- +1 yıl
@i0_0i eyvallah
- +1 yıl
Akp candır diyenin nickine bak. (şaka gibisin)
- +1 yıl
bravooooo
- +1 yıl
2 kız hesabıda Açıyor sana sırf Laf atmak için.
Ben CHP'lileri bu Kadar'da basit bilmiyordum. - +1 yıl
En güzel bu taktik zaten devam.
- +1 yıl
:)))
Hayır.
101 Yorumla- +1 yıl
bence en başta sorulması gereken soru bu olmalı
+1 yılAnlaşma imkanınız yok
61 Yorumla- +1 yıl
bencede
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Asla olmak istemem
130 Yorumla- Devamını Gör (25)