3 aylik süren bı iliskim vardı gayet güzel gidiyordu ama babama yakalandım ve tekefonumu alip cocugu aradı ve kızima bı daha yazma o sana yazarsa beni ara dedi
Tabi ben çocuğa yazdım devam ettik çok konusamasak bile seni bejlerim dedi ama babama konustugumz tekrar gitmiş babam yine çocuğu aradı ve küfür edip iftira attı çocuğa annesine kadra küfür etti
Cocukda dayanamadı bu sefer babama küfür etmedi ama sen nasi bı insansin gibi söylemlerde bulundu babam ona konum at defdi çocuk sırf ben gitme diyip rica ettiğim için gitmedi
Ve bu olayik ustunden 1 hafta geçti çocuk bana ben senin babanın karaktetinden dolayı yapamam senlik bı sorun yok bize yazık oldu dedi
Ve ayrılmak istediğini söyledi
Ben dedimmi zamanı gelince ben babama kendm derim seni isteidgimi tekrra konuşur senle adam akıllı ama çocuk dediki babanın karakteti değişmez ve bana uygun değil dedi
Ve hoşçakal dedi ayrıldı
Çok üzüldüm bende bı şey diyemedim sonra hoşçakal dedim ve bitti
Sizce tekrar yazarmi
Tekrar ister mi
?
Tabi ben çocuğa yazdım devam ettik çok konusamasak bile seni bejlerim dedi ama babama konustugumz tekrar gitmiş babam yine çocuğu aradı ve küfür edip iftira attı çocuğa annesine kadra küfür etti
Cocukda dayanamadı bu sefer babama küfür etmedi ama sen nasi bı insansin gibi söylemlerde bulundu babam ona konum at defdi çocuk sırf ben gitme diyip rica ettiğim için gitmedi
Ve bu olayik ustunden 1 hafta geçti çocuk bana ben senin babanın karaktetinden dolayı yapamam senlik bı sorun yok bize yazık oldu dedi
Ve ayrılmak istediğini söyledi
Ben dedimmi zamanı gelince ben babama kendm derim seni isteidgimi tekrra konuşur senle adam akıllı ama çocuk dediki babanın karakteti değişmez ve bana uygun değil dedi
Ve hoşçakal dedi ayrıldı
Çok üzüldüm bende bı şey diyemedim sonra hoşçakal dedim ve bitti
Sizce tekrar yazarmi
Tekrar ister mi
?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, durum gerçekten karmaşık görünüyor. Aile meseleleri ilişkilere gerçekten farklı bir boyut kazandırabiliyor. Babaların koruyucu yanını anlıyorum ama bazen işler kontrolden çıkabiliyor 😅 Ancak birinin ailesiyle olan ilişkisi gelecekteki ilişkilerde de önem taşıyor.
Yeni bir başlangıç yapmak istersen belki babanla açık, duygusal bir konuşma yapabilir ve ona sınırlarını anlatabilirsin. İlişkilerde iki tarafın da rahat hissetmesi önemli, bu yüzden karşı tarafın endişelerini de anlıyorum.
Zamanla beklentileriniz netleşebilir, belki yollar tekrar kesişir, belki de yeni aşklara yelken açarsın! Senin için hangisi daha iyi olacak inan bilmiyorum 🥰 Ama unutma ki sen değerlisin! En önemlisi seni gerçekten mutlu edecek bir ilişki içinde olmak 💕