Ben acaba güzel mi değilim. O kadar hoşlandığım oldu kimse benden hoşlanmıyor yani kimse demedi. harbi nası sevgiliniz oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyadan tanıştığına güvenemezsin. Gerçek hayatta da artık kimse kimseyle tanışamıyor. O yüzden bu durum genel bir toplumsal soruna dönüştü. Benim de hiç kız arkadaşım olmadı , ve hiç denemedim de. Biriyle tanışmaya çalışsam muhtemelen kafama çanta falan vurur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kiloluysan ya da şekilsizsen paran varsa gerçekten iyi olan
kilo boy tüm detaylı vücut ölçümü yapan bir spor salonuna git
vücut ölçün ve fiziki yapın düzeldiğinde
aktif bi sporla uğraş sporcu aktif hareketli olman çekiciğini artırır
cilt bakımı yaptır sivilce yara akne renk eşitsizliğini ortadan kaldır
daima güler yüzlü ol
makyajı öğren ama makyajlı güzelliğinden önce makyajsız güzelliğimi geliştir
diksiyonunu düzelt
özgüven sahibi ol özgüvensiz kişiler itici olur
30 Yorumla
Katalogtan seçiyorlar sanki at tipine bakalım diyor. İnsan ilk önce bir selamla tanışmalı, karşısındakini ondan dinlemeli, sonra konuşmalarda analiz etmeli gerçekten kendini anlatıldığı gibi mi diye. Ondan sonra ufak bir sempati, hoşlantı bir uyum ve yakınlık varsa zaten sevgililiğe doğru gider. O yüzden bir hikâye belki de bir selamm ile başlar...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Bence senden de hoşlanan vardır ama çevrenle uyumlu değilsindir kendine yakın insanlar tanı
21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tatlım, inan bana senin değerini bilecek biri elbet vardır! 💫🥰 Kendine biraz inanç ve özgüven katmalısın, çünkü her şey dış görünüşle ilgili değil. Çekici olan şey sadece fiziksel güzellik değil; karizma ve enerjinle de parlayabilirsin. ✨ Sevdiğin şeylerle uğraşarak, kendini keşfetmeye devam et. Unutma, kendine olan sevgin ne kadar büyükse, karşına çıkanlar da o kadar doğru insanlar olacaktır. 💕 Bu arada bazen ilk adımı senin atman gerekebilir! Flört etmeyi unutma, eğlenceli ol ve yeni insanlarla tanışmaktan çekinme. Kim bilir, belki de hayatının aşkıyla bir kahve kuyrukta ya da bir partide karşılaşırsın! ☕🎉 Sen neler düşünüyorsun peki? 🧐
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
84Cevap
Ne güzel işte temiz kalmışsın.
Seni çok iyi anlıyorum fakat bazen bizi üzen hatta imrenmemize sebep olan kötü sandığımız bazı durumlar bizim için daha iyidir.
Etrafında gördüğün çoğu kadın erkek ilişkisinin backgroundunu bilmek bile istemezsin.
Erkeklerin bir çoğu şehvet ve zevkleri için sevgili yaparken, kadınların bir çoğu da kadınlığını kullanarak zengin adam avına çıkıyor.
Gerçek, samimi ve çıkarsız bir sevgi neredeyse %10 oranında.
Kendinle başbaşa kaldığında şunu düşün ben nasıl biriyim ve nasıl bir hayat yaşamak istiyorum. Benim düşündüğüm gibi düşünen ve benim hayat arkadaşım olmayı hak edecek birileri var mı?
Temizlik, dürüstlük ve güven üzerine inşa edebileceğim, beni mutluluğa götürecek o huzurlu yuvayı kurabileceğim bir aşk müteahhiti var mı? Onlar genelde karı kızla, alkolle, hovardalıkla işi olmayan, ekmeğinin peşinde dürüst ve temiz yaşayan insanlardır.
Onlar da kendileri gibi temiz yaşayan kişileri ararlar.
Aksi halde vizyonlu ve insancıl görünen ama malzemeden çalan sahte müteahhitlerin eline düşersin.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen kendini nasıl görüyorsan insanlarda seni öyle görür. Öncelik kendine sevmeyi değer vermeyi bilirsen insanlarda seni sever değer verir bu bir çekim gücüdür. Sen belki de kendini beğendirmek için uğraşıyor olabilirsin ama kimseden beklentiye girmeden ortamlara girersen kendi kişiliğini doğal haliyle davranırsan insanlar senin dürüstlüğü görür sana yüz verir.🙂
40 YorumlaŞans sadececanını sıkma senı neden sevmesınler kı cevren var mı? cevren varsa ıkı sorun sundan olabılır bır ya cok guzelsın ınsanlar bana bakmaz dıye cekınır ıkıncısı ya da cok sınırlı bır tıpsın ınsanlar sevsıgımı soylesem sevmezse laf soyler dıye. ucuncusu cok sessız ıcıne kapanık bırısın ınsanlar senı tanımaya cekınıyor dort eger cevren yoksa. cwvre edınmedıgınden oluyor. ben cevre edınmedıgmden yanlızım mesala. oyuzden bır dusun bunu
00 Yorumlabende anlamıyorum
Yaziştigim biri olunca hep taş gibisin falan diyorlar ama gerçek hayata benden hoşlanan hiç olmadı filtre de kullanmıyorum
Hala hala31 Yorumla- 1 yıl
Herkes sanalda güzel reelde kimse cesaretli olamıyor artık her şey sanalda
1 yılSenden hoşlanan mutlaka olacak. Sevgili yapanlar sence gerçekten seviyorlar mı? Ne sanıyorsun? Sadece menfaat için seviyor muş gibi davranıyorlar. Bu şekilde ki sahte aşk oyunu oynamaktansa bırak senden hoşlanan olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu soruyu kendime göre uyarlarsam, herkes beni beğeniyor da ben kimseyi sevemiyorum. Herkes nasıl yapıyor diye çok kez düşündüm, millet olsun da kafasında anlaşılan. Ama ben biri olsun da diyemedigim için olsa gerek, kimseyi yaklaştırmıyorum. Yani senin sorunun cevabı bende de yok ☹️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılKarşına doğru kişi çıkmamış. Sevgili yapmak marifet değil bu arada
40 Yorumla
1 yılerkekler genellikle güzel olan kadınları değilde elde etmesi kolay şen şakrak kadınları tercih ederler sende erkeklerle içli dışlı değilsen belki ondandır güzellikten olduğunu sanmıyorum bu böyledir kalıbımı basarım
27 Yorumla- 1 yıl
Doğru diyor kolaya kaçıyorlar erkekler
- 1 yıl
Elde etmesi kolay şen şakrak kadınlar genelde güzel çekici oluyor zaten
- 1 yıl
yav he ya
- 1 yıl
Yakışıklı erkekler nasıl şerefsiz ve çapkın oluyorsa güzel kızlarda aynı oluyor sen muhtelemelen güzelim yhaaa diyorsun kendine ama gerçeklerle yüzleş erkekler rahat kadın seviyor bu doğru ama evlilik için değil takılmak gezmek için falan yani
- 1 yıl
bi kadının rahat ya da güzel olmasıyla şen şakrak olması farklı şeyler kafasında yağ kaynayan kızlar erkeklere kuyruk sallıyo dişini fırçalamıyor sizde kolay lokma görüyorsunuz doğal olarak güzelliğim hakkında bilgi sahibi değilsin bu yüzden yorum yapma bence
- 1 yıl
Şen şakrak olması zaten iyi bir şey rahat, kolay elde edilen olanların çoğu güzel gayet o dediğin çirkinlere pas veren erkek yok hem kolay elde edilen hem de güzel olan istiyoruz sırf kolay kız diye çirkine bakmam güzel de olmalı
Bence buraya fotoğrafını paylaş. Beğenen olursa sevgili olun. Burası o kadar saçma bir platform ki sadece yazılar konuşuyor. Herkesin bir talebi alıcısı vardır elbet. Ama böyle gizli saklı bulacağınızı düşünmüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılİlk önce kendini seveceksin ne bileyim aynanın karşısına geçip ben güzelim diyeceksin güven olduktan sonra gerisi olur gider
10 Yorumla
1 yılEe zaten direk denmezki açılanlar canım yani kız derki sen kimsin ya bir tek adını biliyorum ilk önce etkilemek lazım yani belkide kısa sürede seninle arkadaş olan erkek var mı belkide amacı yakınlaşmak ondan sonrada arkadaşlığı ilerletebilir
01 Yorumla- 1 yıl
Canım demedim m. aldır dedim ama argo diye bmyle yaptı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBugüne kadar sevgilim olsun diye hiç ugrasmadim, 2 sevgilim olmuştu evvel zaman, anlaşamadık yolları ayırdık.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgili olucak diye hiç kasmıyorum
Ben hayatımı yasarım
İlla biri olmak zorunda degil
Beni ben oldugum için sevmeyecek ve zaman ayırmayacak hiç kimseye ayıracak boş bir zamanım pek olmadı😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
1 yılErkekler artık bu kız bana bakmaz düşüncesindeler.
Kızlar öyle bir noktayı getirdik ya erkek beğenmemekle ego yapıyorlar bu sana da etki ediyor tabi karşıdan bakan erkekler sadece bakıyor00 Yorumla
1 yılBiraz nasip kısmet bu işler. Ayrıca falan yerden sevgili olmaz söylemlerinden uzak dur. 2 hafta önce pungden tanışan arkadaşımın nişanına gittim Ankara'ya.
00 YorumlaÇokda güzellikle alakalı değil senin çevrende abaza yokmuş bana göre Erkekler illa çok güzel olsun gibi dertleri yok.
10 YorumlaÇok seviyorsam ilk adımı atarım ama normalde teklif alırım ilk adım atıp sevgili olduğum kişiler oldu zamanında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılValla benden de vebalıymışım gibi kaçıyorlar kader yapacak bir şey yok.
23 Yorumla- 1 yıl
Senden kaçan ne arıyo acaba
- 1 yıl
Senden kaçanı s...
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sinir olmaya gerek yok. Sevgili dedigin strestir, gerginliktir, süphedir..
20 YorumlaBiri sevdiğinde gerçekten aşık olacak sana. Çok güzel ve çok yakışıklı olanları görüyoruz. Burunları havada. Yaşadıkları ilişki 3 ay sürmüyor!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki güzel değilsin. Güzel olsaydın, hoşlanırlardı en azından. Yolda bakan eden de mi olmuyor sana?
00 Yorumla
1 yıltakındıgin tavirdan dolayı uzak duruyorlardır sen binsekilde cözersin asıl ben ne yapacagım cinsel fantazimi duyan kaçıyor benden 🤔
03 Yorumla- 1 yıl
Cinsel fantazin ne
- 1 yıl
threesome anal, bdsm
- 1 yıl
korkma kız burdan bisey yapamam 🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılSevgilinin olmaması çok da senden kaynaklanan bir şey değil. Belki doğru kişi denk gelmedi henüz sana
00 Yorumla
1 yılBu zamanda sevgilisi olan mı var her şey onlara göre şekilleniyor 🥳
111 Yorumla- 1 yıl
Senin neden yok
- 1 yıl
Ben gerek duymuyorum Güven problemi var bende
- 1 yıl
Sana da sormak lazım
- 1 yıl
Benim böyle tekrardan uğraşıp tanışıp etmek zor geliyor sonra sevgili olcan bu kız aldatıyor mu ediyormu vs vs birde tahammülüm yok tek seferde soğuyorum
- 1 yıl
Bu zamanlar Da her şey çok basit
- 1 yıl
Soran kişiye söylüyorum hiç sevgiliniz olmadı mı
- 1 yıl
Pardon ben üstüme alındım
- 1 yıl
Size de sormuştum bunu
- 1 yıl
Bende de güven problemi var kolay kolay güvenemiyorum en ufak hatasında silip atıyorum
- 1 yıl
Bu devirde kim kime güveniyor ki kolay kolay
- 1 yıl
Doğru diyorsun insanın güveni bir kere kırılınca bir dahada yerine gelmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBelki görüntüde değil karakter veya çevrededir sorun. Biraz gözlemle, aceleye gerek yok.
10 Yorumla
1 yılBana sevgili konusu açmayın bu konuda defter kapandı
10 Yorumla
1 yılGüzellik değil hala anlamadınız muhabbet sohbet kafa dengi bunlar önemli sen karşı tarafa bu sıcaklığı verirsen zaten olur ben öyle çok sevgili oldum begenmedim konuşa konuşa kızdan hoşlandım yuzum alıştı
20 Yorumla
1 yılsenden hoşlansa biri sanki bayılacakın.. tek derdin bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılbiz böyle gereksiz şeyleri kafaya takmıyoruz daha önemli işlerimiz oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Maddi gelirin iyi olsa dert etme sevgili olur bu devirde kimse güzelliğe bakmıyor paraya bakıyor
00 Yorumla
1 yılİnsanlar bşraz daha pratik ve net tavırlardan hoşlanıyo, eskiye kıyasla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmuyor. Kimse bendende hoṣlanmadı daha doğrusu sevgili olacak kadar değillerdi.
01 Yorumla- 1 yıl
Seni haketmemişlerdir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence sen korunuyorsun. Güzel olmama durumu değil mesele , eminim çokta güzelsindir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaptığımı kim söyledi ki. Ne bileyim nasıl yapılıyor. :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılGünümüz toplumunda ve koşullarında, doğru insanı bulabilmek çok güç.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. Hoslaniyorsun ve ona adim atiyorsun. Olumlu cevap gelirse oluyor. Bu kadar. Baska bir sirri yok
02 Yorumla- 1 yıl
BU KADAR BASİT BİR ŞEYİ NASIL OLURDA ATOMU PARCALIYORMUS GIBI DAVRANIRLAR ANLAMIYORUMKI EN GUZEL YORUMU OKUDUM İLİŞKİ MESELERİNDE HADİ ERKEKLER BİR SEKİLDE ADIM ATIYORDA BIZIM MEMLEKETIN KIZLARINI ANLAMIYORUM AYA GITSE AYDAN BEKLER ILK ADIMI
- 1 yıl
Onlardan akli basinda olup da adim bekleyen yok zaten. boş ver atmasinlar. Sadece su kizlarin hoslanip, adim atmayip, hicbirsey yapmayip isyan etmelerine ayar oluyorum. Nasil bir egolari varsa etrafinda onlarca kiz olan erkeklerin, kendileri cok ozel bir kizmis gibi gelip onu secmesini bekliyorlar inanilmaz
1 yılKaderinde olmadığı sürece dünyanın öbür ucuna da gitsen olmuyor
00 YorumlaAhahah benimde yok sevgilim ama bu benim seçimimle alakalı. Bence olmamalı da ilişki falan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBir eksiğin vardır mutlaka, onu bulmalısın. Ya da beklentin çok yüksek.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Simdikiler nasıl yapıyor bilmiyorum yanlizligi seçeli çok oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılBu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum. Bu zamana kadar kimden hoşlandıysam sonuç olumsuz.
00 Yorumla
1 yılİçinden geldiği gibi davran olsun diye uğraşma nitelikli biri olmak için uğraş çıkarsa olursa olur olmazsa kader kısmet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılartık kızlarımız erkeklerin yakasına yapışıyor peşinde pabuç eskitiyor devir değişti erkekler prenses oldu günaydın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. 35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç bakan beğenen hoşlanan seven de olmadı
00 YorumlaYo güzel olmayanlar da var bayağı sevgilileri oluyor veya evleniyorlar onunla da alakası olduğunu düşünmüyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de kendime soruyorum acaba nasıl oluyorlar diye?
00 Yorumla
1 yılAlakasi yok guzel insanlarinda sevgilisi olmuo cnk herkes sanio ki bunun ztn sevgilisi vardr ya da bana bakmaz kafasi. Takma ya zamana birakinca ask kendi gelio zaten
00 Yorumla
1 yılTesadüfen tanismalar oluyor sohbet sariyo sonucu malum😁
10 YorumlaHe lâ millette şeytan tüğü var heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaynısını bende yaşıyorum ve bence erkekler güzel kadınları değil daha kullanılabilecek kişilerle sevgili oluyor. Yani çevremdekiler hep öylee :)))
11 Yorumla- 1 yıl
Açık konuşmak gerekirse bende karakter peşindeyim kolay olan kızlara vakit harcayamam bana kafası katışık olmayan biri lazım
1 yılBilmiyorum benimde olmuyor hep yakın çevreden istediğim için olmuyor muhtemelen
00 Yorumla
1 yılBelki hoşlanıyordur sen farkında değilsindir
00 YorumlaGüzellikle alakası yok insan sevmeyince sevemiyor gönül işte
00 Yorumla
1 yılAç instagramı üniversite sayfalarını takip et ilya yazan olur
00 Yorumla
1 yılTanışma uygulalari çok iyi resmini yükle oraya seni beğenen o kadar çok kişi çıkar ki
00 Yorumla
1 yılMerhaba banada kimse bakmiyor :( neymis efendim aradiklari tip dglmsm
02 Yorumla- 1 yıl
1 yılÖzellikle uğraşmana gerek yok vakti geldiğinde doğru kişi seni bulucak
00 YorumlaBunu söylemen bile senin aşırı hoş bir insan olduğunun göstergesidir
00 Yorumla
1 yılBende bunu yaşıyorum insanların idealleri yüksek olunca idealinden düşükler aslında sana gelmiyor
01 Yorumla- 1 yıl
Bana takip atmissin?
1 yılÇünkü kızlarla uğraşmaya gerek yok artık erkeklerin tek odaklanması gereken şey para
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım