Kapalıyım hiç sevilmedim. Acaba açık olsam sevilir miydim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKapalı olunca bu kızla öpüşemem sevişemem diye düşünürüm. O yüzden başka kişilere yönelirim. Bunları rahatlıkla yaşayabileceğimi düşündüğüm kişilere. Açık olursan daha fazla ilgi görürsün burası kesin. Ama isteyeceğin bir ilgi türü mü orasını bilemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Sakın ha kardeşim bu şeytandan gelen bir düşünce vesvese sakın seni kandırmasına izin verme sen kendini muhafaza et zamanı geldiğinde Allah sana senin gibi temiz birini çıkaracaktır karşına
Nur suresi 26 ayet temiz erkekler temiz kadınları temiz kadınları temiz erkekleri kötü kadınlar kötü kadınları kötü erkekler kötü kadınlara layıktır00 Yorumla
Ne ilgisi var. Muhtemelen enerjin düşük. İlgi çekmiyorsun. Bu kadar. Benim çooook güzel bir arkadaşım var. Hakikaten çok güzel ama huyu suyu o kadar kötü ki teklif eden bile pişman olup 2 haftaya bırakıyor. O da neden ilişkiyi devam ettiremiyorum diye sızlanıyor. Herkesin bir sorunu var. Onu bulursan düzeltmeye çabalamalısın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler sevmez genelde bacım başka şeyler yapmak isterler, o yüzden çok sosyal ortamlara girip çıkmıyorsan, esnaf ortamında bir işin yoksa seni kapalı olarak gözüne kestirmezler bile
02 Yorumla
Soran1 yılSağol..
- 1 yıl
Eğer çekingen karakterin varsa ve çok ortamın yoksa esnaf ortamında işe girebilirsin orası erkek dolu olduğu için çok talibin olacaktır🤭
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu konuda kendini sorgulaman çok doğal. Ama bil ki sevgi, görünüşten çok daha derin bir şey 🌟 İnsanlar bizi nasıl göründüğümüzden çok, ruh benliğimizle tanır ve severler. Kendi güzelliğini ve enerjini ortaya koyduğunda, seni olduğun gibi kabul eden biri mutlaka çıkacaktır. Aşkı dışarıda arama, önce içindeki cevheri keşfet 💖 Unutma, kim olduğun, nasıl hissettiğindir. Sen sevilecek birisin! Ne düşündüğünü merak ediyorum, sen sevgi ve ilişkiler hakkında ne düşünüyorsun? 🌺😘
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır bunla ilgisi yok
00 Yorumla
1 yılŞeytanın fitnesi hep bunlar saçı için başı için ojesi için dudakları için sevilen kadınlar emin ol daha iyisini başka birinde bulan adamlar tarafından şutlanıyor.
Unutulmaması gereken iki kural var birincisi senin görselliğin için yanında olana hiçbir zaman güvenmeyeceksin iyinin daha iyisi her zaman vardır çünkü
Bi ikincisi de gizli olan her zaman daha fazla merak uyandırıyor. Merak herkes için hep heyecan verir heyecan veren de daha fazla ilgi alanına çeker. Heyecansız olur mu olmaz.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapaliyim. Hep sevildim. Ne zaman kimi sevdiysem ya da ilgi duyduysam onun ilgisini kazandım. Üni. de peşimde ciddi niyeti olan en az 3 erkek vardı. Guzel miyim? Pek sayılmaz. Normal biriyim. Yani bunun kapalilikla ilgisi yok. gevsek biri de değilim kimseye işve cilve yapmadim Girdiğim her ortamda özguvenliydim. Fikirlerimi kimseden çekinmeden dile getiririm. Sohbetim iyidir. Cesurum. Bi kız arkadaşım ofkelenirdi bana, niye bu erkekler seninle ilgileniyor diye. Çünkü dışarıya ben değerliyim imajını verirsen insanlar seni değerli bulur. İster acil ister kapan konu sensin. Açık olsan bu kafayla sadece arzu nesnesi olursun. Sevileceğim derken bi bakmışsın kürtaj yollarını asindiriyorsun. Sevilmek böyle bir şey değil. Bu ilgi açlığı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSizi açık olunca seven adam 🚹sevmese de olur. Önemli olan şekiller değildir. Ruhları sevmeyi öğrenin. ✨
16 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama seven yok çok kez red yedim
- 1 yıl
Onların sevgisine muhtaç değilsiniz. Siz kendinizi sevin önce ki insanlar da sizi sevsin. İnsanlara göre kendinizi değiştirmeyi düşünmeyin. Siz, siz olun sizi seven mutlaka gelir. 🌺
Soran1 yılKendimi nası sevebilirim
- 1 yıl
Kendini sevmek için kendinde sevilecek taraflar yönler bulmalısın.
Soran1 yılCok var bence..
- 1 yıl
O zaman kendini fark et. Sevmeye kendinden başla. 💓✨
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılSevilmen için açık kapalı olman bir şey fark etmez. Seven her şekilde sever. Bakışını sever, gülüşünü sever. Maddesel sevmeyenler gayet sever. Olay seni nasıl sevmelerini istediğine bağlı. Sonuç olarak bu senin tercihin.
10 Yorumla Sadece saçını açmakla değişen pek bir şey olmaz ama teşhircilik seviyesinde açılırsan sevdiğini söyleyenler çıkar. Ama onlar da halisane duygularla sevmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKnk ben açığım ama sevilmiyorum , evet erkekler açık kızları daha çok arzuluyor çekici bulur sever bu bi gerçek ama benim göğsüm dolgundur mesela bazen çok az dekolte veririm gene de sevdiğim çocuk sevmiyor beni :(
11 Yorumla
1 yılBilmem kendine bize ne desem. Sen Allah'a inanmış kapanmışsin bana kapanmadin ama kendin karar verdin açılsın yine sana. İnanç senin. Kapalı kız istemem. Hele şu cemaat olayları sonrası asla. Ama inançlı kadına da bir şey diyemem.
00 Yorumla
1 yılSeni açık saçın için sevecekse hiç sevmesin daha iyi
10 Yorumla
1 yılTabikide kapalıları senin gibi dindarlar hariç kimse sevmez hatta onlarda ahlaki değere önem veren açıklarla evlenir birini bulman zor ama yanlış anlama ben bir şey demiyorum gerçek bu
02 Yorumla- 1 yıl
Ama ben asla kapalı istemem asla
- 1 yıl
Yanlış anlama seni kötülemiyorum benim düşüncem
1 yılİlgisi yoktur onla nasiptir bu işler ne zaman geleceği belli olmaz sabret ama güzel bir şekilde kapalı olmaya devam et kardeşim
04 Yorumla
Soran1 yılBen iyi biri olmanın faydasını görmedim hiç..
- 1 yıl
İyi düşün iyi olur kardeşim bu dünyada karşiliğini alamasakta öbür tarafta alırız
Soran1 yılÖbür tarafta seveni ne bukayimn
- 1 yıl
Bulursun merak etme cennete gidersek tabi inşallah nasip olur
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
1 yılLütfen sevilip sevmemin bununla alakası yok boşuna Acınma açıksan bunun için kapanma içinden nasıl geliyorsa onu yap
00 Yorumla
1 yılne alakası var ya ne siz bir kafa yaşıyorsunuz siz gerçekten saçmaladığınıızın farkında mısınız?
00 YorumlaSeytanin vesvesesine uyup Allahin sevgisni az mi görüyorsun. ?
07 Yorumla
Soran1 yılSevilmek istiyorum.
Soran1 yıl😔
Soran1 yılHiç
Soran1 yılHım
1 yılBirisi seni açık sevecek dye gercktn acilacksan kapnmanjn ne vr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğersizlik duygusu sorusu…. Açık olsan aynı soruyu çıplak olsam, kötü olsam, şöyle olsam böylevolsam diye soracaktın…
depersizliği yen
00 Yorumla
1 yılher iki şekilde de severim yeterki düzgün biri olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Ne alakası var kapalı olmakla
12 Yorumla
Soran1 yılBöyle seven yok
sevilmenin başın açık veya kapalı olmasıyla pek bi alakası yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bukundugun ortamda açıklar fazlaysa sevilmezsin
20 YorumlaAçıklıkla kapalılıkla alakası yok ( kapalı kızlar daha güzeldir )
012 Yorumla
Soran1 yılSahi mii
Soran1 yıl🥺 duygulandım
Soran1 yılSağol ya 🥺😭 güzel derler banada
Soran1 yıl🥹😢 teşekkür ederim
- 1 yıl
Çok alakası var arabistanda değiliz Türkiyedeyiz ve bence açıklar çok daha iyi ve güzel
- 1 yıl
Gerçekler bu seni kötülemiyoruma ama gerçek bu arabistanda değiliz
- 1 yıl
Çoğu kişi sevmez
Sanmam ayrıca seni asırf açıksın diye sevmeyen hiç sevmesin
04 Yorumla
Soran1 yıl🙁 niye sence
Soran1 yılSevilecegimi sanıyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılKapalı olanların yanında hep uzun boylu esmer erkekler var
02 Yorumla
Soran1 yılO bende yok işte
- 1 yıl
Acaba neden
1 yılAçık olduğun için sevilirsen buna üzülmen gerekirdi
02 Yorumla
Soran1 yılSonuç olarak sevilirdim
- 1 yıl
İstek masum düşünce yanlış yinede sen bilirsin
1 yılSevilmeyen ne açık ne kapalı oluncada sevilmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBilemeyiz ki nedenini
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bunun açık kapalilikla akakasi yok
10 Yorumla
1 yılBence alakası yok. Nasıl birisin merak ettim 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBunun açıkla kapalıyla alakası yok kısmet
10 Yorumla
1 yılHayır seni açıksin diye sevecek olan hiç sevmesin
10 Yorumla
1 yılAçıkken kendini daha çok beğeniyorsan açıl o zaman
00 YorumlaBen kapalı kadınları daha çok seviyorum 🙃🙃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Seven sever her türlü
12 Yorumla
Soran1 yılHic olmaz yani
Hic erkek arkadasin ommadimi
07 Yorumla
Soran1 yılOlmadı
Soran1 yılHarabe
Soran1 yılGerçek..
Soran1 yılboş ver..
Aciklarda kapalilar seviliyor diye isyan ediyor
02 Yorumla
Soran1 yılHayır.
1 yılBunun kapalılıkla ne alakası var
010 Yorumla
Soran1 yılGüzelim ama sevmiyorlar bakmıyorlar bile
- 1 yıl
Belki bakanı görmüyorsundur
Soran1 yılYok ki
- 1 yıl
Çirkinsin o zaman 😬
Soran1 yılDeğilim..
- 1 yıl
O zaman illa gizliden gizliye hayran olan beğenen vardır
Soran1 yılBilirdim illa
- 1 yıl
Nasıl bileceksin
Soran1 yılHissederim
- 1 yıl
Bilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle düşünerek kesinlikle hata yapıyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Öyle gelen sevgiden ne hayır gelir ki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Böyle daha iyi sevilirsin de istememissin dir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış düşünce. Neden kapandığını unutma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMuhtemelen, arzulanırdın
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAşağıdaki, saçma yorumlara aldanma arzunlamak istenmek zaten sevilmek anlamına, yok şeytan vesevese veriyormuş geçiniz hayali kahramanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSevgiye sahip olmanın din ile bir ilgisi yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılKalbin guzel olsun gerisi onemli degil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senin kalbinin güzelliği yeter ❤️
00 Yorumla
1 yılAçık da kapalı da seven sever
00 Yorumla
1 yılŞu an kapalı fantezileri daha revaç.
00 Yorumlasoruya bak aq şaka gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılAçık olsan ilgi toplarsın ama istemediğin şekilde
00 Yorumla
1 yılSeks yaptigini woyleen mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılKapalı daha çok sevilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok ki kapalı açık
00 Yorumla Bunun açıkla kapalıyla alakası yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı.
1 yılBunun onla ne alakası var
04 Yorumla
Soran1 yılBöyle seven yok
- 1 yıl
Öbür türlü seven çok diyorsun yani
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Tuhaf
1 yılGörmek lazım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birde öyle dene
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapalıyla alakası ne kı
06 Yorumla
Soran1 yılBundan çekiniyorlar belki
Cevap sahibi1 yılCekınme olmaz ama sen kapalısındır cevrene karsı normal sekıldee yanı mızac olarak
Soran1 yılÖcü müyüm
Cevap sahibi1 yılO sekılde demedımm ya yanı ortam sohbet anlamında cekıngen suruyosan o sekılde algılanıyodurr gırısken bırımısın pekı
Soran1 yılDeğilim
Cevap sahibi1 yılOndan dolayıdaa olmamıstır yanı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSen de bahane arıyor gibisin ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılNe alakası var çok mantıksız bir düşünce
00 Yorumla Alakası yok
04 Yorumla
Soran1 yılNiye peki
- 1 yıl
Sevilen her türlü seviliyor kapalı kızlar açıklardan daha fazla isteniliyor çok gördüm bence mesele burada cilve fizik ve dilde yatıyor giyimine dikkat etmiyorsan kendine bakmıyor isen bakmazlar dışardan görünüm önemli seni isteyip isteyememeleri buna bağlı genelde istenmeyenler güzel olmayıp zaten konuşsamda bu erkeklerle konuşmaz gibi durumlar var seni tam tanımıyorum görmedim kendini anlatmadikca yorum. yapamam
Soran1 yılHepsini denyaparim
sevilirdin
01 Yorumla
Soran1 yılİlk defa biri gerçekleri söylüyorum
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!