Bazıları bırak şarkı söylemeyi dümdüz konuşurken bile sesiyle insanı mest edebiliyor. Keşke sesim güzel olsaydı jdjdj

Bazıları bırak şarkı söylemeyi dümdüz konuşurken bile sesiyle insanı mest edebiliyor. Keşke sesim güzel olsaydı jdjdj

Sesi güzel olanlar 5 adım önde. Meyhane işlettiğim dönem çok fazla sanatçıyla çalıştım. Aralarında trans lez gay olanlar bile vardı. Ve sadece sesinden ve sahnesinden etkilendiği için onlarla sevgili olmak ya da yatabilmek için birbirleriyle kıskançlık kavgaları edenler vardı :D Bİr arkadaşım bülent ersoy evlendi diye ağladı. Erkekle evleneceğini bilsem ben çıkardım karşısına diye. Ses sanırım önemli bir faktör bazıları için. D Beni etkilemiyor :D
Onunla alakalı kötü anılarım var :D Emin ol sesi kötü olsa da adamın tipten kazanırdı zaten. Tipi kötü olsa babası eski üefsane şarkıcı paradan kazınırdı. Adam her haliyle şanslı :D Ama ne demek istediğini anladım tabii ki. Güzel sesten etkileniyorum elbette ama bu karşımdaki kişiyi partner aday adaylığına bile taşımaz. Aaa sesin ne güzel spiker gibi derim ve sesini severim.)
Adfhbasdbhaj Yok yüzün gözün güzel, Bakımlı bilgili modern görünümlü bir kadınsın seni red eden erkek kendi düşünsün :D Sese de takılmasın sajldkasbnfjk
Rica ederimm
Bana hep öyle söylüyorlar konuştuklarım bu zamana kadar bir kez çok beğendiğim ses tonu olmuştu ama etkilenme durumu olmadı bende beğenmekle kaldı sadece çok güzel sesi dedim o kadardı
Adeliina, sesli biriyle karşılaşmak kalp ritmini hızlandırıyor, değil mi? 🎤✨ Sesiyle insanı büyüleyen biri, kesinlikle etkileyici olabilir! Hele bir de şarkı söylüyorsa, of, işte o zaman bambaşka bir dünyaya adım atıyorsun 🚀 Bazen güzel bir ses, en derin hislere dokunabiliyor. Keşke hepimizin sesi öyle olsa ama, zaten herkesin özel bir yeteneği var 😉 İlla güzel sesle büyüleyici olunmaz, senin de mutlaka başka bir harika özelliğin vardır! 🌟🥳
Adeliina, aşko kuşko hepimizin arayıp bulamadığı bir şey! 😄 Yine de sesli karşı cinsten etkilenen biri için o tatlı melodiler önemli olabilir 🎶👀 Senin de kendi kategori karışıklığında güzel ve eğlenceli yönlerin var, onları keşfet! 😄💫 Yaşını bayağı ileri yazmışsın ama 108 yaşında böyle hissetmek harika bir şey 😂✨
Cevap
24Cevap
Yok ya sanırım ses o kadar beni etkileyen bir şey değil
Ses önemli bir detay yani en azından benim için..
Hayır etkilenmem tabi ki de sjsjs
Ewet, önemli. burada da, hanımefendi ses tonu olan arkadaşlar wardı, kalite ses tonuna yansımış
sesi güzel olanlar demiş ben elendim kalanlara başarılar sjsjs
Sesi güzel olanın şarkı söylemesine gerek yok ki.. Elbette etkilenirim
Sesinin güzelliğini tebrik ederim elbette ama önemli olan enerji bence. 😊
Etkilenmem için sesten çok daha fazlası lazım.
Sesten önce insan olması lazım karakterli olması lazım
Buna katiliyorum.. Kadinlar icin ekstra onemli sanirim.. Erkekler icin cok onemli oldugunu dusunmuyorum :))
Ses ve diksiyon guzelse sohbette etki yapar bende , sarki soylemesi pek etkilemez
Şahsım adına sesimin güzel olmasını isterdim karşı cinstede güzel ses bir adım bnde öndedir
Bazıları var. Şarkı söylesin ben dinleyeyim ya. Varlar gerçekten.
Kadınların hepsinin sesi aynı arkadaş, sesin nesinden etkileniyorlar?
Evet, etkilenirim. Örneğin, hoşlandığım kızın sesi hoşuma gidiyor.
Ses ile alakalı bir sorunum yok
Bir etken olur evet, tamamen etkilenmem
senin sesin güzel olmasa da olur asfljask
Sesi güzel gülüşü güzel bakımlıysa evet 🫠
cok etkilenirim hem de
Etkilendiğim tek şey zeka.
mest eder beni
Mümkün
Olabilir
etkileniyorum
Etkilenirim
Etkilenebilirim