Kocamın kuzeniyle yarım saat telefonda konuşması?

Arkadaşlar biliyorum kuzene o gözle bakılmaz ben kuzenlerimle birlikte büyümedim buna rağmen o gözle bakmadım bakmam. Ama eşimin ailesinde durumlar böyle değil doğulu bir aile. Bu eşimi arayan kuzenini zamanında eşimin abisi için düşünmüşler falan, bu kızında kardeşini eşime düşünmüşler kaynanamın anlattığı kadarıyla. Eşim de o gözle bakmaz kuzenlerine. Neyse bu büyük olan kuzeni yeni boşandı iki çocuklu biri ve çok gıcık biri eşimin abisi evlendiğinde eltimin arkasından demedigini bırakmadı çok çirkin falan diye yani fesat biri anlayacağınız. Bayramda eşimin abisinin odasına kadar gitti bayramlaşmak için. Böyle de yüzsüz biri. Şimdi bizim yaşadığımız şehre yerleşmek istiyormuş eşimi aramış orası nasıl yapabilir miyim iki çocukla falan diye yarım saat konuşmuşlar. Ben konuşsam eşim sıkılır inanın benle telefonu geçtim evde yarım saat konuşmaz. Bir de bu kadın bize takı takmadı düğünümüze falanda gelmedi. Eşim sözde soğuk davranacakti ama yarım saat konuşup bana iyi niyetli olduğu için konuştum falan diyor. Eşimi engelledim çok sinirimi bozdu siz olsanız ne yapardınız?

Kocamın kuzeniyle yarım saat telefonda konuşması?