Bir kadın bir erkek üzerinde?

Arkadaşlar bir yıldır ciddi ilişkim var gerçekten değer gördüğüm sevildiği ve sadık kalınan bir ilişki her iki taraf için de. Fakat sevgilim çok saçma sebeplerden dolayı tartışma yaratan birisi, Bu durumu tamamen yaşına veriyorum fakat bu durum ilişkiyi oldukça zedeliyor ona yeterince güven inşa etmeye çalıştıkça sürekli karşısına çıktığı her şeyden pürüz yaratıyor. Onunla güzelce konuşmayı da deniyorum anlasmayi da deniyorum o zaman içerisinde anlaşıyoruz konuştuğumuz zaman ama sonrasında tekrardan aynı SORUNLAR saçma sapan konulardan dolayı tartışma yaratıyor. Çok fazla değiştirmeye çalıştım kafa yapısını, anlayışsızlığını, kafada kurmasını ona çok ılımlı yaklaştım birlikte çift terapistine gitmeyi teklif ettim. Her seferinde ilişkiye düzelecek ümidiyle başlıyoruz fakat tartışmalar ayrıl Barışlar hiç bitmiyor ne birbirimizden vazgeçebiliyoruz ne de birbirimizle yapabiliyoruz. Gerçekten bir erkeği değiştiren kadınlara Çok imreniyorum ya da bir insan nasıl değiştirilebilir özellikle bir erkek. Bu durumla karşılaşan insanlar birazcık bahsedebilir mi

Bir kadın bir erkek üzerinde?