Benim yaşımdakiler genelde evlenmiş oluyor, bekar az kaldı. Ben hiç evlenmedim, yaşımdan da 7-8 yaş genç gösteriyorum. Seçenekleri çoğaltmak için kendimden küçüklerle evlenme ihtimalim var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSonuna yorum yapiyim. Evet, kendinden küçük bir erkekle 3 yaş falan evlenebilirsin. 7-8 yaş fazla tabi. Sende biliyorsundur. Ayrıca aşşağıda yorumlar yapıldı, cevab veremedim, kapatmış cevab yapılmasını. Soruyu soran cevab verebiliyor sadece. orada dedi ki. Senin yaşında evlenmeyen erkek, şöyle , böyle dedi. Ben katılmıyorum. Ben 37 yaşında ilk evliliğini yapan da gördüm. Çevremde. Akrabalarımdan 34 yaşında ilk evliliği yapan erkekleri de gördüm. Kısmet olmamıştır, doğru kişiye denk gelmemiştir, evlenememiştir. Nasibin kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz. Devir değişti, eskiden evlilik kolaydı, şimdi kadınlar da seçici, görücü işleri eskide kaldı, şimdi işimiz daha zorken, herkesin 30 a kadar evlenmesini bekleyemezsin. Bugün evlenenler ya 18-25 yaş arası, duygularla evleniyor. O yaşlarda kısmeti olmayanlarsa, daha sonra on yıllar sürecek yalnızlık yaşayabiliyor. İnsanların çoğu 18-25 yaş arası evlenirken 25 sonrası, aşka çok bakmadığı için, daha mantık ilk planda olduğu için, kadınlar da da seçicilik fazla, sevgi az olduğu için. İlk görüşte aşık olma Durumları artık kalmadığı için, işler zorlaştı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yıl32 yaşındaki bir kadın 24-25 yaşındaki bir erkeğin otoritesine saygı duymaz, evlenirsin de içten içe saygı duymazsın sevmezsin, evlenmiş olmak için evlenirsin, aldatma ihtimalin de bir hayli fazla olur
42 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşındaki kişi de olsun demedim
- 1 yıl
Otorite olmak zorunda mı erkek?
1 yıl30 lu yaşlarda bekar erkekler var ama çoğunluğu evlenmek yerine işine bakıp para kazanmayı seçiyor. Kendin küçük ama yaşına göre daha olgun birisini bulursan olur elbette.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim cevabınız için
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılSenin yaşındaki erkekler ya evli ya da aklı dengi yerinde değil çünkü normalde erkekler bu yaşa kadar bekar kalmaz kalamaz öyle bir dünya yok oysa evet kendinden daha küçük olanlara bakmalısın başka çözümü yok bunun maalesef ama kötü bir şey de değil bu önemli olan yaş değil karakter ve uyumdur
012 Yorumla
Soran1 yılEvet çoğunluğu ya evli ya sevgilisi var, akli denge kısmını bilemiyorum. Belki yaşamlarıyla ilgili bir şeyden kaynaklıdır. Ben de sonunda söylediğin gibi düşündüm ama fikir almak istedim, teşekkür ediyorum <3
- 1 yıl
Aman ne olacak bir sürü karı kız ile takıla takıla s. pık kesiliyorlar bir zaman sonra ondan bir erkeğim geçmişinede bakmalısın onlarda bizimkine bakıyor oysa bizde bakabiliriz kimse kusura bakmasın onlar bizden daha üstün değil sonuçta rica ederim canım benim
Soran1 yılAy doğru haklısın, ben o yönden hiç düşünmemiştim. Bu devirde evlenmek isteyen erkek iyi erkektir aslında, çünkü senin söylediğin gibi yapmak daha kolay geliyor. Benim için geçmiş çok önemli, ben nasıl gelecekteki eşimin yüzüne bakamayacak şeyler yapmadıysam erkek de yapmamalı.
- 1 yıl
Hayır kanka sakın öyle düşünme çoğu erkek evlenmek istiyor ama sevdiğinden veya allahın emrini yerine getirmek için değil çoğunun tek amacı kendilerine hizmetçi bulmak hem ev işlerini görsün hem çocuk doğursun hem çocuk baksın hem ona itaat etsen hem her gün bedavadan c. yaşasın onunla bunları aldıktan sonra bile durmaz bir çoğu daha evliliğin kırkı çıkmadan aldatırlar ama boşamazlar neden acaba çünkü rahatını bozmak istemezler erkeklerin geneli böyledir maalesef
- 1 yıl
Evet ama işte çoğu erkek böyle düşünmüyor çoğu erkek “ben erkeğim ben yapabilirim bana bir şey olmaz” kafasında genelde ego işte
Soran1 yılOff o zaman biz gerçekten hayatı paylaşmak, mutlu etmek ve mutlu olmak, birlikte güzel çocuklar yetiştirmek isteyen adam gibi adamları nasıl bulacağız? Ben evde zaten yeterince iş yapıyorum, sadece hizmetçilik edeceksem üstüne bir de aldatılacaksam hiç gerek yok. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
- 1 yıl
Vallah çok zor bu devirde doğru düzgün bir erkek adam bulmak ama sana bir tavsiyede daha bulunmak istiyorum sakın internetten birisiyle tanışmaya kalkma erkekler genelde sosyal medyadan eş aramaz bunu yapan ya maldır ya da sahtekar başka bir açıklaması yok bide senin durumunda şuda var sen olgun olduğun için erkekler seni ciddiye almaz sevmiş gibi yaparlar ama beyinlerinde sorarlar kendi kendilerine bu kız bu yaşta hala nasıl bekar yazık günah kimse almamış en iyisi ben kandırayayım kafasında ah aşkım erkekler böyle deccal işte o halde çevrene söyle onlar sana uygun birine baksınlar inşallah
Soran1 yılSosyal medyadan tanışıp sonra yüz yüze görüştüğüm ve samimi olduğum arkadaşlarım var ama evlilik ve ilişkiler konusuna asla girmem. Dediğin gibi yaşım ilerledi, kimse bu kız namuslu da ondan beklemiş demez. Zaten düşünmüyordum, düşünmeye başlayalı bir sene falan oldu. Sevdiğim güvendiğim insanlara bahsediyorum. Değerli tavsiyelerin için çoook teşekkür ederim
- 1 yıl
Sosyal medya yalan dolan ya ha fake hesaplardan bahs etmiyorum normal hesaplar bile öyle adamım bir sürü akrabası arkadaşı var ama buna rağmen kendisini çok farklı tanıtıyor bir sürü yalan söylüyor sana neden böyle yapıyor çünkü fıtratında var korkusuda yok kimse konuştuklarınızı görmüyor sonuçta görücü usulü ama öyle değil aileside haberdar olduğu için kendine çekin düzen vermesi şart öyle işte
- 1 yıl
Rica ederim
Soran1 yılBir de aracılar bunlar birbirine uyar mı diye önce bir düşünüyorlar, iyice araştırıp öyle karar veriyorlar. Aslında en güveniliri :D
- 1 yıl
Aynen öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tabii ki! Aşkın yaşı yoktur derler 😍 Kim demiş aşkın yaşı olur diye? Önemli olan karşılıklı uyum ve sevgi. Senin gibi enerjik ve genç hisseden biri için yaştan ziyade zihin uyumu daha cazip olabilir. Görüşme fırsatı bulduğun kişilerle ortak ilgi alanları olup olmadığını ve hayat hedeflerinizin uyumlu olup olmadığını değerlendirsen yeterli. Bazı ilişkiler zorluklara dayanır, önemli olan bu zorluklarla nasıl başa çıktığınız ❤️ Hem belki seçeceğin kişi yaşından bağımsız olarak olgun olabilir, kim bilir? Kendine güven ve kalbinin peşinden git! 🎉💕
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim <3
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
73Cevap
1 yılEvlenebilirsin yani bi kısıtlama yok ama küçüklerin de sorunları olur. Belli bir yaştan sonra yaş farkı sorun değil lakin sen otuzlarında o yirmilerinde olursa bi tık kafa yapısında uyum sorunu yaşayabilirsiniz. Sadece zaman bile düşüncelerinizin değişmesinde etkili olur.
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
1 yılNeden olmasın canım bende 25 yaşındayım ama kendimden büyük bir kadını kaldırabilecek kadar olgun ve aklı başındayım. Sonuçta bir iş yeri yönetiyor ve aileme destek oluyorum arkadaş çevrem hep 30-40 ve onlarla daha iyi anlaşıyorum. Bende kendimden küçük bir kadını çocuk gibi görüyor olgun ve yetişkin birini düşünüyorum hep
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşınıza yakın birisiyle evlenebilirsiniz ama 7-8 yaş 25 yaşında bir erkek veya erkeklerin bazıları akıllı (akıllıdan kastım olgun düşünceli) olabiliyor iken bazıları ise olgunluk çağına yeni yeni ulaşmış da olabilir.
22 Yorumla
Soran1 yılCevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılRica ederim hanımefendi 🌱
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılniye olmasın evlenebilirsin erkeklerin çoğu da yaşı kendisinden büyük kadınları istiyor
213 Yorumla
Soran1 yılİlk defa duydum bunu istediklerini
- 1 yıl
olgun kadınlardan hoşlanan çok fazla erkek var duymaman garip bir sözde vardır kendinden büyük kadınla evlenirsen zengin olursun diye
Soran1 yılHahaha bu çok iyiydi 😂 bu devirde öyle akıllı erkek kaldı mı ki sjsjsjja
- 1 yıl
akıllı olduklarından mı artık bilemem ama tüm sorumluluğu kadına yıkmak için yaptıklarını düşünüyorum benim ablamda eşinden 5 yaş büyük çocuk büyütüyor resmen ama tüm sorumluluğu kıza bırakmış
Soran1 yılGeçen gün gördüm kendisinden 7 yaş büyük kadınlarla evlenen erkeklerin ömrü uzuyormuş, 7 yaş küçük erkekle evlenen kadınların da ömrü %10 kısalıyormuş. Doğru işte.
- 1 yıl
ablam çöktü zaten adam tek başına hastaneye gidemiyor düşün tüm yükü kadına bırakıyorlar kadınlar çöküyor
Soran1 yılYok artık!! Ay öylesiyle de yapamam ben yaa resmen prenses
- 1 yıl
kendinden büyüklede evlenirsen benzerini yaşarsın ama diyelim ki 10 küsür yaş var o zaman erkek acayip korkuyor beni bırakır diye belki kadın o zaman prenses olabilir oda belki yani evlilik çekilecek çile değil erkek icin iyi ama kadın için kötü
Soran1 yılBilemiyorum yaa. Benden 10 yaş büyük olsa annemden de 10 yaş küçük oluyor çok komik sjsjsjs
- 1 yıl
erkekler olgunlaşmıyor ama
Soran1 yılOlsun yaa çok da abartmamak lazım yaş farkını
- 1 yıl
bence de çok yaş farkı sıkıntı
- 1 yıl
Eski sevgilim 30 yaşında idi ben 24. Gayet iyi anlaşıyorduk. Önemli olan ne istediğini bilmek. Kafaların uyuşması. Ben kendimden büyükle evlenirim ama seçiciyim maalesef güzelliğe çok önem veriyorum. Saygı ve sadakat çok önemli. Sende Kendinden Küçük birinden istediklerini buluyorsan neden olmasın.
1 yılErkeklerin çoğu öyle yapıyor bunun için birinden icazet alma gereği neden duyuyorsun ki? Toplum mu karar verıcek tüm omur aynı evde beraber yuz yuze bakacağın insana... Canın nasıl istiyorsa oyle bırını bul..
23 Yorumla
Soran1 yılİcazet değil fikir istiyorum. Uyumlu olunur mu anlaşılabilinir mi vs
- 1 yıl
Doğmamış çocuğa don biçilmez. Bak şöyle olabilirdi mesela aday belli olurdu, konuştuğun flörtleştiğin o yaşlarda biri olurdu sen özellijlerini yazardın bizde bir değerlendirme yapardık.. Ama şimdi milyonlarca senden yaş olarak genç erkek var ve hepsi ayrı profil neye göre yorumlayalım...
Soran1 yılDoğru onda da sen haklısın
1 yıl12 saattir halen bir yirmibeşlik bulamadın mı?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBen hiç evlenmedim hi yaşıtlarım evli evli olmayan da seçici evde kalmış seçe seçe anca yemiş yatmis
10 Yorumla
1 yılEvliliğin yaşı zamanı yoktur kendini sınırlama (Eğer çok yaş farkı yoksa)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevlenebilirsin tabiki
ama o arada seni evlilik vaadiyle kandırıp becerebilecek adamlarla tanışacaksın
çünkü senden küçüklerin derdi ilk başta seninle birlikte olmak23 Yorumla
Soran1 yılne alaka? herkes sapık mı?
- 1 yıl
Katılıyorum kesinlikle
- 1 yıl
Doğru söylüyor Genç erkeklerin hep kolay cinsellik peşindeler. Evleniceğim seninle der kullanır hevesini alır terkeder.
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Kriterlerine uygun birisiyle neden olmasın konuşursunuz anlaşırsanız olur hem de olduğumdan genç gösteriyorum diyorsun sakıncası yok Yeter ki helal dairesi altında ilerleyin
00 Yorumla
1 yılKendinden küçük birisi ile yapabileceğine inanıyorsan olabilir. Ama olgunluk gerekli. Tecrübelerimi ayrıntılı aktarabilirim istersen
04 Yorumla
Soran1 yılevet düşünceleri ve davranışları olgun biriyle olabilir
- 1 yıl
Birisi mi var yoksa öylesine mi soruyorsun
Soran1 yılgenel
- 1 yıl
Ne arıyorsun? Ne istiyorsun onu iyi bilmen gerekiyor. Neden kendinden küçük mesela?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Biraz yokluk kafasına girmiş gibisiniz hanımefendi. Çıkın oradan çıkın... Öyle olmaz.
15 Yorumla
Soran1 yılE başka türlü nasıl olacak?
- 1 yıl
Senden yaşça büyük ve hiç evlenmemiş olan çok erkek var, gitgide de sayıları artıyor. Bence birilerinin seni gerçekten tanıması ve olduğun kişiyi sevebilmesi için daha çok fırsat vermelisin. Ama normalde idealin olmayan herhangi bir erkek grubuna "razı olma" kafasıyla ilişki kurarak mutlu olamazsın. Bunu biliyor olmalısın zaten. Standartların gerçekçi olduğu takdirde onları düşürme derim. Bunun yerine daha fazla erkekle çeşitli ilişkiler kur; arkadaş ol, flört ol veya sadece iletişimde ol ve akışına bırak.
Soran1 yılYaşı benden büyük olup hiç evlenmeyen erkeklerin sayıları nasıl zamanla artabilir :D mantıksal olarak azalıyor... Bahsettiğim şey aslında razı olma değil, arkadaş olarak uyumlu olduğum kişilerden yaşları küçük olduğu için uzak duruyorum. Tam olarak bahsettiğim buydu aslında
- 1 yıl
Erkekler olarak artık evliliğe sıcak bakmıyor, keyfimize bakıyoruz :) Sayıları bu şekilde artıyor. Hoşlandığın biri varsa sırf yaşı küçük diye uzak durma bence ya niye uzak duruyorsun ki.. Belki tam sana göre bir erkek de yaşın büyük diye senden uzak duruyordur ve bu şekilde yaparak birbirinizi kaçırıyorsunuzdur, bilemezsin..
Soran1 yılOnları da çıkarında hızlı bir düşüş oluyor işte asdfghjklşi
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de evlenmedim. Evlenmiş olmak için evlenme bence...
20 Yorumlakafana göre takıl ama 3 - 5 sene sonra aldatılma potansiyelin yüksek olur.
02 Yorumla
Soran1 yılaldatmak haysiyetle alakalı bir durum, herkes sen değil
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin yaşında bir arkadasim şu an 28 yaşında bir erkekle konuşuyor
07 Yorumla
Soran1 yılİlişkileri nasıl peki, sorunları oluyor mu?
- 1 yıl
Kız senin gibi daha genç gösteriyor. Fakat kız biraz daha baskın sanırım ilişkide
Soran1 yılMmm bilemiyorum yaa ben her söylediğimi yapan biriyle olamam herhalde
- 1 yıl
Erkeğin olgunluk yaşı kadına göre biraz geç olduğu için erkeğin kendinden yaşça büyük birine karşı otorite kurması biraz zor
Soran1 yılBu açıdan bakınca haklısın, neyse bakalım neler olur...
- 1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Soran1 yılAmin, teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)1 yılElbette evlenebilirsin, ammavelakin çoook sıkıntı yaşarsın
10 Yorumla
1 yılSenden olgun olursa olabilir ama genelde uyuşmazlık olur erkekler geç olgunlaşır çünkü
00 Yorumla
1 yılkariyerli zengin birisiysen özellikle çıtır tercih et fndhjdjfj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu sitedeki erkeklerin yorumlarını dikkate alma, istedigini sec ve evlen. Onları ilgilendirmiyor
11 Yorumla
Soran1 yılZaten çoğunu sildim, pis sapıklar yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılşu an evlenen az olgunsun olgun erkek mantıklı olur
10 Yorumla
1 yılTabii ki de var gördüklerim var ben de öyle isterim kendimden olgun olsun isterim kötü anlamda değil olgunluk anlamında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılkendinden küçük olabilir ama evlilik deyince işin içine aileler girer. karsı tarafın ailesi yargılama yapabilir
01 Yorumla
Soran1 yılEvet, o da var. Bütün bunları göze almak lazım.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tabi tabi elinden tut parka filanda götür pammık şekerde al kocişine😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılcabuk asık olan bırı mısın?
12 Yorumla
Soran1 yılDavranışlarını seversem olurum
Cevap sahibi1 yılduygusal mısın sert bırısı mı pekı? :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGüzelsen olur
10 Yorumla
1 yılAnlaşırsan kime ne ki?
10 YorumlaEvlenirsin, sen istedikten sonrasi kolay
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Aşk varsa gerisi teferruat
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
1 yılİhtimal elbette var mesele sevmek
10 Yorumla
1 yılTabikide aşk yaş tanımaz
21 Yorumla- 1 yıl
Bence tabi sence?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olgun severiz ama sen citirsin 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilirsin karşındaki kişiye bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden olmasın ama en fazla 3 yaş küçük olsun. Çocuk eglendiremezsin bu saatten sonra
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru çok haklısın, teşekkür ederim.
1 yılOlabilir çok severseniz birbirinizi
02 Yorumla
Soran1 yıl:)
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlen tabiki, bence cok da takilma yasa
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürlerrr
Anlaşamazsın sana çocuksu gelir
01 Yorumla
Soran1 yılHayır çok olgunlar da var
Bende hiç evlenmedim. Her şey kısmet tabi.
04 Yorumla
Soran1 yılsenin için normal
Soran1 yılErkek olduğun için kendinden küçük kızlarla evlenmen normal diyorum toplumun bakış açısı yönünden
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmek hiç mesele değil yeter ki doğru kişiyi bul evlendiğim için her gün pişmanım
02 Yorumla
Soran1 yıl:(
Cevap sahibi1 yılEvlenmek için hiç acele etme
Gizli Üye(30-35)1 yılO kiside seni isterse evlenirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet var o ihtimal 👍
10 Yorumla
1 yılEvlenirsin bencede öyle biri ile evlen zaten
00 Yorumla
1 yılSanmıyorum, sadece çık zenginsen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cocuk bakicisi gibi hissedersin bir süre sonra.
00 Yorumla
1 yılsabah sabah yine atanamadım. yine elendim
00 Yorumla
1 yılZor olabilir ama sana kalmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet ama çok olmasın aradaki fark anlaşamazsınız
06 Yorumla
Soran1 yılevet maksimum 5 diyorum
- 1 yıl
Çok dedin hocam
Soran1 yılsizce kaç ideal
- 1 yıl
Max 2 bence
Soran1 yılo da olabilir sdfghjkl
- 1 yıl
Üzerler 5 te falan 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. Tanışmak isterim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılİhtimalin var da çocuk mu büyüteceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDiğer kriterlerden kısman lazım ama
01 Yorumla
Soran1 yılne gibi
1 yılSıkıntı yaşarsın
10 Yorumla
1 yılNeden olmasın kafanız uyuşsa okey değil mi ya
10 Yorumla
1 yılEvet evlenebilirsin
10 YorumlaOlabilir
10 Yorumla
1 yılGayet doğal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılZor be aga
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilirsin
10 Yorumla evlenebilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. evlen gitisni
10 Yorumla
1 yılEvlenebilirsin
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 32 yaşında evlilik düşünüyorum. Kendimden küçük biriyle evlenebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler