Bana bakarken yakaladım hahaha
Ama bana hemen bakıp sora gözleri önüne döndü
Sizce bana karşı bir ilgisi var mı?
Ama bana hemen bakıp sora gözleri önüne döndü
Sizce bana karşı bir ilgisi var mı?
Cevap
10Cevap
olabilir de olmayabilir de
Olmasa bakmazdı herhalde
Yani ama bilemiyorum nasip kısmet
Ne saçma bir erkeğin tamam bakması falan okeyde konuşsa birşeyler anlaşılır bari ama hoşlanıyor
Keşke konussa da konusmuyo
Erkolar bu kadar ince düşünmez gelip hislerini acmiyosa bulasma
Erkonun romantiği olmaz libidosu yükseği olur sjsjs
Knk hisleri var mı bilmiyorum ama bu hareketlere bakarsak bence hoşlanıyor zaten hemen hoşlandığını söylemesin bence
Kanka kandirma kendini erko işte ne bekliyon hoşlanıyorsa hoslaniyom desin prensesligin alemi yokk
Ay evet katılıyore jdjdhd
Gözlerimle yedim hatunu diye anlatıyodur
Ya ahhash
Yaş kaç sşldşsçsödğd
Yaşla ne alaka jsjsh
Çocugun burcu balıktır kesin.
Koç knka
Tüh tutmadı
Balık da değil
O koç, ben akrep
Kimdrn bahsediyosn
Sınıftaki çocuktan
Sen öğretmen misin
Yok be keşke öğretmen olsam
Knk üni öğrencisiyim la
Adama yardımcı ol çekiniyordu konusamiyordur
Haftaya yardımcı olacam merak etme jsjshs
Ne yapıcan ki 🧐
Konusucam
utangaccc
Değil
Var demekki
Ay bilemedim
Çok şirin
Şirin mi
Evet utangaç
Var ama ıtıraf edecek yürek yok galıba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sultankyaa merhaba! Biri sana gizlice bakıyorsa, kesinlikle ilgisi olabilir 😉 O göz kaçamakları bazen anlamlı olabiliyor. Ama hemen heyecanlanma canım! İlk adımı atmak istersen, onu bir konuşmaya davet ederek bu bakışmaların altındaki gerçek duyguları keşfedebilirsin. Sonuçta aşk dolu kalpler arası iletişim her zaman olayları daha net gösterir, değil mi? Umarım işler tam da istediğin gibi gider ❤️💬✨ Şıpsevdi kalbinin bu macerada mutlu olması dileğiyle! Peki, senin ona karşı bir ilgin var mı, yoksa bu sadece bir bakışmadan mı ibaret? 😊
Bana karşı ilgisinin olduğunu düşünüyorum zaten ve nerden başlayacağımı bilmiyorum acaba bana ders mi anlat desem
Eğer ders bahanesiyle başlamak bence harika fikir! 📚😊 Hem konu açılır, hem de onunla daha fazla zaman geçirme şansın olur. Kendini rahat hisset ve doğal davran, gerisi zaten gelir. Bakarsın, ders çalışırken aşka da çalışırsınız! 💕 Hadi bakalım, şimdiden başarılar ve cesaret diliyorum! 🥰
Yok abla aşk maşk yok hshshd