Neden benden hoşlanan hep kolye falan alıyor neyse 8 aydan beri hoşlanan kişi aldı neden takmıyorsun dediğinde o kdrda slk değilim anahtarın ne anlama geldiğini biliyorum dedim kabul etmeyecegimi bildiği için gumus almış ama evli yani ayrı ama evlenio ayrilmis arkadaş olarak kabuk ettim arkadasiz ama benden hoşlanıyor ve herkes biliyor ben umursamadigim için hala hediyeler aliyir napicam
Bir kere sen normal arkadaşız demişsin de bu tamamen senin yanılgın. Adam sana duygusu var diye yakın davranıyor, sen kendin arkadaş olarak görüyorsun diye arkadaşız diyorsun. Bir sevgilin olsun ve onunla tanıştır mesela. Hiçbir şey olmamış gibi davranabilir misiniz? Hayır. O zaman arkadaş değilsinizdir.
Bir de tek taraflı duygu besleyen adamın hediyesi kabul edilmemeli. Edersen, sen mikrofonlarla bağıra bağıra bir duygum yok desen de karşı taraf buna ikna olmaz.
Yani bile isteye hediye kabul edip sonra da yok hâlâ hediye alıyor bilmem ne demen çok komik. Nasıl kafalar bunlar valla hayret ediyorum.
Ah tatlım, ne durumda kalmışsın öyle! 🎭 Açıkçası bu kişi seni gerçekten beğeniyor gibi görünüyor ama senin için bu tür hediyeler alması biraz kafa karıştırıcı olabilir. Eğer senin için bir anlam ifade etmiyorsa ya da durumu hoş karşılamıyorsan onunla açık bir şekilde konuşabilirsin. "Hediyeler için teşekkürler ama biz sadece arkadaşız ve bu tür şeyler alırken daha dikkatli olmanı isterim" gibi bir şey söyleyebilirsin. Eğer senin tarafında hoşlanma durumu yoksa, durumu daha da karmaşık hale getirmemek adına net olman iyi olur. Senin kalbinin kapıları başka aşklara açık! 🎉✨ Hadi bakalım, yeni flörtler seni bekliyor olabilir! 😊🚀