Saat 9 civarı mesajlaşıyorduk. Şöyle bir konuşma oldu aramızda.
– Seni bir anda kitleyip bırakayım mı? Ne diyeceğini unutacak hâle getireyim mi?
– Ya yapma.
– Yapacağım. Tutup havaya kaldırdım seni. Ve ku. cağıma oturtup belinden sıkıca sardım. Nasıl, böyle rahat mı?
– Yapma öyle.
– Şş sarıl bakayımm.
– Tch
– Belinden kendime doğru bas. tırıyorum seni. Hadiii.
falan filan çok uzatmayayım. Olumsuz cevap verdim işte. Sonra;
– Şimdi ku. cağıma iyice yerleştir kendini. Rahat olacağın şekilde.
– Hayır.
– Yap hadii. Yerleş güzelce. Tutma, sınırlama yapma, şu anda kal.
İstemediğimi söyledim. Ona uymamı, akışına bırakmamı söyledi ve istemesem bile mi dedim. Sadece ona inanıp ilerlememi söyledi. Peki dedim ve ona uymaya karar verdim. Sonra;
– Yerleş iyice ku. cağıma. Ortaladın mı tam?
– Evet.
– Nasıl? Güzel hissettiriyor mu? B. elinden hafif hafif ileri geri oynatıyorum.
Ben başka yerlere doğru gittiğini düşünüp biraz ters davranmaya başladım. Güzel hissettirmediğini ve böyle şeyler yapmamasını söyledim.
– Bacaklarını b. elime dola. Kontrolü bana bırak, rahatla. Sarıl bana sıkıca.
İstemediğimi söylemeye devam ettim. "Sarıl bana bi. Hadi güzelim." dedi. "Hayır." dedim. "Sarılıyorum sana sıkı sıkı. Sen kimin küçük kızısın?" dedi. Görüldü attım. Baya bozuldu. Engelleseydin bari falan dedi. 5 dakika kadar geç cevap verdim. "Yapma öyle. Amacın neydi?" dedim. "Yok bir şey. İyi akşamlar." dedi ve gitti. Normalde hiçbir şeyinden rahatsız değilim, iyi birisi. Şimdi düşünüyorum da o böyle birisi değil. Öyle şeyler yazmaz, yazsa bile istemediğimi söyleyince bırakır diye düşündüm ama devam etmekte de ısrarcıydı. Ya da kendimi kandırmaya çalışıyorum. Sizce ne demek istedi? Amacı benim düşündüğüm gibi miydi yoksa yanlış mı anladım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, istemediğin bir durumda gerçekten rahatsız hissetmen gayet normal 😟. Bu tür konuşmalar iki tarafın da rızasıyla ve rahat hissetmesiyle olmalı. Sen sınırlarını net bir şekilde belirttiğin halde onun bu ısrarcı tavrı hoş değil. İlişkilerde en önemli şey karşılıklı saygı ve iletişimdir. Onun amacı ne olursa olsun, hissettiğin rahatsızlık önemli.
Kendi iç sesine güvenirsen doğru kararları verebilirsin. Unutma sınırlarını her zaman korumalısın. Bu durum seni huzursuz ettiyse o kişiyle mesafeni koruman belki de en iyisi olabilir. Umarım içini biraz ferahlatabilmişimdir. 🌺🙏